Moderator: Junior Moderator
Jeśli masz elektroniczny to wymień baterie, bo czasami się cuda dzieją. A tak poza tym, to moi asystenci mówili, że elektroniczne można sobie o kant dupy rozbić (dosłowny cytatLandrynka pisze:Jestem chyba inna.
Od paru dni mam ciśnienie nie wyższe niż 30/50
policz sobie np. timę rattimę 50 zł za 5 kg. wychodzi 5 zł za 500 gramów. gdzie kupisz karmę o takiej jakości w takiej cenie? tyle to kosztuje w zoologu półkilowy vitapolIzold pisze:Ja teraz zaczynam oszczędzać - połowe kasy przepierniczam na głupoty,kupiłam przed wczoraj rat complete i widze że karmy jest ledwo na dnie.Że te małe darmozjady jedzące,mieszkające za darmo mają czelność tyle zjadać?!![]()
Yss powiedz mi czy zakupy w zooplusie się opłacają , bo ja widze tam takie same lub różniące się o 10,20 czasem 50 gr produkty które widze w zoolu.
Tak właśnie sobie przypomniałam - od paru dni szukam VL Prestige Rat Nature w paczkach większych niż 800g - nie opłaca mi się 2 razy w tygodniu chodzić do zoologa po taką ilość i to w dodatku 4zł drożej niż w sklepach internetowych. W zoologu 18,50, w necie ok 14zł. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć paczki 3kg, wszystkie inne są, ale Rat Nature nigdzie nie maweź zrób sobie takie większe zamówienie za 100 zl to nie będziesz płacić za wysyłkę a karmy Ci starczy na dłużej.
spotkałam się i z ceną 22 zł w m1 w Krakowie, a u mnie kosztuje tylko 12 złW zoologu 18,50, w necie ok 14zł.
mierzyłam i elektronicznym(któremu nie wierzę) i zwykłym, który napewno dobrze działa. mniej więcej to samoCyklotymia pisze: Jeśli masz elektroniczny to wymień baterie, bo czasami się cuda dzieją. A tak poza tym, to moi asystenci mówili, że elektroniczne można sobie o kant dupy rozbić (dosłowny cytat), najlepiej mierzyć normalnym tradycyjnym sfigmomanometrem rtęciowym.
Norma to ok 120/80, ale jak jest dużo niższe, a nie ma przy tym omdleń ani żadnych innych dolegliwości, to nie ma co się przejmowaćJa mam zawsze skurczowe poniżej 100 i mi z tym świetnie.