Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Właśnie zamówiłam nowe glany przez allegro.. Nowiutkie Steele 15-stki już do mnie jadą
Na dostawę w lokalnym sklepie martensa nie mogłam się doczekać i doprosić
A stare glany już niestety umarły z głodu
Można powiedzieć, że kwotę zaoszczędzoną na zakupach przeznaczę na dopieszczanie moich szczurasów
ciemna ja pisze:To ja Cegła, zaprawdę powiadam Wam - Tęsknię. Jestem właśnie u użytkowniczki tego konta i zapragnęłam z całego serca przekazać Wam wiadomość: żyję, jeszcze nie umarłam, więc ci co pragną mojej kasacji too... no dobra, nie będę marudzić internet będę miała za ok. miesiąc, szachraje mają się dobrze, tylko muszę podleczyć Hadesa i Erosa z przeziębienia, Ciemna "kićka" na swoich chłopaków, a ja drapię się po głowie
Jeszcze wiele innych rzeczy opowiem gdy złodzieje tp otworzą mi okno na świat więc Czymajcie się i pamiętajta o zbaraniałej Cegle
jakie sa szanse ze spirulina ( algi) zaszkodzi szczurkowi? moja wszędobylska znalazła właśnie jedna kapsułkę pod łóżkiem ( rozsypały mi sie ostatnio i tej jednej nie znalazłam)
organiczne sa wpieprzała az sie uszy trzęsły, futro ma teraz mocno pofarbowane suszona alga
ten mały odkurzacz ciągle coś znajduje na tej podłodze..chyba posprzątać muszę
niieeee wieeem. to automatycznie zaśmieca kilkoma postami w każdym wątku i tylko nas wkurza.
ja jestem na forum praktycznie non stop i jak widzę już któryś raz taki spam, że każdy temat mi się na pomarańczowo czy tam żółto świeci to mnie trafia
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..