Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje kochane badziestwo - Cud nad Odrą :P
najwazniejsze , ze zdrowieja
- Anka.
- Kontakt:
Dokładnie, ważne że zdrowieją, a za zaoszczędzone złotówki może jakiś specjalny prezent dla poszkodowanych 

Dzis rano odszedł Niebieski...
[*] [*] [*]
[*] [*] [*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
[*] 

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Kontrole mielismy mieć w poniedziałek dopiero, ale z Niebieskim chciałam isc dzis, bo zauwazylam wczoraj w nocy, ze nie ma apetytu i tak jakos cięzko oddycha ruszając przy tym boczkami. Dodatkowo był odwodniony, pomyslalam,ze moze ma trudnosci z piciem z nowego poidła, ale na wszelki wypadek dostał kroplowke. Poza tym sciągnełam mu z siusiaka wczorej taki jakby biały czop. Mam fotki, pokaze je weterynarce i zobacze co powie.
Niestety nie zdążyłam dzis na tą wizytę...
Strasznie brakuje mi w Opolu całodobowego weta znającego sie na gryzoniach
Czuje sie beznadziejnie, bo jeszcze rano wisiał na prętach jak wstałam... Moze chcial sie pozegnac, a ja to przegapiłam
Tak mi smutno...
Umarł cichutko zwinięty w kąciku w kłębuszek dosłownie metr ode mnie, kiedy siedziałam rano przy biurku i sie uczyłam...
Niestety nie zdążyłam dzis na tą wizytę...
Strasznie brakuje mi w Opolu całodobowego weta znającego sie na gryzoniach

Czuje sie beznadziejnie, bo jeszcze rano wisiał na prętach jak wstałam... Moze chcial sie pozegnac, a ja to przegapiłam

Umarł cichutko zwinięty w kąciku w kłębuszek dosłownie metr ode mnie, kiedy siedziałam rano przy biurku i sie uczyłam...

Bardzo współczuję. <'>
Re: Moje kochane badziestwo - [*] [*] [*]
pin, baardzo mi przykro (*)... 

Echh, przykro
[*]
One za krótko żyją, za ciężko chorują...

One za krótko żyją, za ciężko chorują...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
[*] ... przykro mi
- susurrement
przykro mi.. [*] trzymaj sie cieplutko..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Wrociłam od weta. Byłam przy sekcji.
Niebieski nie miał zadnych szans. Na lewym płucu, a raczej tym, co z niego zostało miał wielkiego ropnia, który widocznie wczoraj pękł. I pełno wody w srodku. W kazdym razie nie jest to nic zakaźnego. Musiał sie udusić albo słabł stopniowo, az w koncu polozył sie i zasnął...
Z innych nieprawidlowosci to worek osierdziowy (chyba tak to sie nazywa) w ktorym jest serduszko miał praktycznie do niego przyklejony, podczas, gdy serce powinno być w nim luźno. Nie pamietam niestety jakie to ma znaczenie.
Zył tyle, ile mogł najdłużej....

Niebieski nie miał zadnych szans. Na lewym płucu, a raczej tym, co z niego zostało miał wielkiego ropnia, który widocznie wczoraj pękł. I pełno wody w srodku. W kazdym razie nie jest to nic zakaźnego. Musiał sie udusić albo słabł stopniowo, az w koncu polozył sie i zasnął...
Z innych nieprawidlowosci to worek osierdziowy (chyba tak to sie nazywa) w ktorym jest serduszko miał praktycznie do niego przyklejony, podczas, gdy serce powinno być w nim luźno. Nie pamietam niestety jakie to ma znaczenie.
Zył tyle, ile mogł najdłużej....

Czyli to, co było widać było najmniej istotne
Przynajmniej miał dobre życie.

Przynajmniej miał dobre życie.
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
pin3ska, bardzo mi przykro..
Niebieski miał wspaniały domek, teraz już jest z braciszkiem..
wiem, że nie na miejscu.. ale wiesz, czy ma to podłoże genetyczne?

wiem, że nie na miejscu.. ale wiesz, czy ma to podłoże genetyczne?