Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
yaaay! forum wróciło ! <3

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Kurcze tez tak macie, ze wszystkie tematy sa zaznaczone jako nie przeczytane mimo, ze je czytalyscie?
-
klimejszyn
- Kontakt:
tak i bardzo to wkurzające.. 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Cieszcie się że w ogóle jest... marudy 
wiesz no ciesze sie, ale jak sie spiesze tak jak teraz i na szybko chce sparwdzic co tam w trawie piszczy to musze klikac na wszystko, bo nie wiem czy cos doszlo czy nie 
aż usiadłam z wrażenia. a miałam się zamiar przebrać i coś zjeść.
i ogarnąć dom po środowych gościach, bo dziś przyjdą na poprawkę
a ja jeszcze butelek nie miałam czasu sprzątnąć
przyjrzę się więc forum dopiero około po godzinie 25.00
i ogarnąć dom po środowych gościach, bo dziś przyjdą na poprawkę
a ja jeszcze butelek nie miałam czasu sprzątnąć
przyjrzę się więc forum dopiero około po godzinie 25.00
...czyż nie dobija się koni...?
Interesujące
A kiedy to jest godzina 25.00
?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
pytaj się uzależnionej.....
jak ona taka zachłyśnięta forum, że pewnie rajstopy na głowie nosi.
ps: ja też mam przeczytane jako nieprzeczytane. ale to już od tamtej pierwszej zmiany.
jak ona taka zachłyśnięta forum, że pewnie rajstopy na głowie nosi.
ps: ja też mam przeczytane jako nieprzeczytane. ale to już od tamtej pierwszej zmiany.
ten się nie myli, kto nic nie robi
niestety, to jest taka specyficzna godzina...że zna ją ten co ją znapin3ska pisze:InteresująceA kiedy to jest godzina 25.00
?
a nie. rajtki kororowe mam na właściwym miejscuyss pisze:jak ona taka zachłyśnięta forum, że pewnie rajstopy na głowie nosi.
...czyż nie dobija się koni...?
Kameliowa ma nowy avatar
W kamelie 
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jeee , dziekujemy, ze wróciło !
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
No wreszcie podniosłam się z kałuży wylanych łez i podźwignęłam swe udręczone z tęsknoty ciało z otchłani rozpaczy...
NARESZCIE jest forum!!!Bo już myślałam,że mamuśka będzie wreszcie miała za dużo czasu dla siebie,z którym nie wiadomo co zrobić...No i narzutę dla yss bym mogła tworzyć...A tu znów szczuro-zjadacz-czasowy.org
NARESZCIE jest forum!!!Bo już myślałam,że mamuśka będzie wreszcie miała za dużo czasu dla siebie,z którym nie wiadomo co zrobić...No i narzutę dla yss bym mogła tworzyć...A tu znów szczuro-zjadacz-czasowy.org
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
jest forum- musimy to opic 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
To ja wznoszę wirtualny toast!Oby już nigdy więcej takich dramatycznie długich przerw nie było!!! 
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
tak jestiwonakoziarska pisze:Oby już nigdy więcej takich dramatycznie długich przerw nie było!!!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje