Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: Moje kochane badziestwo - [*] [*] [*]
O rety... trzymam kciuki, żeby mu to się wszystko wygoiło... :kciuki:
I dla Niebieskiego... [*]
PS. proszę mnie nie straszyć że Ananas nie żyje...
I dla Niebieskiego... [*]
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Przepraszam. Gubię się troszkę w pin3skowym stadku [stadku czy stadzie?]..

Bardzo sie ciesze ze Panik caly i zdrow
.
Oby sie swinstwo nie odnawialo!
Trzymaj sie pin i ucaluj swoje kruszynki

Oby sie swinstwo nie odnawialo!
Trzymaj sie pin i ucaluj swoje kruszynki

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Czuje sie zła i oszukana, ze mnie tak zostawił...
Wieczorem założę Niebieskiemu i Panikowi ich tematy w Odeszły. Niech zostanie po nich tam slad...
Wieczorem założę Niebieskiemu i Panikowi ich tematy w Odeszły. Niech zostanie po nich tam slad...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Co? Nie...
Paniczku, (*)
Paniczku, (*)
Jak to...?
[']['] Panik dla Ciebie na droge.. nieladnie ze tak zostawiles pin3ske
[']['] Panik dla Ciebie na droge.. nieladnie ze tak zostawiles pin3ske
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

{'} dla Panika
[*] 

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
- susurrement
ejj no.. nie wierze 
Paniczku.. co się stało?
[*] strasznie mi przykro..

Paniczku.. co się stało?

[*] strasznie mi przykro..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
oj nie... a tak ostatnio kibicowalam kochanemu Albinkowi... 
Paniczku <'>....

Paniczku <'>....
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Jak jeszcze kiedys usłysze, ze szczurki z laboratorium bedą zdrowsze to zagryze na miejscu...
Albinosek Szefu ma guza obok jajek, a w zasadzie nad jednym z nich . Tak gdzies centymetrowego. Kształt regularny, spręzysty. Zauważyłam, bo załapał sie dzis do kąpieli przy sprzątaniu klatek i na mokrym futerku było dobrze widac. Zaczął go sobie rozgryzać, więc moze to ropień. Choc rozgryzł sobie symetrycznie z drugiej strony też.
Za jednym zamachem zrobimy kastrację. Tylko musze isc sie jeszcze umowic.
Przeraza mnie czestotliwosc ich chorób...
Albinosek Szefu ma guza obok jajek, a w zasadzie nad jednym z nich . Tak gdzies centymetrowego. Kształt regularny, spręzysty. Zauważyłam, bo załapał sie dzis do kąpieli przy sprzątaniu klatek i na mokrym futerku było dobrze widac. Zaczął go sobie rozgryzać, więc moze to ropień. Choc rozgryzł sobie symetrycznie z drugiej strony też.
Za jednym zamachem zrobimy kastrację. Tylko musze isc sie jeszcze umowic.
Przeraza mnie czestotliwosc ich chorób...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Jejku, Ale można bylo na to liczyc przy 35 szczurach na brak rozrywki narzekać nie możesz...
Jak jeden nie choruje to 5 pozostałych zacznie chorować (TFU!).
Jak jeden nie choruje to 5 pozostałych zacznie chorować (TFU!).
Od kogo takie bajki słyszałaś? Przecież one są w laboratorium właśnie po to, żeby badać jak przebiegają nowotwory i choroby.pin3ska pisze:Jak jeszcze kiedys usłysze, ze szczurki z laboratorium bedą zdrowsze to zagryze na miejscu...
Echh, no to trzymamy kciuki za bezproblemowy zabieg. No i żeby to jednak ropień był

Przy 35 szczurach czeka Cie to jeszcze wieeeeeeeele razy. Chociaż taki plus, że babskich gruczolaków nie będą miały

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Trzymam kciuki za udany zabieg! jeśli próbuje odgryzać sobie ten guzek, to może dać go w kołnierz?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij