Odebrałam dziś moje maleństwo...dosłownie MALEŃSTWO :] Jest przemalutka i przesłodziutka
Brać maluszki, bo cudowne.
I nadal nie wiem co to za umaszczenie: niby jest beżowa, ale nosek, ogonek i tylne łapki ma ciemniejsze, hmm może brązowe...
Śliczności :]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
Edycjo... v.v' Maleństwo to mały lizaczek i przytulak. Na zdjęciu na rękach mojej siostry, od razu przypadły sobie do gustu. Wtuliła się po paru minutach i usnęła :]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
Czarnuszek 1
Czarnuszek 2
Czarnuszek 3
Czarnuszek 4
Czarnuszek 5
Czarnuszek 6
PS. Wiem, że wszystkie na zdj wyglądają tak samo, ale ja sama mam kłopoty z ich rozróżnieniem tylko jeden jest całkiem czarny (zdj nr 5).
FreddieBandyta
"Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam." "Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte."
Właśnie tak mi się wydaje.... Może na zdjęciach tego nie widać ale w rzeczywistości mają ciemniejsze noski i ogonki, widać to wyraźniej u samiczki. Porównywałam ze zdjęciami tej odmiany znalezionymi na google i wyglądają podobnie
FreddieBandyta
"Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam." "Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte."