http://szczury.org/viewtopic.php?t=3717&start=60
to chyba w rozmiarze Motka

Moderator: Junior Moderator

w kazdym razie jestem w trakcie remontu klatki i chcialem sie poradzic co lepsze wykonac jedno kolejne piętro, (z przezroczystego plastiku widocznego na zdjeciu lezacego w srodku klatki) czy wykonac kilka mniejszych pułeczek, i jesli polki to z czego bo te drewniane widoczne na zdjeciu sie nei sprawdzily smierdza moczem do dzisiaj mimo ze od kilku miesiecy po nich szczur nie chodzil :/ aha i jakby co to klatka stoi na dworze tylko na czas remontu nie trzymam szczurow poza domem
 w kazdym razie jestem w trakcie remontu klatki i chcialem sie poradzic co lepsze wykonac jedno kolejne piętro, (z przezroczystego plastiku widocznego na zdjeciu lezacego w srodku klatki) czy wykonac kilka mniejszych pułeczek, i jesli polki to z czego bo te drewniane widoczne na zdjeciu sie nei sprawdzily smierdza moczem do dzisiaj mimo ze od kilku miesiecy po nich szczur nie chodzil :/ aha i jakby co to klatka stoi na dworze tylko na czas remontu nie trzymam szczurow poza domem  w razie jakby ktos pytal. A ten bialy prostokąt w klatce to... okno czesciowo podpatrzony czesciowo wymyslony patent zobaczymy jak sie sprawdzi.
 w razie jakby ktos pytal. A ten bialy prostokąt w klatce to... okno czesciowo podpatrzony czesciowo wymyslony patent zobaczymy jak sie sprawdzi. (prosze nie sugerowac sie datą widoczna na zdjeciach cos musi byc zle ustawione w aparacie)
 (prosze nie sugerowac sie datą widoczna na zdjeciach cos musi byc zle ustawione w aparacie)

.
. 

. Dobrze, że starasz się o towarzystwo dla ogonka, to tak jak ja
. Dobrze, że starasz się o towarzystwo dla ogonka, to tak jak ja  . Miłego urządzania. jak mi jakiś pomysł wpadnie do głowy to napisze
. Miłego urządzania. jak mi jakiś pomysł wpadnie do głowy to napisze 

??
??