Moje Chrupki :D :D :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Telimenka

Re: Moje Chrupki :D :D :D

Post autor: Telimenka »

Bedzie w podpisie jak Chemik dojedzie to ich we dwojke wpiernicze zeby sie nie zabawiac z tym ciagle ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Haha, okejek, ale widziałam Chemiczka i naprawde zazdraszczam maleństwa , rozkoszny jest :-*
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Witam :). Krótkie sprawozdanie, u szczurasow dobrze chociaż staruszki mnie martwią, źle znoszą te upały i w ogóle są już słabiutkie :'( . Dziś rano znalazłam Eliocika w swojej kupie upacianego.. bo biedaczek nie zszedł się załatwić na dol na żwirek...
Umyłam dziadka i dostosowalam woliere calkowicie pod niego. Na dole ma hamaczek, poidełko i miseczkę. Chłopakom tez się tam spodobalo wiec siedza z nim. Mam nadzieje ze dziadzia sobie teraz jakoś poradzi a jak nie to przeniesiemy go do innej klateczki żeby nie musiało biedactwo spadać z wielkim plaskiem na dol :). Szkoda ze wszystkie szczurki nie mogą starości przechodzić jak Ylah. Jej ani nozki nie siadly, kondycyjnie jest bardzo dobra i ogólnie wspina sie bez problemu. Jedynie co to ma rzadsze futerko ale to w porównaniu do Pupy czy Eliota jest najmniejszym problemem. Patrząc na SP siostrę Ylah-Kuhe myślałam ze starość będzie u niej wyglądać znacznie gorzej.
Podsumowując młodziany maja się znakomicie. Wszystkie są kochane tylko Ember to bardziej indywidualista i się izoluje. A reszta jest super O0 . Fizyk to jednak mój ulubieniec! :-* :-*

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

Post autor: odmienna »

Starowinki niech się dobrze mają a Ty mamuśka pamiętaj, że je upały męczą bardziej niż resztę więc kup im loda 8) . Całą ferajnę wycałuj w dupinki…
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

odmienna pisze:Starowinki niech się dobrze mają a Ty mamuśka pamiętaj, że je upały męczą bardziej niż resztę więc kup im loda 8) . Całą ferajnę wycałuj w dupinki…

Moje sie ostatnio zajadały arbuzem w upał, szał ciał był,

a co do tego całowania, to ja nie wiem czy Marta Eliota tak chętnie wycałuje w dupinkę :P

I ja żałuje, że szczurzaste nie mogą mi się starzeć jak Szczurosław...
Duuużo zdrowia i pogody ducha życzymy :-*
ObrazekObrazek
Olcccccia

Post autor: Olcccccia »

Piekne szczuraski :)
Awatar użytkownika
Telimenka

Powiedzcie mi co ja mam zrobic z ropniem u 2,5 letniej samicy?
Jak nie urok to !! przemarsz wojsk. Znalazlam dzis rano u Ylah ropnia w miejscu takim jak miał Bazylek (z lewej strony przy żuchwie). I zupelnie nie wiem jak rozwiazac ten problem..

odmienna

Post autor: odmienna »

no matkokochana! Jędrulka tak miał... antybiotyk niewyjęty. Trzymajcie się.
merch

Post autor: merch »

Teli koniecznie trzeba jak najszybciej otworzyc ropnia plukac rywanolem z woda utleniona i podac ogolnie dzialajacy antybiotyk.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

Jutro idziemy z Ylah i jej ropniem i pomoc przejsc Pupie na druga strone.... :'(

merch

Post autor: merch »

No to trzymajcie się.....
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

Nie wiem czy podejmuje wlasciwa decyzje ale Ona juz praktycznie nie chodzi tylko sie obraca w obrebie swojego przodu..
Guz rosnie boje sie ze peknie, wysysa z niej prawie wszystko. W oczach widac spokoj...ale i zmeczenie. Nie wiem co robic ale to nie jest godna Jej egzystencja.... Nie bede meczyc mojego Sloneczka zeby zyskac kilka dni...

Babli

Post autor: Babli »

Teliś, trzymaj się.. Nic więcej nie umiem... :'(
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Przykro mi :(
Trzymam kciuki za obie dziewczynki!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
Telimenka

http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=23067

A Ylah ropien wyczyszczony smarujemy detreomycyna.

Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”