Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
A ja widzialam ostatnio dziewczyne , ktora miala kolczyki dosłownie w całej twarzy, a co mnie najbardziej zafascynowało - w policzkach... Normalnie policzek przekłuty, pierwszy raz takie cos widziałam Pewnie bezczelnie sie gapiłam...
Pin3ska, fanie musiała wyglądać!
A może biedaczka czuła taką potrzebę?
Ciekawe zjawisko... Musze ja poznać!
PS szkoda że w uśmieszkach nie ma buźki z kolczykiem!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
W moich planach są uwzględnione kolczyki w policzkach
Mam kilka koleżanek z tragusami i tylko jednej kolczyk w ogóle się zagoił, reszcie się ciągle babrze i nawet nie zamierza się goić. A wszystkie robione u piercerów, idealne warunki, kolczyki z tytanu no i generalnie powinno być cacy. I mówiły że bolało Dlatego nie polecam tragusa, ja zamiast niego myślę nad zrobieniem sideburna, tylko że to powierzchniowy
To jak juz sie zaopatrzycie w kolczyki w polikach to fotki poprosze, to sie bezkarnie troche pogapie
Jak bym sobie chetnie cos jeszcze w uszach innego zrobiła, ale tchorz ze mnie To, co jest na fotce dwa posty wyzej wygląda bardzo, jak dla mnie, zachęcająco A boli bardzo takie cos?
Emipunky, ja tez nie polecam tragusa. Swego czasu sama sobie takowego zrobilam, no i papranina na całego , w koncu przeszedl mi przez platek na wylot i obudzilam sie z kolczykiem na poduszce :/
A sideburny faaaaaaaaaaaaaaaaaajne i sie nad tym zastanawiam....
Ale tez slyszalam ,ze z czasem migrują i boje sie, ze znowu obudze sie obok kolczyka...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
A co do tragusa, moja znajoma ma, fajnie to wygląda, ale jest strasznie nie wygodne, np. jak nosi sie na uszach słuchawki. Ja będę robiła sobie niedługo vertical traugus, bezpieczniejsze.
Maua lip ringi są przyjemne dla oka, ale szczerze mowiac, jako była posiadaczka takowego, powiem ,ze są średnio wygodne.
Fakt, faktem mialam troche z duze kolucho i moze dlatego narzekalam.Jesli bedzie dobrze dopasowane to powinno byc ok.
Osobiscie przeszkadzalo mi w roznych czynnosciach ,np jedzeniu )) Chyba, ze jestes jednak wyjątkowo zdeterminowana
Ejj, nie moge czytac tego działu, bo czuję niezdrową potrzebę ponownego zakolczykowania się .
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
*Delilah* pisze:Maua lip ringi są przyjemne dla oka, ale szczerze mowiac, jako była posiadaczka takowego, powiem ,ze są średnio wygodne.
Eeee, ja juz mam dawno i dla mnie super wygodny, choc na poczatku tak nie bylo ale kiedy sie przyzwyczailam, to brakuje mi go, kiedy go wyjme
Mnie chodzilo o to, gdzie zrobic drugi (myslalam na srodku,ale moze pojde za rada i zrobie obok juz istniejacego)
No chyba, ze tak.
Ja mialam lipa w pośrodku ust , jak widze Ty jestes boczna (hehe jednak dzisiejsze chorobsko nie wplywa na jasnosc wypowiedzi;) ale wiadomo o so chozi
Jakbym miala radzic, to tez bym zrobila obok, bo kolejny lip ring, pośrodku, mógłby zburzyc symetrię.
A co za duzo to niezdrowo, jak powiadają
Mnie przed lip ringiem powstrzymuje perspektywa blizny na twarzy... Słabo mi zarastają takie przekłucia (w pępku mam taką dziure, że masakra) a wiadomo, że pewnie ze 3-4 lata i bym go wyciągnęła...
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
maua Normalnych zdjęciach. ;p Widocznie ktoś podobny na nich był. To moze moge jeszcze spytać o przezwiska Twoich współlokatorów/przyjaciół? (jejku jaka wścibska ja jestem )
Nin: ja sie tam nie przejmuje nie chce cale zycie pozniej zalowac,ze czegos nie zrobilam choc mialam ochote- blizna mnie nie powstrzymuje.
Ale skoro zle sie na Tobie goja rany- faktycznie bym sie zastanowila
strup: raczej nierealne, musial byc to ktos podobny
nasi przyjaciele - Ćwiara i Gajwer
maua najwyraźniej.
to jednak nie, nie spotkałam się jeszcze z Twoimi znajomymi, ale pewnie kiedyś to nastąpi. ;d Ja jeżdzę do Tary od dwóch lat czesto, ale jakoś się minąć musieliśmy.
Dobra koniec offtopu. ;d