jezeli to przeziebienie to poki weterynarz jest zamkniety ,nie ma jakichs domowych sposobow leczenia??
sklepowe , bo dzisiaj dopiero zoolog byl otwarty a okazalo sie ze to juz zamowione przyszly i nie mialem co z nimi zrobic,
Moderator: Junior Moderator

) , ale ten stan sam nie przejdzie , bo mozliwe , że coś siedzi na oskrzelach .
 ) , ale ten stan sam nie przejdzie , bo mozliwe , że coś siedzi na oskrzelach . 
 jak ja zasne
 jak ja zasne 

ja tylko się zastanawiam jakim cudem tak szybko adoptowałes jakies szczury...Patrick2 pisze:domownicy tj moja rodzina,ale male rozrabiaczki majsterkujai jeszcze zweidzaja kaltke,akurat sie teraz obudzily :)mam nadzieje ze ogonki wyzdrowieja ,hehe ale one sie smiesznie bawiwajak ja zasne
dzieki jeszcze raz
 ) i nalej wody bardzo ciepłej z kranu , i owin w szmatkę czy starą skarpetkę . Bo inaczej to one zaraz sie zabiorą za ogryzanie nakrętki.
 ) i nalej wody bardzo ciepłej z kranu , i owin w szmatkę czy starą skarpetkę . Bo inaczej to one zaraz sie zabiorą za ogryzanie nakrętki.
 mieszkaa tylko 800m odemnie,i jest polecany bo leczyl mojego pieska ktory jest okazem zdrowia
 mieszkaa tylko 800m odemnie,i jest polecany bo leczyl mojego pieska ktory jest okazem zdrowia 

Wet , który leczy pieski nie zawsze zna sie na szczurach , może mieć najszczersze chęci , ale po prostu nie wie pewnych rzeczy.Patrick2 pisze:dzisiaj pojada do lekarza,jak tylklo zadzwonie do niego ,bo mam numermieszkaa tylko 800m odemnie,i jest polecany bo leczyl mojego pieska ktory jest okazem zdrowia

Poszukaj na forum , jest wiele sposobów .
 Poszukaj na forum , jest wiele sposobów .