Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
gratulujemy 

ciemnaja, siostra mojego chłopaka w tydzień przeczytała całą sagę 

-
- Kontakt:
jestem zła
!! kiedyś pisałam o kolesiu, który rozmnożył szczury i zgodził się oddać za darmo. miałam je odbierać, jednak strasznie kręcił i skończyło się tak, że ani grama szczura nie widziałam.
dzisiaj pisze do mnie kolega, że wziął szczury od faceta, który miał mnie na liście zapisaną "szczurek". znowu rozmnożył. i w dodatku oddał mu szczury w wieku 27 dni........
a kolega, mimo mojego wcześniejszego 'gadania', wziął 2 samiczki, puszcza je ze swoim samcem, zamierza wziąć jeszcze dwóch samców i niczym się nie przejmuje. jeszcze mi się cieszy jak to fajnie razem biegają po pokoju.
brak słów

dzisiaj pisze do mnie kolega, że wziął szczury od faceta, który miał mnie na liście zapisaną "szczurek". znowu rozmnożył. i w dodatku oddał mu szczury w wieku 27 dni........
a kolega, mimo mojego wcześniejszego 'gadania', wziął 2 samiczki, puszcza je ze swoim samcem, zamierza wziąć jeszcze dwóch samców i niczym się nie przejmuje. jeszcze mi się cieszy jak to fajnie razem biegają po pokoju.
brak słów

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- ciemna ja
DziękujęRhenata pisze:gratulujemy

no ja niestety nie mam własnych książek. od koleżanki pożyczyłam. więc trochę mam ograniczeniematrix360 pisze:ciemnaja, siostra mojego chłopaka w tydzień przeczytała całą sagę

masz racjęklimejszyn pisze:jestem zła!! kiedyś pisałam o kolesiu, który rozmnożył szczury i zgodził się oddać za darmo. miałam je odbierać, jednak strasznie kręcił i skończyło się tak, że ani grama szczura nie widziałam.
brak słów
Bywa...klimejszyn pisze:brak słów

Perun 06.02.2010 - 19.12.2011 [*]
Thor 06.02.2010 - 14.01.2012 [*]
koniec szczurzej historii .
klim, zmień kolegę bo od przebywania z takimi ludźmi można zgłupieć
niektórzy po prostu są tępi i nic nie pomożesz, szkoda tylko ze ich głupota odbija się na zwierzętach

niektórzy po prostu są tępi i nic nie pomożesz, szkoda tylko ze ich głupota odbija się na zwierzętach

Ma ktoś z Was może kontakt do keiry z drugiego forum? Albo do kogokolwiek innego, kto kursuje Kraków - Warszawa i mógłby przywieźć mi dwa ogony... Bo jak zwykle nie mogę znaleźć transportu... 

pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Ja się ostatnio starałem wytłumaczyć ludziom z klasy, że naprawdę, kupowanie świnki morskiej na osiemnastkę koleżance nie jest dobrym pomysłem. Niestety, ona sobie tą świnkę zażyczyła...i koniec.
Starałem się. Mówiłem, że świnki to zwierzęta stadne ("o! to kupimy ci samca i samiczkę!"), że naprawdę, chomikowa klatka nie jest dobra dla świnek ("ale na większa nam nie starczy, zresztą co to za różnica?"), i w ogóle co to za pomysł, kupować zwierzę na urodziny? Próbowałem też powiedzieć coś o chowie wsobnym i zoologach, ale niestety.. patrzyli tylko jak na debila i zdania nie zmienili.
Starałem się. Mówiłem, że świnki to zwierzęta stadne ("o! to kupimy ci samca i samiczkę!"), że naprawdę, chomikowa klatka nie jest dobra dla świnek ("ale na większa nam nie starczy, zresztą co to za różnica?"), i w ogóle co to za pomysł, kupować zwierzę na urodziny? Próbowałem też powiedzieć coś o chowie wsobnym i zoologach, ale niestety.. patrzyli tylko jak na debila i zdania nie zmienili.

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Nie przegadasz takimSheeruun pisze:Ja się ostatnio starałem wytłumaczyć ludziom z klasy, że naprawdę, kupowanie świnki morskiej na osiemnastkę koleżance nie jest dobrym pomysłem. Niestety, ona sobie tą świnkę zażyczyła...i koniec.

Moi "znajomi" kupili koleżance na osiemnastkę świnkę... wietnamską. Świnka albo została zabita, sprzedana albo nadal rozwala im panele.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
To jest właśnie głupie. Ktoś klasy sobie zażyczy zwierzątko i to dostaje oO'
sto lat dla Sr-Oli!
głowa mnie boli. ja wcale nie chciałam wstawać i wyjeżdżać...
czemu jak się ma dzień wolny to ludziska muszą to wszystko psuć, no!
głowa mnie boli. ja wcale nie chciałam wstawać i wyjeżdżać...
czemu jak się ma dzień wolny to ludziska muszą to wszystko psuć, no!
...czyż nie dobija się koni...?
chwalipiętaciemna ja pisze:a ja kilka minut temu skończyłam czytać Zmierzch...
w trzy dni przeczytałam czterysta czternaście stron...![]()

ja potrafiłam przeczytać w 2 dni ponad 1054 stronicowy Lód

ten się nie myli, kto nic nie robi
Chwalipietaja potrafiłam przeczytać w 2 dni ponad 1054 stronicowy Lód

a ja nie umiem czytac juz ksiazek

- ciemna ja
nawzajemyss pisze:chwalipięta

Perun 06.02.2010 - 19.12.2011 [*]
A ja Zmierzch przeczytałam w jeden dzień+noc. 

ale 4 części?Olalala pisze:A ja Zmierzch przeczytałam w jeden dzień+noc.
ja też bardzo szybko czytam. i wiecie co? nie będę się chwalić jak szybko, dodam,
że czytam ze zrozumieniem

...czyż nie dobija się koni...?