To ma sens. Jak buk i bukowina.
 To ma sens. Jak buk i bukowina.  Czyli mogę z czystym sumieniem i nic im nie będzie, tak?
 Czyli mogę z czystym sumieniem i nic im nie będzie, tak? 
Moderator: Junior Moderator

To ma sens. Jak buk i bukowina.
 To ma sens. Jak buk i bukowina.  Czyli mogę z czystym sumieniem i nic im nie będzie, tak?
 Czyli mogę z czystym sumieniem i nic im nie będzie, tak? 

Szkoda, że tak mało konkretnych informacji na ten temat. Zapobiegawczo jednak gałązki tej nie dostaną.
 Szkoda, że tak mało konkretnych informacji na ten temat. Zapobiegawczo jednak gałązki tej nie dostaną.

A w mojej klateczce znajduje się parę tegorocznych gałązek jabłoni i orzecha włoskiego ale tylko najmłodszy szczurek czasem je podgryzie. Ogólnie to gałązki zostały olane, może gdyby miały świeże pędy... Ale na to już raczej za późno
  A w mojej klateczce znajduje się parę tegorocznych gałązek jabłoni i orzecha włoskiego ale tylko najmłodszy szczurek czasem je podgryzie. Ogólnie to gałązki zostały olane, może gdyby miały świeże pędy... Ale na to już raczej za późno  
 . Ten tunel bardzo mi się spodobał, jak również pomysł z półeczkami fioletowymi
 . Ten tunel bardzo mi się spodobał, jak również pomysł z półeczkami fioletowymi  . U mnie jedna rura służy za schodki (wewnątrz i z zewnątrz) na półkę z koszyka a drugą zamontowaliśmy dłuższą prawie pod sufitem wzdłuż ścianki i szczurasy ją uwielbiają
 . U mnie jedna rura służy za schodki (wewnątrz i z zewnątrz) na półkę z koszyka a drugą zamontowaliśmy dłuższą prawie pod sufitem wzdłuż ścianki i szczurasy ją uwielbiają