Ja jestem często na czacie i jeszcze nigdy nikogo nie spotkałam. Teraz, gdy tak bardzo potrzebuję rozmów ze szczuro'lubami nikogo nigdy nie ma
I musimy się częściej umawiać. Może zrobimy taką rozpiskę na cały tydzień, na które godziny? Sprawdzimy czy większości pasuje i problem z głowy, bo z tego co widzę wszyscy się mijamy.
Czy tylko mi nie działa czat? Cały dzień nie moge sie zalogować
Tęsknie za sb
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Z ciekawości wlazłam na chata, żeby sprawdzić jak często ktoś tam zagląda. Siedze już ponad godzine i niccc a jest wieczór
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ja byłam wczoraj sporo. Pojawiały się jakieś przypadkowe osoby krzewiąc idiotyzm. A później była Nina, ale długo nie gadałyśmy, bo jak na złość akurat musiałam iść.