Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: Tupot Małych Stóp
Nina, czyli niedługo będzie operacja? Będę trzymać kciuki... guz jest ogromny ;/.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

We wtorek, wszystkich czterech zaguzionych...Nakasha pisze:Nina, czyli niedługo będzie operacja? Będę trzymać kciuki...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ale mamy w domu akcje.
Weszłam do pokoju i wypuściłam młode z klatek. Wyszłam, wchodze po jakiś 5 minutach i czuje zapałki
Po chwili weszła mum i mówi, że śmierdzi dymem.
Zidentyfikowaliśmy miejsce z którego śmierdzi i stwierdziliśmy, że to z komina sąsiada z piętra niżej...
Gdzieś mamy przebicie, a że przez ciśnienie jest słaby ciąg, to przy rozpalaniu w piecu sąsiadów u nas śmierdziało
Szczury wyniosłam, wstawiłam czujnik czadu i jakiś tam jeszcze szkodliwych badziewi, okno otworzyłam i zobaczymy jak będzie. Na razie nie śmierdzi, ale boje sie przenieść z powrotem szczury.
Akurat w moim pokoju nooo. Towera przenieść nie moge, bo nie ma miejsca w drugim pokoju, młode siedzą w koszu piknikowym a Afera, Deli, Femi i Milka w maleńkiej klatce.
Nie wiem co z nimi zrobić...
Weszłam do pokoju i wypuściłam młode z klatek. Wyszłam, wchodze po jakiś 5 minutach i czuje zapałki

Zidentyfikowaliśmy miejsce z którego śmierdzi i stwierdziliśmy, że to z komina sąsiada z piętra niżej...
Gdzieś mamy przebicie, a że przez ciśnienie jest słaby ciąg, to przy rozpalaniu w piecu sąsiadów u nas śmierdziało

Akurat w moim pokoju nooo. Towera przenieść nie moge, bo nie ma miejsca w drugim pokoju, młode siedzą w koszu piknikowym a Afera, Deli, Femi i Milka w maleńkiej klatce.
Nie wiem co z nimi zrobić...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O kurczę
A dałoby się jakoś zlokalizować miejsce "przebicia"? To może być niebezpieczne nie tylko dla ogonków, ale też dla Ciebie... :/

A dałoby się jakoś zlokalizować miejsce "przebicia"? To może być niebezpieczne nie tylko dla ogonków, ale też dla Ciebie... :/
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Miejsce jest zlokalizowane: strop. Prawdopodobnie w komin będzie wsadzana rura. To był jednorazowy wypadek, tylko przy rozpalaniu w złą pogode, co nie zmienia faktu, że od tamtego dnia co noc ze 2 razy wstaje żeby sprawdzić, czy wszystko okey u szczurów...Nakasha pisze:O kurczę![]()
Już jutro... Strasznie sie boje

I znowu mam złe przeczucia, przy Mafii też miałam, gdzieś tam głęboko siedziała myśl, że ona nie przeżyje, że z lecznicy wróce z zimnym, sztywnym ciałkiem... A jak sie cieszyłam, że wróciłam z nią, że sie budziła, że było dobrze...
Gdzieś w podświadomości nie boje sie o Fuksa i Kyoko, z tym, że Solisia prawdopodobnie nie przeżyje jestem pogodzona, choć nadzieja jest cały czas, boje sie o Mysie...
Chyba powinnam łykać coś na uspokojenie

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ech, Nina, nie poddawaj się złym myślom, nie rozważaj czarnych scenariuszy...
Robisz, co dla nich najlepsze. Tak też było w przypadku Mafii. Wiesz o tym przecież...
ja wierzę, że one mają w sobie mądrość, która pozwala im „zdecydować” czy warto korzystając z szansy podejmować dalszą walkę, czy pora odpocząć.
Jutrzejszy dzień, nie będzie łatwy, ale cokolwiek się zdarzy wiem, że serca i dzielności Ci nie zabraknie.
Jutro od szesnastej myśli i serca wielu z nas, będziecie mieli do wyłącznej dyspozycji a Ty myśl tylko o tym, że dajesz im szansę.
Robisz, co dla nich najlepsze. Tak też było w przypadku Mafii. Wiesz o tym przecież...
ja wierzę, że one mają w sobie mądrość, która pozwala im „zdecydować” czy warto korzystając z szansy podejmować dalszą walkę, czy pora odpocząć.
Jutrzejszy dzień, nie będzie łatwy, ale cokolwiek się zdarzy wiem, że serca i dzielności Ci nie zabraknie.
Jutro od szesnastej myśli i serca wielu z nas, będziecie mieli do wyłącznej dyspozycji a Ty myśl tylko o tym, że dajesz im szansę.
Nie muszę chyba pisać.. odmienna, ujęła to najlepiej. Jutro będziemy z wami myślami
. Kciukam bardzo.

Tez bede trzymac kciuki.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Na zaciśnięte kciuki moje i chłopaków też możesz liczyć...
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Nina - tutaj trzymamy 5 par kciuków - a jak się zawezmę to i na nogach zacisnę
.
Trzymaj się!

Trzymaj się!
- maua_czarna
Jutro pamietamy o trzymaniu kciukow, moze uda mi sie jakos naklonic stadko,zeby tez trzymalo
Badz dobrej mysli

Badz dobrej mysli

Ja i moje ogoniaste też będziemy trzymać kciuki.
-
Ja i moje stadko również będziemy kciukac. Oby wszystko poszło dobrze 

ze mną: Nano i Piko 
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo

za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
Nina widzisz, ile kciuków jest trzymanych za Twoje ogonki? Wszystko będzie dobrze..
my też kciukamy mocno..
my też kciukamy mocno..
No i sie przez Was rozkleiłam...
Mum po przeczytaniu Waszych postów zaczęła mi chlipać.
Dziewczyny, jesteście wspaniałe
Dziękuje
Mum po przeczytaniu Waszych postów zaczęła mi chlipać.
Dziewczyny, jesteście wspaniałe

Dziękuje
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp