Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: Nakasha »

Nina, czyli niedługo będzie operacja? Będę trzymać kciuki... guz jest ogromny ;/.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Nakasha pisze:Nina, czyli niedługo będzie operacja? Będę trzymać kciuki...
We wtorek, wszystkich czterech zaguzionych...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Ale mamy w domu akcje.
Weszłam do pokoju i wypuściłam młode z klatek. Wyszłam, wchodze po jakiś 5 minutach i czuje zapałki ??? Po chwili weszła mum i mówi, że śmierdzi dymem.
Zidentyfikowaliśmy miejsce z którego śmierdzi i stwierdziliśmy, że to z komina sąsiada z piętra niżej...
Gdzieś mamy przebicie, a że przez ciśnienie jest słaby ciąg, to przy rozpalaniu w piecu sąsiadów u nas śmierdziało :-\ Szczury wyniosłam, wstawiłam czujnik czadu i jakiś tam jeszcze szkodliwych badziewi, okno otworzyłam i zobaczymy jak będzie. Na razie nie śmierdzi, ale boje sie przenieść z powrotem szczury.
Akurat w moim pokoju nooo. Towera przenieść nie moge, bo nie ma miejsca w drugim pokoju, młode siedzą w koszu piknikowym a Afera, Deli, Femi i Milka w maleńkiej klatce.
Nie wiem co z nimi zrobić...
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

O kurczę :o

A dałoby się jakoś zlokalizować miejsce "przebicia"? To może być niebezpieczne nie tylko dla ogonków, ale też dla Ciebie... :/
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Nina
Kontakt:

Nakasha pisze:O kurczę :o

A dałoby się jakoś zlokalizować miejsce "przebicia"? To może być niebezpieczne nie tylko dla ogonków, ale też dla Ciebie... :/
Miejsce jest zlokalizowane: strop. Prawdopodobnie w komin będzie wsadzana rura. To był jednorazowy wypadek, tylko przy rozpalaniu w złą pogode, co nie zmienia faktu, że od tamtego dnia co noc ze 2 razy wstaje żeby sprawdzić, czy wszystko okey u szczurów...

Już jutro... Strasznie sie boje :(
I znowu mam złe przeczucia, przy Mafii też miałam, gdzieś tam głęboko siedziała myśl, że ona nie przeżyje, że z lecznicy wróce z zimnym, sztywnym ciałkiem... A jak sie cieszyłam, że wróciłam z nią, że sie budziła, że było dobrze...
Gdzieś w podświadomości nie boje sie o Fuksa i Kyoko, z tym, że Solisia prawdopodobnie nie przeżyje jestem pogodzona, choć nadzieja jest cały czas, boje sie o Mysie...

Chyba powinnam łykać coś na uspokojenie :-X
Tupot Małych Stóp
odmienna

Post autor: odmienna »

Ech, Nina, nie poddawaj się złym myślom, nie rozważaj czarnych scenariuszy...
Robisz, co dla nich najlepsze. Tak też było w przypadku Mafii. Wiesz o tym przecież...
ja wierzę, że one mają w sobie mądrość, która pozwala im „zdecydować” czy warto korzystając z szansy podejmować dalszą walkę, czy pora odpocząć.
Jutrzejszy dzień, nie będzie łatwy, ale cokolwiek się zdarzy wiem, że serca i dzielności Ci nie zabraknie.
Jutro od szesnastej myśli i serca wielu z nas, będziecie mieli do wyłącznej dyspozycji a Ty myśl tylko o tym, że dajesz im szansę.
Babli

Post autor: Babli »

Nie muszę chyba pisać.. odmienna, ujęła to najlepiej. Jutro będziemy z wami myślami :) . Kciukam bardzo.
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Tez bede trzymac kciuki.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Na zaciśnięte kciuki moje i chłopaków też możesz liczyć...
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Nina - tutaj trzymamy 5 par kciuków - a jak się zawezmę to i na nogach zacisnę :D.
Trzymaj się!
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
maua_czarna

Post autor: maua_czarna »

Jutro pamietamy o trzymaniu kciukow, moze uda mi sie jakos naklonic stadko,zeby tez trzymalo ;)

Badz dobrej mysli :-*
Awatar użytkownika
Asiulec

Post autor: Asiulec »

Ja i moje ogoniaste też będziemy trzymać kciuki.
martucha1991

Post autor: martucha1991 »

Ja i moje stadko również będziemy kciukac. Oby wszystko poszło dobrze :)
ze mną: Nano i Piko ;)
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

Nina widzisz, ile kciuków jest trzymanych za Twoje ogonki? Wszystko będzie dobrze..

my też kciukamy mocno..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

No i sie przez Was rozkleiłam...
Mum po przeczytaniu Waszych postów zaczęła mi chlipać.
Dziewczyny, jesteście wspaniałe :-*
Dziękuje
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”