Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nie, Babli, nie myśl tak, przecież nie zostawiasz ich na pastwę losu, tylko szukasz domu najlepszego z możliwych. Nie zawsze życie układa się tak, jakbyśmy tego chcieli, nie na wszystko mamy wpływ i tylko od nas zależy, jak zachowamy się w trudnej sytuacji. Ty zdajesz swój egzamin na szóstkę. Dopóki mogłaś, dawałaś ogonkom bezpieczne, szczęśliwe życie i one na pewno będą pamiętać ten Bablisiowy szczurzy raj Trzymaj się mocno!
ściskam
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size] Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
U nas spokojnie. Ale czuję, że zawiodłam siebie i ją. Bo w końcu miałam być za nią odpowiedzialna, zapewnić spokojne i dobre życie, bez przeprowadzek. Miałam nadzieję, że będziemy razem, do końca. Ale widocznie życie sobie inaczej wymarzyło. Dziwne troszkę.. Będę musiała jeszcze parę ogonków 'zawieść'... Niedługo będą zdjęcia.
Babli, w pewnym sensie dotrzymalaś słowa - znalazlas im domek, dbasz i troszczysz sie o nie, moze nie bezpośrednio, ale nadal tak jest.
Gdybys wyrzucila je z pamięci i serca, to mozna by bylo powiedziec, ze zawiodlas swoje stado. Ale teraz, chociaż nie mozesz fizycznie sprawować nad nimi opieki, to w sercu nadal są Twoje i takimi pozostaną.
Pozdrawiamy!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Ah, Babliś we Wro Miła perspektywa Wiesz już na ile przyjedziesz? ;>
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Nie moge tutaj wchodzić bo odrazu ryczec mi się chce nie wiem czemu.
Brakuje słów by opisać to co w sercu.
Wierze,że domki najlepsze z możliwych i będziemy śledzili dalsze losy łobuzów.
Babliś co z Nishą i Birmą?
Eemm.. no nie wiem. Z wujkiem - na tyle co dam i pojadę, bo on to nie poczeka Ale mam plan z wujkiem przybyć, zostać na noc u ogona, i następnego dnia do domu ruszyć prędko..
Czerwonaona, Nishul i Birmul do asantir, do Warszawy jadą
Tak, ja ją kojarzę z sps. Przeczytałam dokładnie ostatnich kilka stron tematu i kategorycznie mówię: Babli nawet przez chwilkę nie może Ci przejść przez myśl, że zawiodłaś szczuraki. Kochasz je bardzo i dałaś im tyle radości, miłości i opiekuńczości ile mogły sobie zamarzyć, a teraz szukasz im dobrych domów, jak najlepsza matka
Ghr.. Aluzja jest cała w strupkach. W sobotę parę zauważyłam, w okolicy sutków. A teraz, na pleckach się nazbierało tego syfu! Żadnych pasażerów nie dostrzegłam. Jutro jedziemy do weta [dzisiaj mojej nie ma ] . Reszta stadka całkiem dobrze. Dzisiaj może zrobię zdjęcia. Ostatnio czasu i chęci brak..
Stado ma... wszy! Jutro rozpoczynamy akcję-kurację Dzisiaj lek, jutro wielkie pranie.. Napiszę więcej potem, teraz muszę podrukować rzeczy do klasy i obejrzeć tymczasowiczów pod kątem potworów..