p.s. śliczny ten haszczak
Moje maleństwa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje maleństwa
Dziś przyjechał i już się dogadują??? Będą dziś spać w jednej klatce?? Tak od razu?
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Połączenie poszło tak:mikanek pisze:Dziś przyjechał i już się dogadują??? Będą dziś spać w jednej klatce?? Tak od razu?
Wyjęłam moje 3 szczurasy z klatki i położyłam na łóżku. postawiłam transporter z haszczem na łóżku i go otworzyłam. maluchy się zbiegły i haszczak wylazł z transportera. każdy go obwąchał i polatał za nim i ot cała bajka
Przeczytałam, obejrzałam i jestem przeszczęśliwa
Widać, że chłopaki naprawdę się polubili
zgrana z nich paczka
Spektakl spektaklem, ale mi nie dawała spokoju jedna myśl
: Jak to się wszystko ułoży między nimi?
Teraz już wiem
Kurcze, nawet nie wiecie jakie to super uczucie... Taki spokój, że mojemu maluszkowi jest bardzo dobrze. Lepiej niż u mnie, bo choć miał tatusia i braciszków, to klateczka już powoli malała dla takiej gromadki. Teraz się wyhasa, a ja jestem pewna, że ma nową Mamusię Klaudusię z wielkim serduchem dla już nie mojego Haszczaka
Bądź grzeczny maluchu, słuchaj mamusi i nie dokuczaj braciszkom
WIELKIE DZIĘKI KLAUDUSKA
Widać, że chłopaki naprawdę się polubili
Spektakl spektaklem, ale mi nie dawała spokoju jedna myśl
Teraz już wiem
Kurcze, nawet nie wiecie jakie to super uczucie... Taki spokój, że mojemu maluszkowi jest bardzo dobrze. Lepiej niż u mnie, bo choć miał tatusia i braciszków, to klateczka już powoli malała dla takiej gromadki. Teraz się wyhasa, a ja jestem pewna, że ma nową Mamusię Klaudusię z wielkim serduchem dla już nie mojego Haszczaka
Bądź grzeczny maluchu, słuchaj mamusi i nie dokuczaj braciszkom
WIELKIE DZIĘKI KLAUDUSKA
Ach, popatrzyłam sobie ostatni raz i idę spać (04:57)
Dobrej nocki Maleństwa
i dla waszej Mamusi Klaudusi, która już dawno smacznie śpi
Pa!
Dobrej nocki Maleństwa
i dla waszej Mamusi Klaudusi, która już dawno smacznie śpi
Pa!
Jakie piękne zdjęcie! Cudowni są 
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Ależ cudne maleństwa. Co szczurek, to śliczniejszy
Nie dziwię się, że wzięłaś haszczaka do siebie, jest naprawdę uroczy. I widać, że połączenie było bezproblemowe 
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Dziękuję wszystkim 
A dzisiaj porcja nowych fotek jako, że wczoraj dokupiłam moim panom koszyczek i włozyłam bawełnianą ściółkę. na początku kompletnie nie chcieli tam przebywać, ale jak widać, rano już im się podobało
.
zastanawiam się tylko czemu to takie mega lenie są? pobiegają, pobiegają i znowu czas na spanie.
Tycik prycha nadal, chociaż zmieniłam ściółkę na Cats Dream i nie dałam sianka. widać to nie było od benka/siana, także mogę sianka nadal używać <hurra!>. Chyba się będę musiała jednak do weta z nim wybrać.
Wczoraj po raz pierwszy sprzątałam XLkę. matko trochę wysiłku to jednak kosztuje, żeby wymyć ją całą. ale przynajmniej w pokoju już nie ma zapaszku. i klatka zakończyła pobyt na moim łóżku jednak. Teraz stoi na podłodze i robi wrażenie jak ktoś wchodzi
.
Julek wczoraj podczas wybiegu wchodził mi na kolana i nawet polizał palce
! chociaż i tak nadal podgryza i raczej się nie chce dać głaskać, ale postęp jest 

A dzisiaj porcja nowych fotek jako, że wczoraj dokupiłam moim panom koszyczek i włozyłam bawełnianą ściółkę. na początku kompletnie nie chcieli tam przebywać, ale jak widać, rano już im się podobało
zastanawiam się tylko czemu to takie mega lenie są? pobiegają, pobiegają i znowu czas na spanie.
Tycik prycha nadal, chociaż zmieniłam ściółkę na Cats Dream i nie dałam sianka. widać to nie było od benka/siana, także mogę sianka nadal używać <hurra!>. Chyba się będę musiała jednak do weta z nim wybrać.
Wczoraj po raz pierwszy sprzątałam XLkę. matko trochę wysiłku to jednak kosztuje, żeby wymyć ją całą. ale przynajmniej w pokoju już nie ma zapaszku. i klatka zakończyła pobyt na moim łóżku jednak. Teraz stoi na podłodze i robi wrażenie jak ktoś wchodzi
Julek wczoraj podczas wybiegu wchodził mi na kolana i nawet polizał palce

Świetne stadko
. Widzę, że na tarasiki dałaś szmatkę, i jak ? Nie śmierdzi aż tak ; >? Bo u mnie gołe tarasy są i nie dość, że denerwujące jest to długie szorowanie to jeszcze szybciej to chłopaki brudzą..
szczerze mówiąc też dość brzydko pachnie, ale przynajmniej można je uprać co 2 [max 3 dni] i nie muszę codziennie szorować półek
. i na gołym plastiku ja mam wrażenie, że im zimno jest
. szmatek dokupiłam w sumie sporo, żebym nie musiała ich prać ciągle, tylko wymieniam na czystą a brudne daje na balkon 
Ach, taki buty
. To chyba zostanę przy gołych półkach bo jak dla mnie to za dużo zachodu... 
Cześć Klauduska!
Jak tam Haszszak?
Wnosząc ze zdjęć, można odnieść wrażenie że się izoluje...
Mam rację, czy może jestem przewrażliwiona...?
Jak tam Haszszak?
Wnosząc ze zdjęć, można odnieść wrażenie że się izoluje...
Mam rację, czy może jestem przewrażliwiona...?
- szczuruleczka
Świent Haszczak :3 I klatka też zajefajna!
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- Paul_Julian
- Kontakt:
Moje to zaraz by skopany te szmatki z półek
Ale śmiechowe te bąble sa 
Ten ostatni to taki nieuczesany kudłaczek
Ten ostatni to taki nieuczesany kudłaczek
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha