No i przejdzie, czy nie przejdzie - jeśli chłop chce Ci coś takiego udowodnić, to pardon, coś jest z nim nie tak. Albo to ja jestem durną, niedoświadczoną idealistką, ple ple ple

Moderator: Junior Moderator
widzę, że nie jestem sama.DK! pisze:w 90% jestem tolerancyjna ze wzgl na orientację, wiarę, wygląd itp.
(pozostałe 10 % to typowe dresy)
Wiatru nie ma,las się chwieje...sssouzie pisze:kręcę głową ze zdumienia...łeb ukręcę, a nie wymyślę- co tu się dzieje?
to ci się udałoiwonakoziarska pisze:Wiatru nie ma,las się chwieje...sssouzie pisze:kręcę głową ze zdumienia...łeb ukręcę, a nie wymyślę- co tu się dzieje?
Ble,ble,ble...Wszyscy są dziś ble...Kłócę się dziś cały dzień z moim Menżem i ogólnie atmo jest dziś ble...Rhenata pisze: i taka jestem bleeeee
Tak! Obudziłam się z takim bólem kręgosłupa, że nie mogłam wstać z łózka, kiedy wychodziłam do weta padał deszcz i w momencie złapania klamki od bramki ześlizgnęły mi się palce i otworzyłam ciężką, metalową bramkę jednym paznokciem (palec mam spuchnięty do tej pory), u weta było jakieś opóźnienie i zamiast o 18:15 do gabinetu weszłyśmy z Mamuśką dopiero ok 18:45 a o 19 byłyśmy umówione u nas w domu (goście czekali 10min pod bramką -w deszczusssouzie pisze:dziwny ten dzień dziś.
Hm , to chyba zalezy czy to bedą serwetki czy skarpetki ...iwonakoziarska pisze:Tak sobie myślę...Chcę zrobić bazarek,ale większość rzeczy będzie "szydełko + druty itp."...Kogoś to w ogóle jeszcze zainteresuje???![]()
Rzeczy HAND-MADE mamy Iwonki...