Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
a ja zazdroszczę Tobie, bo możesz je miziać i w ogóle. a ja musze czekać, a tak sie ten czas dłuży 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Korzystam z tego równo 

- Dulcissima
Takie fajne myszole z nich były
jak trafiły do mnie na DT, to takie maleńkie były, a teraz
już za nimi tęsknię - troszkę zdążyłam się do nich przywiązać przez te 3 tygodnie

już za nimi tęsknię - troszkę zdążyłam się do nich przywiązać przez te 3 tygodnie

Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
-
- Kontakt:
rozumiem Cię doskonale, ja dalej tęsknię za maluchami z DT, które już jakiś czas temu pojechały do nowych domków
ale wątek nie upadnie, jak tylko kobietki do mnie przyjadą porobię jakieś zdjęcia, powrzucam. no, może na następny dzień, bo jeśli przyjada tak jak było mniej więcej mówione, to będę w domu o 23 i nie będę już miała siły na nic
także wszystko tu będzie pięknie pisane o dziewczynkach

ale wątek nie upadnie, jak tylko kobietki do mnie przyjadą porobię jakieś zdjęcia, powrzucam. no, może na następny dzień, bo jeśli przyjada tak jak było mniej więcej mówione, to będę w domu o 23 i nie będę już miała siły na nic

także wszystko tu będzie pięknie pisane o dziewczynkach

bez szczurków...
Łoo! Jakie niebieściaki! I agut! Piękne 

-
- Kontakt:
noo.. są piękne!
zawsze marzyłam o agutkowych i niebieskich kapturkach. a tu razem do mnie takie cuda przyjadą. jutro..
mam nadzieję, że jutro, że ktoś się odezwie, bo muszę przyznać, że trochę się spinam

mam nadzieję, że jutro, że ktoś się odezwie, bo muszę przyznać, że trochę się spinam

bez szczurków...
Będzie dobrze
Weź je kiedyś na spotkanie 

-
- Kontakt:
może wezmę na spotkanie kilka kobiet, kto wie.. 

bez szczurków...
-
- Kontakt:
Jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjccccccccccciiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!JJJJJJJaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiieeeeeeeeee pppppiiiiiiiięęęęęęęęękkkkkkkkkkknnnnnnnnooooooooooooooośśśśśśśśśśśśccccccccccccciiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
Nie,nie zacina mi się klawiatura,po prostu wyrażam swój zachwyt.....
Nie,nie zacina mi się klawiatura,po prostu wyrażam swój zachwyt.....

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
-
- Kontakt:
huhu, Iwonko, aż tak ? to pomyśl sobie co ja przeżywam
chodzę taka nabuzowana, nie mogę się ich doczekać, że ciągle się ze wszystkimi kłócę, bo nie potrafię rozmawiac normalnie
a tata mnie wkurzył. chciałam naszyć nowych hamaków, więc poszłam na strych i znalazłam bardzo dużo materiału, takiego słodkiego różowego w zwierzątka, myślę sobie " o ale fajnie kolorowo będzie w klatce". leżał na ziemi i się kurzył. mama mówi "ok, możesz go wziąć". a tata nagle wymyślił, że on z tego pościel uszyje
tak więc ładne hamaczki miałam
a szczurciom przyniosłam z piwnicy taki wiklinowy transporterek koci, mega stary. szkoda, że do łażenia nimi do weta czy coś się nie nadaje, bo ma rozwalone drzwiczki. ale wsadziłam im tam reczniczek i zaraz puszczę szczury żeby się zapoznały z nową miejscówą. zrobiłam im też z pudełek taki pałacyk z przejściami i w ogóle. wydawało się takie duże jak to robiłam, a teraz jak stoi na swoim miejscu to takie malutkie..
będę musiała zabrać się za nowe.

chodzę taka nabuzowana, nie mogę się ich doczekać, że ciągle się ze wszystkimi kłócę, bo nie potrafię rozmawiac normalnie

a tata mnie wkurzył. chciałam naszyć nowych hamaków, więc poszłam na strych i znalazłam bardzo dużo materiału, takiego słodkiego różowego w zwierzątka, myślę sobie " o ale fajnie kolorowo będzie w klatce". leżał na ziemi i się kurzył. mama mówi "ok, możesz go wziąć". a tata nagle wymyślił, że on z tego pościel uszyje

a szczurciom przyniosłam z piwnicy taki wiklinowy transporterek koci, mega stary. szkoda, że do łażenia nimi do weta czy coś się nie nadaje, bo ma rozwalone drzwiczki. ale wsadziłam im tam reczniczek i zaraz puszczę szczury żeby się zapoznały z nową miejscówą. zrobiłam im też z pudełek taki pałacyk z przejściami i w ogóle. wydawało się takie duże jak to robiłam, a teraz jak stoi na swoim miejscu to takie malutkie..

bez szczurków...
-
- Kontakt:
Ty normalnie twórcza jesteś!Może w szale artystycznym Nietoperowi jakiś pałacyk zrobisz,co? 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
-
- Kontakt:
pałacyk z pudełek, nad moim łóżkiem. a pewnie, że zrobię
dziewczyny wylądują na noc w miniaturowej klatce. ale tylko dlatego, że jutro nie będę miała czasu wysprzatać dużej klatki, a przyjadą nowe dziewczynki i musi być wyszorowana. więc biorę się za to dzisiaj, a kobiety muszą się przez noc niestety cisnąć. przynajmniej im ciepło będzie, bo zaraz będę wietrzyć pokój

dziewczyny wylądują na noc w miniaturowej klatce. ale tylko dlatego, że jutro nie będę miała czasu wysprzatać dużej klatki, a przyjadą nowe dziewczynki i musi być wyszorowana. więc biorę się za to dzisiaj, a kobiety muszą się przez noc niestety cisnąć. przynajmniej im ciepło będzie, bo zaraz będę wietrzyć pokój

bez szczurków...
Klimku, pochwal się zdjęciami jak tylko dostaniesz maluszki! 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
oczywiście, że się pochwalę 

bez szczurków...