robimy przedstawienie, a ja jestem emo
Moderator: Junior Moderator

no i zonk, bo on z tym chodził przez miesiąc. a miało się zmyć od razu
 no i zonk, bo on z tym chodził przez miesiąc. a miało się zmyć od razu  lepiej się nie farbuj na TAKI kolor jak nie można ufać szamponetkom!
 lepiej się nie farbuj na TAKI kolor jak nie można ufać szamponetkom! Tak owszem, po 6ciu myciach zmyl sie, ale do jaskrawej marchewy ktora przez dlugi czas (do ufarbowania sie na czarno, juz normalna farba) pozostala na mojej glowie. Czasem lepiej nie eksperymentować, bo mozna stracic swoj piekny, naturalny kolor
 Tak owszem, po 6ciu myciach zmyl sie, ale do jaskrawej marchewy ktora przez dlugi czas (do ufarbowania sie na czarno, juz normalna farba) pozostala na mojej glowie. Czasem lepiej nie eksperymentować, bo mozna stracic swoj piekny, naturalny kolor 

Dlatego ja mimo że marzy mi się marchewkowo rudy wiem że nigdy nie pofarbuje włosów. Zawsze mi wszyscy odradzali, a ja swego czasu miałam takie ciśnienie na zmianę koloru. I teraz w sumie ciesze się że mi nie pozwolono. Moja siostra malowała, używała jakichś dziwnych płukanek i teraz ma włosy koloru kociego g***.xMsMartax pisze:Czasem lepiej nie eksperymentować, bo mozna stracic swoj piekny, naturalny kolor
Pajton pisze:Ta firmayss pisze:ratta, to nie ta firma.............
ups, chyba te henny robi jednak logona, a sante kosmetyki takie do twarzy i ciałaJa właśnie czekam na paczkę - zamówiłam na allegro, bo w sklepach ich nie widziałam.
Tu można coś o nich poczytać http://bioantidotum.pl/pl,product,54352 ... enrot.html
Ciekawa jestem efektu i mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo szczerze mówiąc, to cholernie drogie jak na farbę do włosów
 włosy może, aż tak diametralnie nie zmieniły koloru /miałam wcześniej farbowane na taki rudo-czerwony/, jedynie nabrały ładniejszej i żywszej barwy.. no i wydają sie naprawde duużo gęściejsze/koleżanka z pracy zauważyła, że mam jakoś więcej włosów
 włosy może, aż tak diametralnie nie zmieniły koloru /miałam wcześniej farbowane na taki rudo-czerwony/, jedynie nabrały ładniejszej i żywszej barwy.. no i wydają sie naprawde duużo gęściejsze/koleżanka z pracy zauważyła, że mam jakoś więcej włosów  /
 /    

Od około 2ch tyg włosy zaczęły mi strasznie wypadać, co wcześniej sie nie zdarzało
  Od około 2ch tyg włosy zaczęły mi strasznie wypadać, co wcześniej sie nie zdarzało

(( [*]
(( [*]