właśnie wietrzymy pokój i sprzątamy.
jutro odbiór szczurków po 16 jednak. musze na 15 iść do lekarza, mam nadzieję, że nie będzie problemu z poczekaniem na mnie chwilę z ogonami

Moderator: Junior Moderator
ja czasu mam jednocześnie za dużo jak i za mało. jak tylko wracam ze szkoły odpalam forum i tak siedzę cały dzieńsssouzie pisze:Dawno u was nie byłam..powiedzcie ludzie,, jak wy dajecie radę pracować, wracać do domu i mieć siłę jeszcze być na forum? ja ostatnio zasiadam do komputra i momentalnie zasypiam na klawiaturze![]()
oczywiście, że możesz być. ja nic przeciwko nie mam, Zorka pewnie też się ucieszyKlimejszyn, ta ZOrka jest naprawdę..naprawdę...no nie wiem jak określić, ale ...
mogę być jej mamą chrzestną? ciotką? proszem![]()
![]()
kocham to rude dziewczę i nic na to nie poradzę![]()
nie mam pojęcia. jakoś odkąd tu mieszkamy, tj. 8 lat, nikt jej nie ruszył i leżała na ziemi kurząc się. ale nagle jak ja się tym zainteresowałam, to on szyć pościel będziesssouzie pisze: a tak na marginesie..tata szyć pościel będzie? a taka różowa to dla kogo?![]()
Łatka ma się bardzo dobrze, to 'coś' zeszło, więc pewnie było krwiaczkiem. tylko bardziej nam wyliniała, ale ma staruszka energię jak niejeden maluchsssouzie pisze: a Łatka? wszystko u niej dobrze?
przesyłamy głaski dla wszystkich panien od sołzy ( i jej serca w szufladach)
no takdenewa pisze:Klimejszyn Ty masz normalnie pełne wiadro szczurów![]()
http://img708.imageshack.us/i/erferf800x600.jpg/
tak.. a miało się na dwóch skończyćBabli pisze:Jakie cudowności! Mnogość szczurów! Taak! Cudownie