Klimatyczna Szajka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Klimatyczna Szajka

Post autor: klimejszyn »

mam jakieś 2 zdjęcia sprzed chwili. prezentują zasiuśkane papierki naznoszone do rury ::) wczoraj wieczorkiem było zmieniane a tu już takie syf, aaaa.
ObrazekObrazek
właśnie wietrzymy pokój i sprzątamy.

jutro odbiór szczurków po 16 jednak. musze na 15 iść do lekarza, mam nadzieję, że nie będzie problemu z poczekaniem na mnie chwilę z ogonami :-\
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

http://img684.imageshack.us/i/ewfwefwf800x600.jpg/
Jaka mina w środku! :D Taka zaspana panienka.. :D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

Zorka to zawsze taka zaspana łazi :D
bez szczurków...
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

Dawno u was nie byłam..powiedzcie ludzie,, jak wy dajecie radę pracować, wracać do domu i mieć siłę jeszcze być na forum? ja ostatnio zasiadam do komputra i momentalnie zasypiam na klawiaturze ::)

Klimejszyn, ta ZOrka jest naprawdę..naprawdę...no nie wiem jak określić, ale ...
mogę być jej mamą chrzestną? ciotką? proszem ::) ;D
kocham to rude dziewczę i nic na to nie poradzę ;D

a tak na marginesie..tata szyć pościel będzie? a taka różowa to dla kogo? ^-^

a Łatka? wszystko u niej dobrze?

przesyłamy głaski dla wszystkich panien od sołzy ( i jej serca w szufladach :D )
...czyż nie dobija się koni...?
klimejszyn
Kontakt:

sssouzie pisze:Dawno u was nie byłam..powiedzcie ludzie,, jak wy dajecie radę pracować, wracać do domu i mieć siłę jeszcze być na forum? ja ostatnio zasiadam do komputra i momentalnie zasypiam na klawiaturze ::)
ja czasu mam jednocześnie za dużo jak i za mało. jak tylko wracam ze szkoły odpalam forum i tak siedzę cały dzień ::)
Klimejszyn, ta ZOrka jest naprawdę..naprawdę...no nie wiem jak określić, ale ...
mogę być jej mamą chrzestną? ciotką? proszem ::) ;D
kocham to rude dziewczę i nic na to nie poradzę ;D
oczywiście, że możesz być. ja nic przeciwko nie mam, Zorka pewnie też się ucieszy :P
sssouzie pisze: a tak na marginesie..tata szyć pościel będzie? a taka różowa to dla kogo? ^-^
nie mam pojęcia. jakoś odkąd tu mieszkamy, tj. 8 lat, nikt jej nie ruszył i leżała na ziemi kurząc się. ale nagle jak ja się tym zainteresowałam, to on szyć pościel będzie :-\
mama dała mi jakiś fajny ciepły żółty materiał, tylko ma jakiś dziwny zapach, jak plastelina. więc wypierzemy i później poszyjemy hamaczków. póki co narobiłam im jakieś pseudo-hamaki z szalików :)
sssouzie pisze: a Łatka? wszystko u niej dobrze?

przesyłamy głaski dla wszystkich panien od sołzy ( i jej serca w szufladach :D )
Łatka ma się bardzo dobrze, to 'coś' zeszło, więc pewnie było krwiaczkiem. tylko bardziej nam wyliniała, ale ma staruszka energię jak niejeden maluch :)

za głaski dziękujemy, jak posprzątam pokój to przekażę ogoniastym ;)
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Kurcze.. Mi to jednak serce pęka, że agutka wyjeżdża... No ale trafia do najlepszego domu, więc tylko się cieszyć, a ja będę mieć miejsce na inne szczurki przechwycone z zoologa :) Opiekuje się maluchami, które swoją drogą są przesłodkie. Ach ach och i ach i nie wiem czy je oddam tak czy siak :P
klimejszyn
Kontakt:

już jutro zobaczysz zdjęcia agutki u nas, już z resztą stada, bo będziemy łączyć zaraz po przyjeździe :)
a miziaj je tam porządnie, miziaj. ode mnie i od reszty ogonów oczekujących na nie tutaj z niecierpliwością :)
bez szczurków...
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

A ja chcę zdjęcia chłopców! ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

no, może jutro coś porobimy :)
o ile będę miała czas, bo dziewczyny będę łączyć z trójeczką, później zostawię je żeby polatały po pokoju razem.
ale jak chwilka się znajdzie i oderwę się od pilnowania dziewczyn to coś porobimy chłopcom :)
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Kurczaki.. Zaraz musze iść do szpitala na nocny dyżur, a czekanie nie pozwala mi oderwać się od monitora :P
klimejszyn
Kontakt:

jesteśmy ze zdjęciami. zdjęć naprawdę mnóstwo :P
przyjechałam z nowymi lokatorkami do domku, odrazu łączenie w wannie z resztą. wszystko bardzo ładnie, na spokojnie. puściłam je po pokoju, kilka pisków, bo Pelka wszystkie 3 przywitała kopem. polatały, ale uznałam, że czas otworzyć klatkę, wpuścić je i zamknąć. żeby posiedziały razem w jednym miejscu. na początku ładnie, Demera - agutka posiedziała w hustawce. już wkupiła się w łaski reszty i siedzi z nimi w rurze. maluchy siedzą wystraszone, chociaż już mniej, na rurze. nie schodzą z niej, a jak tylko któraś tam głowę wsadzi to są piski. ale Pepper tez na początku uciekała na rurę.
to co ? lecimy ze zdjęciami ? na poczatek duużoo zdjęć nowych lokatorek :)
Obrazek Nanami
Obrazek Demera
Obrazek Keiko
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
a tak kitrają się maluchy :
Obrazek
i trochę zdjęć z łączenia :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Demerka jest strasznym pieszczochem, a myślałam, że to Zorka jest taki miśkiem. a gdzie tam! przy Demerce Zorka wymięka. to agutkowe kapturzysko wzięte na ręce podnosi główkę i przymyka oczka miziana pod bródką i po główce. nawet moja mama powiedziała, że mega słodziak :D
maluchy w ogóle z rury nie chcą zejść, więc zaraz spróbuję je stamtąd wyciągnąć i dac do reszty. sa bardzo nieśmiałe, ale takie śliczne, malutkie, kochane pysie :)
bez szczurków...
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Klimejszyn Ty masz normalnie pełne wiadro szczurów ;)
http://img708.imageshack.us/i/erferf800x600.jpg/

Śliczność :D
http://img710.imageshack.us/i/34r234r34r800x600.jpg/
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Babli

Post autor: Babli »

Jakie cudowności! Mnogość szczurów! Taak! Cudownie :D
klimejszyn
Kontakt:

denewa pisze:Klimejszyn Ty masz normalnie pełne wiadro szczurów ;)
http://img708.imageshack.us/i/erferf800x600.jpg/
no tak :D

w ogóle Nanami i Keiko nie chcą zejść z tej rury :( nakryłam je kocykiem żeby nie zmarzły, bo to metal to najcieplejszy nie jest.
mam nadzieję, że już jutro sie przekonają że poza rurą też jest bezpiecznie :)
Babli pisze:Jakie cudowności! Mnogość szczurów! Taak! Cudownie :D
tak.. a miało się na dwóch skończyć :D
bez szczurków...
Awatar użytkownika
aBRa

Post autor: aBRa »

Wanna pełna szczuraków :) jak miło. Piękne stadko.

http://img684.imageshack.us/i/rferferf800x600.jpg/
i tak mnie urzekła ta ruda kobitka (jestem fanką rudości :P) skąd żeś takie cudo wytrzasnęła?

I informuję, że małe od Ciebie żre w nieskończoność (co nie spojrzę to albo śpi albo siedzi w misce), tyje, rośnie i bije moje biedne łyski ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”