kwarki- szczury niebieskookie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: kwarki- szczury niebieskookie
Z przyjemnością czytam wasze historie 

Franeeeeeeeeeeeeeek! Hej! Słyszysz mnie Francisco?!
Czy mógłbyś, podczas kiedy ja jestem w pracy wpaść do kwarkowa i wytłumaczyć moim braciom szczurom, że zgoda buduje? Bardzo Cię proszę, bo:
1) te łajzy znowu w nocy zdemolowały klatkę- wszystko powywracały do góry nogami
2) Steful gupek zrobił mi paskudne kupsko w pościel a resztę nocy przedumał samotnie w koszyku pod telewizorem…
3) Dolar obrażony, bo nie pozwoliłam mu zeżreć słomianego kaczorka
4) no i Dar mógłby być uprzejmiejszy dla reszty; gdyby się tak nie szarogęsił- nawet Gacuś by go kochał.
Nie wykręcaj się, że czasu nie masz, że forma niewłaściwa, sprawa zbyt drobna…
- Ty sobie poza czasem dryfujesz- to o czym my mówimy
- nie będę przecież z kadzidłem między ołtarzami latać, bo głupio, nie umiem i w końcu po co Ci to?
- to nie jest drobna sprawa, bo to właśnie my, w kwarkowie mamy za mało czasu… a jakbym sama umiała, to bym Ci głowy nie zawracała. Dla Ciebie to pikuś- Ciebie ponoć ryby słuchały a co dopiero takie mądre kwarki.
Idź tam, idź, tylko uważaj na Jurika, bo może udziabać, ale on strasznie kochany jest
a jak znajdziesz coś, czym mogę się podzielić- jest Twoje
.
…..
Jasieeeeeeeeek! (może tak się uda, bo w końcu On Giovanni był
, a jak nie, to może ks. Twardowski zareaguje; też dobrze).
Czy mógłbyś, podczas kiedy ja jestem w pracy wpaść do kwarkowa i wytłumaczyć moim braciom szczurom, że zgoda buduje? Bardzo Cię proszę, bo:
1) te łajzy znowu w nocy zdemolowały klatkę- wszystko powywracały do góry nogami
2) Steful gupek zrobił mi paskudne kupsko w pościel a resztę nocy przedumał samotnie w koszyku pod telewizorem…
3) Dolar obrażony, bo nie pozwoliłam mu zeżreć słomianego kaczorka
4) no i Dar mógłby być uprzejmiejszy dla reszty; gdyby się tak nie szarogęsił- nawet Gacuś by go kochał.
Nie wykręcaj się, że czasu nie masz, że forma niewłaściwa, sprawa zbyt drobna…
- Ty sobie poza czasem dryfujesz- to o czym my mówimy
- nie będę przecież z kadzidłem między ołtarzami latać, bo głupio, nie umiem i w końcu po co Ci to?
- to nie jest drobna sprawa, bo to właśnie my, w kwarkowie mamy za mało czasu… a jakbym sama umiała, to bym Ci głowy nie zawracała. Dla Ciebie to pikuś- Ciebie ponoć ryby słuchały a co dopiero takie mądre kwarki.

Idź tam, idź, tylko uważaj na Jurika, bo może udziabać, ale on strasznie kochany jest

…..
Jasieeeeeeeeek! (może tak się uda, bo w końcu On Giovanni był

-
Kupsko w pościeli rzecz normalna, jak się ma niewychowanych panów
Też znajduję u siebie niespodzianki. Ale w sumie wolę znaleźć suchego bobka niż rozplapcianego pomidora 

ehh tam..mała kupka
To na szczęście!! 

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
-
odmienna pisze:tak mi się tydzien zaczął...

Odmienna ,wszak sama upierałaś się , że nie poniedziałek rozpoczyna tydzień - a nie dopatrzyłam się narzekań w niedzielny wieczór, tak więc bądź konsekwentna i nie trać ducha!
Wszystkie szelmy kwarkowe , a zwłaszcza ziomala z Wrocka , ugłaskać i wycałować od nas
A świętym osobom nie zawracać głów z błahych powodów

Wszystkie szelmy kwarkowe , a zwłaszcza ziomala z Wrocka , ugłaskać i wycałować od nas

A świętym osobom nie zawracać głów z błahych powodów

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
odmienna pisze:Ol; kiedy on tak siedzi na klatce, powietrze jest gęste od testosteronu...
Ta klatka należy do Stefka z Blokowiska i już Dar dobrze wie, dlaczego nie pochwalam siedzenia na niej. Ponieważ moje Wielkie Czarne Serce uznaje mnie za alfę, teraz już (jak widać na załączonym obrazku) na mój widok sam się wycofuje(ale tylko z samej klatki, w „okolicy” dalej „tnie głupa”
).

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
odmienna, mały podarek tak na wszelki przypadek:
http://www.katolicka.alleluja.pl/tekst. ... er=1736#05
a nuż akurat Franciszek będzie zajęty, tamtego rozboli głowa; z taką listą nie zginiesz !
swoją drogą zastanawiające dlaczego "W przypadku plagi szczurów i myszy" desygnowane jest aż czterosobowe grono ratowników, hmm ...
http://www.katolicka.alleluja.pl/tekst. ... er=1736#05
a nuż akurat Franciszek będzie zajęty, tamtego rozboli głowa; z taką listą nie zginiesz !

swoją drogą zastanawiające dlaczego "W przypadku plagi szczurów i myszy" desygnowane jest aż czterosobowe grono ratowników, hmm ...

raaaaaaaaaany!
ol. ! normalnie brak mi słów, żeby wyrazić moją wdzięczność! ja podejrzewałam, że Oni wąską specializację mają, ale że aż tak....
no i jak miałam cokolwiek skutecznie załatwić...

-
Mnie zadziwiło to: "patron Internetu - św. Izydor z Sewilli" Wg Wikipedii urodził się w 560 roku - niby wczesne średniowiecze, ciemnota, a internet mieli! Ho ho! Czego to się dowiedzieć można xD
Opiekun statków kosmicznych - św. Eliasz. Kolejny, który wyprzedził swą epokę

No nie moge sie powstrzymac - bueheheheMnie zadziwiło to: "patron Internetu - św. Izydor z Sewilli" Wg Wikipedii urodził się w 560 roku - niby wczesne średniowiecze, ciemnota, a internet mieli! Ho ho! Czego to się dowiedzieć można xD

W przypadku plagi szczurów i myszy -św. Koloman, św. Marcin de Porres, św. Gertruda, św. Serwacy
Widze, ze w Kwarkowie na nudę nie narzekacie

I dobrze, bo przeciez cos dziać sie musi

Pozdrawiam zatem z czelusci kurdwanowskich i "zapytowywuję" ,jak tam łapeczki ślicznego Ziomala?
No i foteczki może calego stada, tak na dobry weekend ( w koncu piatek, tygodnia koniec i poczatek:P)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~