Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Vicka211

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Vicka211 »

coś wcześnie jak na mnie, ale idę spać :P te wiejskie powietrze źle na mnie wpływa ^^", dobranoc :) :P
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
Isiaczek
Kontakt:

Post autor: Isiaczek »

Vicka, skąd masz tego ślicznego [H]uddzinkowego userbarka? :D Sama robiłaś, czy z jakiegoś forum? Huddy, Huddy, Huddy! :D i Hilson of course :P
pusto... :(
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao

"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Moje dzieło ;D
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

vicka, nie chcesz zrobić zakupów w zooplusie?
:}
jak zrobimy za więcej niż 100 zł mamy wysyłkę gratis.
chyba też mamy zniżkę 10% :) jeśli został mi jeden kupon.

zapraszam do bazarku do odpowiedniego tematu :)
ten się nie myli, kto nic nie robi
Izold

Post autor: Izold »

Ja teraz zaczynam oszczędzać - połowe kasy przepierniczam na głupoty,kupiłam przed wczoraj rat complete i widze że karmy jest ledwo na dnie.Że te małe darmozjady jedzące,mieszkające za darmo mają czelność tyle zjadać?! ;D
Yss powiedz mi czy zakupy w zooplusie się opłacają , bo ja widze tam takie same lub różniące się o 10,20 czasem 50 gr produkty które widze w zoolu.
merch

Post autor: merch »

Izold a masz zole bez zwierzakow jesli nie to juz sama swiadomosc , ze nie dajesz zarabiac ludziom znecajacymi sie nad zwierzakami powinna wystarczyc.
GDyby ludzie kochajacy zwierzaki zaczeli bojkotowac te sklepy w ktorych sa zwierzeta , juz wkrotce nie byloby sklepow zoologicznych ze zwierzętami.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
yss

izold: ja nie mam kiedy chodzić do zoologa, to raz. a tak mi dostarczą do domu.
dwa, nigdy nie widziałam w zoologu timy rattimy.
a trzy - w zooplusie mam zniżki.
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

Jestem chyba inna.
Od paru dni mam ciśnienie nie wyższe niż 30/50 ::)
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
yss

to albo jest 130, albo masz popsuty cisnieniomierz.
moja lekarka miala i kiedys wyszlo mi 180/iles tam i roslo. :) a realnie mialam 100/60 :)
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Landrynka pisze:Jestem chyba inna.
Od paru dni mam ciśnienie nie wyższe niż 30/50 ::)
Jeśli masz elektroniczny to wymień baterie, bo czasami się cuda dzieją. A tak poza tym, to moi asystenci mówili, że elektroniczne można sobie o kant dupy rozbić (dosłowny cytat :P), najlepiej mierzyć normalnym tradycyjnym sfigmomanometrem rtęciowym.

Norma to ok 120/80, ale jak jest dużo niższe, a nie ma przy tym omdleń ani żadnych innych dolegliwości, to nie ma co się przejmować :) Ja mam zawsze skurczowe poniżej 100 i mi z tym świetnie.
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Izold pisze:Ja teraz zaczynam oszczędzać - połowe kasy przepierniczam na głupoty,kupiłam przed wczoraj rat complete i widze że karmy jest ledwo na dnie.Że te małe darmozjady jedzące,mieszkające za darmo mają czelność tyle zjadać?! ;D
Yss powiedz mi czy zakupy w zooplusie się opłacają , bo ja widze tam takie same lub różniące się o 10,20 czasem 50 gr produkty które widze w zoolu.
policz sobie np. timę rattimę 50 zł za 5 kg. wychodzi 5 zł za 500 gramów. gdzie kupisz karmę o takiej jakości w takiej cenie? tyle to kosztuje w zoologu półkilowy vitapol ::)
albo crocksy. u mnie w zoologu za 8 zł a w necie za 6. niby to dwa złote ale robi różnicę. weź zrób sobie takie większe zamówienie za 100 zl to nie będziesz płacić za wysyłkę a karmy Ci starczy na dłużej.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
yss

zobaczyłam link reklamowy, "wzorki na paznokcie"
i byłam w szoku, bo przeczytałam "WORKI na paznokcie" i miałam jakieś horrorne skojarzenia... a to niewinne wzorki :)
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

weź zrób sobie takie większe zamówienie za 100 zl to nie będziesz płacić za wysyłkę a karmy Ci starczy na dłużej.
Tak właśnie sobie przypomniałam - od paru dni szukam VL Prestige Rat Nature w paczkach większych niż 800g - nie opłaca mi się 2 razy w tygodniu chodzić do zoologa po taką ilość i to w dodatku 4zł drożej niż w sklepach internetowych. W zoologu 18,50, w necie ok 14zł. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć paczki 3kg, wszystkie inne są, ale Rat Nature nigdzie nie ma ???
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

W zoologu 18,50, w necie ok 14zł.
spotkałam się i z ceną 22 zł w m1 w Krakowie, a u mnie kosztuje tylko 12 zł :P
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

Cyklotymia pisze: Jeśli masz elektroniczny to wymień baterie, bo czasami się cuda dzieją. A tak poza tym, to moi asystenci mówili, że elektroniczne można sobie o kant dupy rozbić (dosłowny cytat :P), najlepiej mierzyć normalnym tradycyjnym sfigmomanometrem rtęciowym.

Norma to ok 120/80, ale jak jest dużo niższe, a nie ma przy tym omdleń ani żadnych innych dolegliwości, to nie ma co się przejmować :) Ja mam zawsze skurczowe poniżej 100 i mi z tym świetnie.
mierzyłam i elektronicznym(któremu nie wierzę) i zwykłym, który napewno dobrze działa. mniej więcej to samo :P
Ogólnie jestem dziwną istotą. Metabolizm mam taki, że chodzę ciągle głodna. Tętno koło 60/min. I temperaturę nieprzekraczającą 36*. A przepraszam. Miewam 38, ot tak bez powodu, chwilowo. I żyję :)
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”