Dla Ciebie też się rozglądam jak coś znajdę dam znać
Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
Re: Spinkowe ogonki
z Forum dziewczyna, też ma kluskę od Cheruby ale z poprzedniego miotu
a dałaś info na alloszczurze??
Dzięki
Dałam dałam
i na allo i tutaj i na caviarni 
No cóż, spokojnie, jeszcze jest czas, dopiero od wczoraj/dzisiaj szukam
Ale fajnie byłoby już wiedzieć, że jest transport 
No cóż, spokojnie, jeszcze jest czas, dopiero od wczoraj/dzisiaj szukam
-
spinka2430
U mnie jest jeszcze opcja że małż będzie jechał 13 do Wawy to by było szybciej
ale zobaczymy
Ważne że transport jest bo powiem że z Wawy do Szczecina to graniczy z cudem
AAaaaa dziewczyny, potrzymacie kciuki? potrzymaaajcie 
Małż właśnie powiedział, że od niego z firmy dwóch kolesi jeździ co jakiś czas bo coś tam ich firma montuje i jeżdżą dopilnować. Monitoring chyba.
Jutro ma się prawdopodobnie widzieć z jednym z nich. Ma się dopytać czy będą jechać w najbliższym czasie i czy przewieźli by maluchy
:)
Małż właśnie powiedział, że od niego z firmy dwóch kolesi jeździ co jakiś czas bo coś tam ich firma montuje i jeżdżą dopilnować. Monitoring chyba.
Jutro ma się prawdopodobnie widzieć z jednym z nich. Ma się dopytać czy będą jechać w najbliższym czasie i czy przewieźli by maluchy
-
spinka2430
Trzymam kciukasy na maxa
ciekawe tylko jak będę pracować
heheheh a od czego ma się nogi

No to super !! Cieszę się.
Ale, Spinka, cienko widzę to wyczekiwanie do 21
Ja tydzień nie mogłam wytrzymać
Co prawda, Ty już masz trzy, a ja wtedy nie miałam żadnej, ale pamiętam, że na Trish też się mogłam się doczekać...
Ale, Spinka, cienko widzę to wyczekiwanie do 21
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

-
spinka2430
NO ja już się nie mogę doczekać.... czuję się jak bym czekała na gwiazdkę z nieba
ehh.... a to teraz tak się dłużyć będzie
Ale przynajmniej mam Swoje dziewczynki
i chyba jakieś małe przemeblowanie klatki zrobię bo dziś powinna przyjść paczka od figotifagota z pięknymi mebelkami
i coś tam pokombinuję 
Ale przynajmniej mam Swoje dziewczynki
Wiem, jak to jest... 
A przemeblowanie, to robię prawie co każdą wymianę hamaczków, bo mam różne mebelki. Niektóre nie mieszczą się tam, gdzie inne i muszę kombinować. A wszystko przez gałęzie, no ale gałęzi nie będę przemieszczać, bo bym musiał skracać i na nowo nawiercać i przymocowywać... Dwa hamaczki uszyłam, parę rzeczy mam od Maszki, a jeden hamaczek kupiłam - ale ten służy bardziej do przełażenia tylko, bo nie osłonięty. Niestety nie ma w pobliżu mojej wiochy żadnego sklepu z materiałami, żeby kupić na następne rzeczy. Muszę się wybrać do metropolii na zakupy, chociaż jakoś nawet w centrum teraz coś mało takich sklepów.
A przemeblowanie, to robię prawie co każdą wymianę hamaczków, bo mam różne mebelki. Niektóre nie mieszczą się tam, gdzie inne i muszę kombinować. A wszystko przez gałęzie, no ale gałęzi nie będę przemieszczać, bo bym musiał skracać i na nowo nawiercać i przymocowywać... Dwa hamaczki uszyłam, parę rzeczy mam od Maszki, a jeden hamaczek kupiłam - ale ten służy bardziej do przełażenia tylko, bo nie osłonięty. Niestety nie ma w pobliżu mojej wiochy żadnego sklepu z materiałami, żeby kupić na następne rzeczy. Muszę się wybrać do metropolii na zakupy, chociaż jakoś nawet w centrum teraz coś mało takich sklepów.

HEheh nie no, wiadomo, że pracować będą najpierw a dopiero potem odbiorą maluchy jakby co, tuż przed powrotem 
Dorloc, jeszcze jest internet
na allegro można dostać fajne materiały
a nie masz jakiegoś ciuchlandu u siebie? Polarowe bluzy super się nadają 
Ja ostatnio poszyłam hamaczki z bawełny z ociepliną w środku, wyglądają jak takie kołderki dla niemowląt do wózka
mąż się śmiał ze mnie 
Trzymajcie kciuki, trzymajcie
Chciałabym już mieć pewność, że transport jest i wiedzieć kiedy maluszki u mnie będą 
Dorloc, jeszcze jest internet
Ja ostatnio poszyłam hamaczki z bawełny z ociepliną w środku, wyglądają jak takie kołderki dla niemowląt do wózka
Trzymajcie kciuki, trzymajcie
-
spinka2430
Z tymi gałęziami to faktycznie udręka, ja tez ich nie ruszam bo na nowo wszystko by trzeba było przymocowywać
Ja też mam rzeczy od Maszki no sle stwierdziłam że nie mam na wymianę i zamówiłam u Fgoifagota
juz się nie kogę doczekać, bardzo lubię maluszkom dogadzać w wystroju ich domeczku
no i zajęcie maja gamonie bo lataja po całej klatce wszystko niuchaja i sprawdzają, ciekawskie baby. Najbardziej lubią na mnie siedzieć jak właśnie coś tam im w klatce zaczynam zmieniać
Ostatnio w trakcie budowania dla dziewuch toru przeszkód na wybieg Szyszka zasnęła mi na głowie wtulona w moje włosy hihihi
ruszyć się nie mogłam bo nie chciałam malucha obudzić, i tylko zgrzytanie ząbkami słyszałam
Ostatnio w trakcie budowania dla dziewuch toru przeszkód na wybieg Szyszka zasnęła mi na głowie wtulona w moje włosy hihihi
ruszyć się nie mogłam bo nie chciałam malucha obudzić, i tylko zgrzytanie ząbkami słyszałam
-
spinka2430
Wiewi to daj od razu znać kochana
Może i w tym samym czasie maluchy u nas zagoszczą
Ależ ja się doczekać nie mogę, z ta moją ekscytacją muszę zacząć uważać bo kurcze zaraz następnego przygarnę
no ale na 4 babach muszę zaprzestać
a może jakiś kastracik sie trafi ?? bardzo bym chciała mieć facecika 
Właśnie z ciucholandami też jest kiepsko. A ja na dodatek jestem ograniczona kolorystycznie, bo nienawidzę czerwonego i wszelkich jego pochodnych, w tym różowego, za to uwielbiam niebieski, więc, jak coś nie jest niebieskie lub czarne, lub ewentualnie zielone, to mi się nie podoba...
Takie tam małe zboczenie
A w ciucholandzie ostatnio patrzałam u nas, ale jak coś było, takie już wychechłane (nie jestem pewna pisowni) , że nie chciałam...

No mi jakoś trudno sobie wyobrazić, żeby mi która zasnęła... Mają tyle energii i może dlatego, że akurat te mniejsze są dwie, to dlatego są takie ruchliwe. Bo Trish jest trochę bardziej tulaśna. Ale, jak czyszczę klatkę, to nie ma mowy, żeby w niej były. Muszę je dawać do transportera, bo następuje zaraz niekontrolowany gigant - czyli uuucieeeczkaa i tyle sprzątania. Małpy jedneSzyszka zasnęła mi na głowie