Nie powiem,żebym się do niego nie przywiązała,ale jak coś,to może trafić do innego domku,bo wystawię go na bazarku.Jaszczury też,jak tylko znajdę chwilę...Przydałoby się trochę grosza,bo będę musiała się zapożyczyć,żeby pójść z Bazylem i Zgredkiem do weta...matrix360 pisze:Ja chcieć takiego szcuraaa!
NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Daj klapsa menszofi ode mnie! Ale takiego wielkiego i porządnego! 
jakie ma odnóża szczur Kanibal
Iwonka, wrzucaj te cuda na bazarek na pewno zejdą w natychmiastowym tempie a Ty będziesz miała kasę dla chłopaczków.
Iwonka, wrzucaj te cuda na bazarek na pewno zejdą w natychmiastowym tempie a Ty będziesz miała kasę dla chłopaczków.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Mam niecne wrażenie, że jakby to było coś poważniejszego to monż, by nie stwierdził, że to Twój problem, więc uszy całym stadem do góry i wrzucać cuda na bazarek!
Lepiej niż świeże bułeczki powinny zejść!
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
No tak,tylko ja nawet nie mam pojęcia za ile takie stwory wystawić...
Nie mam czasu,żeby latać po tematach i szukać za ile schodzą szczurkowe domki i takie tam ogonkowe gadżety...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Iwonko, takie fajne stwory wystawisz na bazarku akurat wtedy kiedy ja mam debet w kieszeni, ranisz mnie!! 
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Na kredyt bym dała,gdyby mi wet na kredyt guzki wyciął u moich pieszczochów śmierdzących...Wentzowa pisze:Iwonko, takie fajne stwory wystawisz na bazarku akurat wtedy kiedy ja mam debet w kieszeni, ranisz mnie!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
więc sobie sama "przelicz" ile kosztuje Cię cały materiał z którego jest zrobiony taki stworek i tadaaamNietoperrr... pisze:No tak,tylko ja nawet nie mam pojęcia za ile takie stwory wystawić...Nie mam czasu,żeby latać po tematach i szukać za ile schodzą szczurkowe domki i takie tam ogonkowe gadżety...
- Paul_Julian
- Kontakt:
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- sr-ola
O jaa, Paul, mega pomysł! Mieć taką podusię mmmm.. wprawdzie moje ogonki mają dziwną awersję do poduszek i wszystkie unicestwiają, więc zjedzenie TAKIEJ to byłby czysty kanibalizm, ale faktycznie, taka poduszka z noskiem, uszkami, super!

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
sr-ola to w ogóle wariatka,wiecie???
A tak co do takiej poduszki paul,to ja już po zrobieniu tej szczurzej paskudy wpadłam na taki pomysł.Przez całe życie marzyłam,już od dzieciństwa,żeby mieć taką wielką kaczuchę leżącą,z wielkim pluszowym dupskiem,do którego można się przytulić...Zrobiłam tego szczurasa i tak sobie pomyślałam,że dlaczego kaczka,a nie szczur???
A tak co do takiej poduszki paul,to ja już po zrobieniu tej szczurzej paskudy wpadłam na taki pomysł.Przez całe życie marzyłam,już od dzieciństwa,żeby mieć taką wielką kaczuchę leżącą,z wielkim pluszowym dupskiem,do którego można się przytulić...Zrobiłam tego szczurasa i tak sobie pomyślałam,że dlaczego kaczka,a nie szczur???
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
- sr-ola
Niiii, to, że wierzę, że moje szczury to być może kolejne wcielenie moich prababć albo że zapuszczam kłaczki na plecach(wciąż bez skutku), bo im zazdroszczę miękkości, nie świadczy o mojej niepoczytalności jeszczeNietoperrr... pisze:sr-ola to w ogóle wariatka,wiecie???![]()
![]()
![]()
To co Nietoperrku, wyjaśnisz nam w końcu skąd tyle ogonków u Ciebie?
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
- sr-ola
No dobra, to potrzymaj nas jeszcze w niepewności, lubię te Twoje zagadki
Wiesz co? Mam taką, że się tak pochwalę.
TŻ wygrał mi na strzelnicy w NL.
Nietoperrr... pisze:Przez całe życie marzyłam,już od dzieciństwa,żeby mieć taką wielką kaczuchę leżącą,z wielkim pluszowym dupskiem,do którego można się przytulić...
Wiesz co? Mam taką, że się tak pochwalę.
jejku Iwonka Ty masz taki talent,że koniec!!!!!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/