Miejsce, co tu dużo mówić, beznadziejne
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo - [*] [*] [*]
Kurde, dziwne. Do czego porównałabyś strukture tego paskudztwa? Jakie jest w dotyku, poza tym, że przyrośnięte? 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
no wlasnie ciężko powiedzieć. Nie ma to regularnego kształtu. Najogolniej mowiąć składa sie to jakby z dwóch owalnych, zrosniętych ze sobą duzych kulek/owali. Jest twarde. Ta twardosc jest podobna jak twardosci napietego mocno mięsnia. Wydaje mi sie, ze powierzchnia tez nie jest całkiem gładka, ale to moze mi sie wydawać. Probowałam wymacac teraz czy dam rade okreslić, gdzie to sie konczy, ale niestety nie wyczuwam konca...Nina pisze:Kurde, dziwne. Do czego porównałabyś strukture tego paskudztwa? Jakie jest w dotyku, poza tym, że przyrośnięte?
A miejsce rzeczywiscie straszne...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Paniś slodziaczek... 
A robiliscie RTg tego paskudztwa, czy nadaje sie toto do operacji
?

A robiliscie RTg tego paskudztwa, czy nadaje sie toto do operacji
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~

Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- susurrement

jaka poczciwa klucha..
kurcze, bidulek z tym guzem..
proszę wycałować w brzusio ode mnie pięknego albinoska!

kurcze, bidulek z tym guzem..
proszę wycałować w brzusio ode mnie pięknego albinoska!
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]

za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Własnie trwa operacja 
  Bardzo prosimy o kciuki!!!
Na zdjęciu nic konkretnego nie wyszło, ale z "macania" wyglada, ze moze byc zaatakowana tchawica

Mozeny sie spodziewac w najlepszym wypadku ropnia, a w najgorszym czegos nieoperacyjnego i tego, ze to było nasze ostatnie spotkanie.... 

Poryczałam sie u weterynarza. Na szczescie akurat wyszedł z pokoju

Na zdjęciu nic konkretnego nie wyszło, ale z "macania" wyglada, ze moze byc zaatakowana tchawica
Poryczałam sie u weterynarza. Na szczescie akurat wyszedł z pokoju

trzymam kciuki

Trzymam kciuki! Musi być dobrze..

...jejku! trzymam, mocno trzymam kciuki...

- Anka.
 - Kontakt:

Smutne, że szczurki muszą przechodzić przez takie coś 

Kciuki dla Panika i dla Was

Kciuki dla Panika i dla Was
- Magamaga
 - Starszy Moderator na urlopie

Pin, i jak?

Jestesmy w komplecie 
 Bardzo jest pocięty, ale żyje 
To był wielki ropień. Miał dwie jamy (wyczuwałam dwie kulki). Niestety nie udało sie go oczyscić do konca, bo sięga gdzies w głąb szyi i musiało troche martwych tkanek zostac
  Mamy jednak nadzieje, ze to sie samo oczysci, bo Panik na zostawiony w szyi taki sączek, zeby paskudztwo miało jak wypływac. Podobno została tam wielka dziura. Sporo tkanek zostało wyskrobanych, ale samej sciany ropnia nie mozna było wyciąć wlasnie z powodu tego, ze sięga gdzies daleko, daleko w głąb. Niestety moze sie odnawiac, bo nie wiadomo jaka jest jego przyczyna.
Z uchem widocznego połączenie nie ma, ale niczego nie mozna wykluczyć.
Co te wstrętne ropnie tak nas atakują...

To był wielki ropień. Miał dwie jamy (wyczuwałam dwie kulki). Niestety nie udało sie go oczyscić do konca, bo sięga gdzies w głąb szyi i musiało troche martwych tkanek zostac
Z uchem widocznego połączenie nie ma, ale niczego nie mozna wykluczyć.
Co te wstrętne ropnie tak nas atakują...

Łaaa, wysłałam w tym samym momencie 
To super
I oby sie nie odnawiało i szybko goiło

To super
I oby sie nie odnawiało i szybko goiło
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
ufff! dzielny Panik.  

Dzielny, dzielny... 
 Przekaż, że wszyscy tutaj się o niego troszczymy [po swojemu, na odległość 
 ], i żeby się nie dał!

Świetnie, że albinek dał radę ! Silny z niego szczurek! Szkoda, że nie udało się Niebieskiemu...biedaczek. Życzę zdrówka wszystkim ogoniastym...aha i uściskaj ode mnie Filipka, Maćka, Cynamonka ,Imbira i Paska! 8-go kończą roczek 

Moja najcudowniejsza rodzinka : Szczurek i Szczurka ( rodzice) oraz Kropka, Inka, Gratka (córki). Kropka odeszła 26.12.09r; Szczurka zm. 5.03.2010r; Gratka opuściła nas 28.05.2010r; Inka zm. 09.08.2010r;Tatuś Szczurek odszedł 20.08.2010r
Na zawsze w sercu

Na zawsze w sercu