Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
jak to Nermal się puszy i syczy ? gryzie ? kurcze, nie wiem czemu, u nas uciekał przed ręką, a jak się złapało to czasem pisnął i się wyrywał, ale nigdy aż tak cieszę się strasznie, że ma stadko, że się z chłopakami dogaduje.
co do Tanzanka, jak czytam o tych BN to jestem przerażona, zwłaszcza, ze keidyś sama strasznie chciałam takiego ogona przygarnąć.. ale faktycznie może lepiej dla niego jakby był jedynym zwierzakiem, żeby nie czuł innych.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Postaram się o zdjęcia, obiecuję.
Tex to wyjątkowy szczurek, który (nie ukrywam) w moim sercu zajmuje miejsce szczególne. Jest niesamowicie odważny. Trzyma raczej ze swoim rówieśnikiem, Komixem, ale starszych chłopaków również śmiało zaczepia.
Lizaweczka nieziemska. Zakochał się w ustach Pańci i obcałowywuje nieustannie. <3
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38