T.E.R.M macika ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Ogórki dwa- czyli Tago i Edi
Miejmy nadzieję, że nie będzie przebojów z łączeniem bo chyba umrę. Za parę dni dostanę zdjęcia brzdąców, pewnie już nie są słodkimi małymi kuleczkami 

Nu, nu.
Na kradzież się nie zgadzam. ;]
Na kradzież się nie zgadzam. ;]
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
Ale piękne stwory <33
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Klikam dziś w google imię Tago. Patrzę a to producent jakichś ciasteczek

Dziś przyjeżdżają do nas nowe szczurki
W ostatniej chwili znalazłam transport i powiedziałam że pan jest moją ostatnią nadzieją, bo nie często zdarza się że ktoś jedzie w moje rejony
No i się zgodził 
Z łączeniem zaczekam gdzieś z tydzień, bo w poniedziałek muszę podać im jeszcze lek na wszoły. Chyba że mogę wcześniej zacząć je łączyć(nic już po nich nie chodzi). DOstałam też lek dla moich chłopaków jakby coś się nam wylęgło(tfu, tfu!!)

W ostatniej chwili znalazłam transport i powiedziałam że pan jest moją ostatnią nadzieją, bo nie często zdarza się że ktoś jedzie w moje rejony

Z łączeniem zaczekam gdzieś z tydzień, bo w poniedziałek muszę podać im jeszcze lek na wszoły. Chyba że mogę wcześniej zacząć je łączyć(nic już po nich nie chodzi). DOstałam też lek dla moich chłopaków jakby coś się nam wylęgło(tfu, tfu!!)
Super!
Powodzonka w łączeniu

Powodzonka w łączeniu

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Maluszki już u mnie. Są takie maleńkie, że zastanawiałam się czy nie dostałam myszy przez przypadek
Jutro jak się bardziej rozruszają i oswoją z nowym miejscem wstawię zdjęcia.
Szary(ma śmieszną pręgę na grzbiecie- jak chomik dżungar) to Remi, a czarny Misto. NAwet mam karteczke na biurkiem, w razie gdybym zapomniała

Jutro jak się bardziej rozruszają i oswoją z nowym miejscem wstawię zdjęcia.
Szary(ma śmieszną pręgę na grzbiecie- jak chomik dżungar) to Remi, a czarny Misto. NAwet mam karteczke na biurkiem, w razie gdybym zapomniała

Mały duecik, w trakcie próby wyciągnięcia ich i wsadzenia do klatki. Byli troszkę przestraszeni ...:

Misto- oznacza po jakiemuś tam Plamkę. Ma pasek na brzuszku i jasną końcówke ogonka:)

Remi- wymarzony szaraczek, jak z bajki Ratatuj. Ulubieniec mojej mamy, zaraz po Edim śmiem twierdzić:

Właśnie broją w klatce. Całe szczęście że na noc zakładam korki na uczy to przynajmniej się wyśpię

Misto- oznacza po jakiemuś tam Plamkę. Ma pasek na brzuszku i jasną końcówke ogonka:)

Remi- wymarzony szaraczek, jak z bajki Ratatuj. Ulubieniec mojej mamy, zaraz po Edim śmiem twierdzić:

Właśnie broją w klatce. Całe szczęście że na noc zakładam korki na uczy to przynajmniej się wyśpię

Jakie prześliczne, malutkie bachorki
Miziadło dla 4 ogonków

Miziadło dla 4 ogonków

Mikruski są odważniejsze, czarny(cofnęłam jego imię, było za poważne
) jako pierwszy wchodzi na rękę i nie daje spokoju
Piszczy gdy sie go głaszcze, ale przyzwyczaję go do tego. remi nie ma nic przeciwko
Dałam im dzisiaj kolbę to cały czas ją męczą
Tago i Edi nie wiedzą nic o małych, sąa spokojni tylko póki co mam dla nich troszeczkę mniej czasu. Później im to wynagrodzę
:D

Tago i Edi nie wiedzą nic o małych, sąa spokojni tylko póki co mam dla nich troszeczkę mniej czasu. Później im to wynagrodzę

Nie wiem czy ktoś czyta, trudno pochwalę się sama sobie zdjęciami 
Dziś zrobiłam zdjęcia moim nowym robakom ale makro w moim aparacie jest za wolne
A starszaki śpią i nic im nie przeszkadza. 
Edi po kąpieli. Nie mam chyba zdjęć Tago, bo był obrażony przez jakiś czas:)

I nowości
Już przychodzą na cmokanie, Remi- szary na swoje imię. Uwielbia smakowyki i żadnym nie pogardzi, w przeciwieństwie do swojego braciszka. Materiał na miziaka.

Miki- mały, czarny z wielkimi uszkami. Jego ulubionym miejscem na mnie to..pierwś
Wczoraj tak słodko spał wtulony w cycnik <3 Mała piszczałka gdy nie ma brata w pobliżu, gdy głaszcze się go przez bluzkę, a nie "bezpośrednio". Kochany. Odważniejszy.

I wspólne, jedyne. Brykają tak że nie nadążam nacisnąć guziczka

Mam wrażenie, że przez te kilka dni jak sa u mnie urośli troszeczkę

Dziś zrobiłam zdjęcia moim nowym robakom ale makro w moim aparacie jest za wolne

Edi po kąpieli. Nie mam chyba zdjęć Tago, bo był obrażony przez jakiś czas:)

I nowości

Miki- mały, czarny z wielkimi uszkami. Jego ulubionym miejscem na mnie to..pierwś

I wspólne, jedyne. Brykają tak że nie nadążam nacisnąć guziczka

Mam wrażenie, że przez te kilka dni jak sa u mnie urośli troszeczkę

Re: T.E.R.M macika ;)
Ja czytam twój temat!
Hahah
http://imageshack.us/photo/my-images/59/cimg6854l.jpg/ - Kocham szczurki po kapaniu!Ale jego sierść przypomina bardziej jeża niż szczurka
Zakochałam się w Remim
O ile to się tak pisze
To taka niebieska, futerkowa, malutka, śliczna kuleczka
A Miki wygląda na takiego czyściocha, ale pewnie tak tyko wygląda
A maluch na pewno urosły! Jak staną się dorosłymi szczurami to nawet nie zauważysz kiedy

http://imageshack.us/photo/my-images/59/cimg6854l.jpg/ - Kocham szczurki po kapaniu!Ale jego sierść przypomina bardziej jeża niż szczurka

Zakochałam się w Remim

A Miki wygląda na takiego czyściocha, ale pewnie tak tyko wygląda

A maluch na pewno urosły! Jak staną się dorosłymi szczurami to nawet nie zauważysz kiedy

A może Edi to tak naprawdę jeż?
Remi ma też wzdłuż grzbietu taka ciemniejszą pręgę niczym chomik dżungarski
Powiem ci szczerze, że maluchy to czyściochy i...załatwiają się głównie do kuwety !

Remi ma też wzdłuż grzbietu taka ciemniejszą pręgę niczym chomik dżungarski

Powiem ci szczerze, że maluchy to czyściochy i...załatwiają się głównie do kuwety !
Dawno mnie tu nie było, a tu proszę! Aaa, cztery szczurasy!
Piękne są te Twoje maluchy, a Remi przypomina mi Maszkę, (identyczne ubarwienie ma
) Maszka też wyglądała przez dłuższy czas jak Myszka
Powodzenia w łączeniu
Maszka pozdrawia swoją wirtualną ciocię Asię;D

Maszka pozdrawia swoją wirtualną ciocię Asię;D