Spotkania Dolnoślązaków
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Spotkania Dolnoślązaków
Jezeli chodzi o mnie to ja teraz nic nie jestem w stanie przewidziec
Miesiąc to kupa czasu 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
juwenalia sa 14... chyba, ze jakies licealne, to sie nie znam 
Wyszukiwarka nie gryzie
Mi pasuje 
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
@malachit
A wcale ze nie;p
8 gra Kult,lao che etc.
9cos tam
14 cos
i potem kiedys tam jeszcze w hali beda grac muzyke klubowa,
a wszystko to w ramach juvenaliów
btw. to idzie ktos 8?
koniec OT
A wcale ze nie;p
8 gra Kult,lao che etc.
9cos tam
14 cos
i potem kiedys tam jeszcze w hali beda grac muzyke klubowa,
a wszystko to w ramach juvenaliów
btw. to idzie ktos 8?
koniec OT
heh, mort moze masz racje, ale ja mam juwenalia tylko 14-tylko wtedy dali wolne. zreszta, nie obchodze takich wpojonych przez tradycje i kulture obrzedow
tym bardziej platnych 
wlasnie sprawdzilam, nie gra nic fajnego poza zywiolakiem... nie wybiera sie ktos?
wlasnie sprawdzilam, nie gra nic fajnego poza zywiolakiem... nie wybiera sie ktos?
Wyszukiwarka nie gryzie
ja moze pojde jak ktos ode mnie bedzie szedl 
spytałam się mamy, jest niepewne 'tak'.. jak wspomniałam o eskorcie z Brzegu do Wro, to jakoś pewniej to powiedziała, także pewnie będę mogła pojechać
no i powiedziałam ,że w lecie tak często nie wyrzucają dzieci z pociągów
no i powiedziałam ,że w lecie tak często nie wyrzucają dzieci z pociągów
to jak ze spotkaniem, bo pewnie wyjdzie, ze nie zdążymy sie omówić. ;p
No to co, 9-10 maj? 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mi obojętnie. 
Apeluje o 10 bo 9 moge byc nieco nie do zycia po koncercie i wiadomo czym;p, chociaz jak bedzie 9 tez przyjde zebyscie sobie nie myslaly ze sie mnie pozbędziecie 
Mnie pasuje, ale godzina nieco późniejsza - 11. O dziesiątej nie dam rady. 10 = przed 9 na dworcu
. I teraz problem - gdzie w końcu się spotykamy? Brać jakąś kasę, jak ew. gdzieś do kawiarenki wstąpimy
? I ile to potrwa :]. No, i w końcu sobota czy niedziela? Mnie bardziej jednak sobota
.
ogon, ale my przecież na razie tylko o dacie rozmawiamy
godzina to lepiej troche późniejsza, dajcie sie wyspać 
Nie wiem w końcu jak to będzie z moim przyjazdem. Jak mnie nie pokroją do tego czasu, albo pokroją ale będe sie dobrze czuła, to przyjade. Jutro powinno sie wyjaśnić z terminem, więc dam znać.
Nie wiem w końcu jak to będzie z moim przyjazdem. Jak mnie nie pokroją do tego czasu, albo pokroją ale będe sie dobrze czuła, to przyjade. Jutro powinno sie wyjaśnić z terminem, więc dam znać.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mi 10 pasuje jeszcze bardziej. 
No i niestety.
9-10 w moim przypadku odpada. Będe w szpitalu, bo 8 mam zabieg na kolano.
9-10 w moim przypadku odpada. Będe w szpitalu, bo 8 mam zabieg na kolano.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp