Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Śliczne stadko I zrobiłaś im niesamowite zdjęcia. Czekam na następne
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Fuks pogryzl mojej siostrze koszulke szkoda tylko,ze jej ulubiona:) jak widac markowe ciuchy smakuja bardziej bylo tyle do wyboru a on wybral akurat ta:) mnie to osobiscie bawi ale jej nie jest do śmiechu
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
dzis byla u nas jakas babka i .....wrr jak mnie wkurzaja teksty typu : po co Ci te stwory? ale okropne ogony... jak tlumacze ze sa cudowne,ze je kocham to ludzie patrza wielkimi oczami jakbym byla nienormalna....
No, strasznie wkurzające...
Trzeba było dać jej na kolana takiego 'stwora', żeby osikał, okupał i co tam jeszcze mamy w zanadrzu?
A ciury masz... smakowite... <oblizuje się>
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.