Kluseczko, dziękuję za dt dla chłopców. Szepnij im, że mają się dogadać ze sobą, bo chciałabym obu

Moderator: Junior Moderator

Chłopcy są przecudowni! Zakochałam się w nich, można je miziać, całować, tarmosić, cuda! Jutro idziemy na wizytę w Zwierzyńcu, dam znać co i jak. I nie ma za co dziękować, w końcu to wszystko się robi dla ogonów
 Chłopcy są przecudowni! Zakochałam się w nich, można je miziać, całować, tarmosić, cuda! Jutro idziemy na wizytę w Zwierzyńcu, dam znać co i jak. I nie ma za co dziękować, w końcu to wszystko się robi dla ogonów  
unipaks pisze:Kluska, jesteś moim guru!

Fanklub Unipaks zamienił się w klub wzajemnej adoracjiKluska123 pisze:A Ty moim
 .
 . fajnie, że ładnie się to wszystko poskładało
  fajnie, że ładnie się to wszystko poskładało  

Tak jak Starsza Pani napisała, schronisko to nie miejsce dla szczurów.
 Tak jak Starsza Pani napisała, schronisko to nie miejsce dla szczurów.Wiesz, skąd możesz je odebraćunipaks pisze:Hehefajnie, że ładnie się to wszystko poskładało

A my już tęsknimy za tymi cudownymi samcolkami...
 i masz więcej czasu.
 i masz więcej czasu.Starsza Pani pisze: Wiesz, skąd możesz je odebraći masz więcej czasu.

Wczoraj to była "pomroczność jasna", dziś jesteśmy rozsądni
  Wczoraj to była "pomroczność jasna", dziś jesteśmy rozsądni 

, ale ktoś je porwał ), chłopak czeka.
 , ale ktoś je porwał ), chłopak czeka. 

)
 ) 

Śliczny Miś <3
 Śliczny Miś <3
 Ale bym go wyczochrała, miziała; proszę to zrobić za mnie
 Ale bym go wyczochrała, miziała; proszę to zrobić za mnie  

O nijakich więcej samiczkach nam nie wiadomoNikolka pisze:A zostały jeszcze jakieś maluchy samiczki??

Zaraz tam porwałStarsza Pani pisze:Ciągle szukamy transportu, DT się dopytuje mocno (miało dostać dwie samiczki, ale ktoś je porwał
 Zresztą, to było porwanie na zlecenie
  Zresztą, to było porwanie na zlecenie  

Urocze z nich chłopaki
  Urocze z nich chłopaki  

Już się zaczęłam martwić, że poszło coś nie tak, a tu tak wspaniała niespodzianka.
 Już się zaczęłam martwić, że poszło coś nie tak, a tu tak wspaniała niespodzianka.