[KABLE] jak zabezpieczyć? Da się oduczyć? itp
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Szczur, a kable?
 offtopic wyciety i przeniesiony http://szczury.org/viewtopic.php?t=15639 

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

to trzeba tym płynem polać peszel na wszelki wypadek 
ale słuchajcie, byłam w castoramie pytając o osłony na kable, to jedyne, co mogli mi zaoferować, to izolacja w taśmie [!] tumany, a jak domagałam się czegoś twardszego skręconego bąź ogólnie grubego to patrzyli jak na idiotkę i oferowali szersza taśmę izolacyjną [!].
i skąd mam to wziąć niby?....

ale słuchajcie, byłam w castoramie pytając o osłony na kable, to jedyne, co mogli mi zaoferować, to izolacja w taśmie [!] tumany, a jak domagałam się czegoś twardszego skręconego bąź ogólnie grubego to patrzyli jak na idiotkę i oferowali szersza taśmę izolacyjną [!].
i skąd mam to wziąć niby?....
ten się nie myli, kto nic nie robi

- 
				dziewczynazdynamitu
A moja szczurzyca przegryza kable tylko do połowy i zostawia. I później jak włączam radio to najpierw gra gra gra, a później trach- przestaje- kebel ktoś poruszył xD To jest prfidnie denerwujące!:p Po prostu cwaniak mentalny z niej., nie ma co x]

haha u mnie ostatnio najlepiej  Telefon stacjonarny głuchy, nie wiadomo o co chodzi, rodzice wzywają kogoś od telekomunikacji, ten męczy się, sprawdza gniazdka nie gniazdka i nie wie w czym jest problem....dochodzi w koncu do wniosku ze brak sygnalu jest w czesci kabla w moim pokoju ( stacjonarny+net=kable u mnie;) ) Ogląda tenkabel i ogląda i w koncu znajduje w kablu pod komodą ślad po szczurzum zębie
 Telefon stacjonarny głuchy, nie wiadomo o co chodzi, rodzice wzywają kogoś od telekomunikacji, ten męczy się, sprawdza gniazdka nie gniazdka i nie wie w czym jest problem....dochodzi w koncu do wniosku ze brak sygnalu jest w czesci kabla w moim pokoju ( stacjonarny+net=kable u mnie;) ) Ogląda tenkabel i ogląda i w koncu znajduje w kablu pod komodą ślad po szczurzum zębie  Szkodnikowi nie chcialo sie nawet porządnie ugryźć tego kabla ;P
 Szkodnikowi nie chcialo sie nawet porządnie ugryźć tego kabla ;P

Telefon stacjonarny głuchy, nie wiadomo o co chodzi, rodzice wzywają kogoś od telekomunikacji, ten męczy się, sprawdza gniazdka nie gniazdka i nie wie w czym jest problem....dochodzi w koncu do wniosku ze brak sygnalu jest w czesci kabla w moim pokoju ( stacjonarny+net=kable u mnie;) ) Ogląda tenkabel i ogląda i w koncu znajduje w kablu pod komodą ślad po szczurzum zębie
 Telefon stacjonarny głuchy, nie wiadomo o co chodzi, rodzice wzywają kogoś od telekomunikacji, ten męczy się, sprawdza gniazdka nie gniazdka i nie wie w czym jest problem....dochodzi w koncu do wniosku ze brak sygnalu jest w czesci kabla w moim pokoju ( stacjonarny+net=kable u mnie;) ) Ogląda tenkabel i ogląda i w koncu znajduje w kablu pod komodą ślad po szczurzum zębie  Szkodnikowi nie chcialo sie nawet porządnie ugryźć tego kabla ;P
 Szkodnikowi nie chcialo sie nawet porządnie ugryźć tego kabla ;PSzczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli                             

moim zdaniem szczur nie powinien być blisko telewizora. Wtedy strasznie się stresuje i nie może spać... Wiem, bo Ofelia była w podobnej sytuacji i cierpiała na bezsenność, aż do momentu gdy jej klatka została przeniesiona na drugi koniec pokoju.

Trudno jest żyć bez nadziei... ale umierać bez złudzeń- łatwiej
Gaja [*] -mój 'dzien'... bialy, milusinski ogonek...
Sachma- 'noc'... cala czarna z bialym brzuszkiem. Troszke wredna i plochliwa, ale kochana

Gaja [*] -mój 'dzien'... bialy, milusinski ogonek...
Sachma- 'noc'... cala czarna z bialym brzuszkiem. Troszke wredna i plochliwa, ale kochana

yss ja kupowałam w Leroy Merlin  w dziale elektrycznym a jak powiedza ze nie ma to zapytaj kilku
 w dziale elektrycznym a jak powiedza ze nie ma to zapytaj kilku  ,albo sama poszukaj. ja kupowalam 25metrow za 12 pln.
,albo sama poszukaj. ja kupowalam 25metrow za 12 pln.

w dziale elektrycznym a jak powiedza ze nie ma to zapytaj kilku
 w dziale elektrycznym a jak powiedza ze nie ma to zapytaj kilku  ,albo sama poszukaj. ja kupowalam 25metrow za 12 pln.
,albo sama poszukaj. ja kupowalam 25metrow za 12 pln.W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ismena - kolegi koszatniczka też się się boi TV, ale nie wszystkie ciury muszą się jego bać. 
Kable mogą być niebezpiecznie, ale mogą być też świetną zabawą.... dla ciura oczywiście ;p

Kable mogą być niebezpiecznie, ale mogą być też świetną zabawą.... dla ciura oczywiście ;p
....

ja *********************** wlasnie podbiegla, przegryzla kabel od telefonu w trakcie rozmowy i poleciala dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie strzeli piorun zaraz chyba!

Ostatnia ładowarkę do telefonu jaka mieliśmy w domu nam przedwczoraj dziewuchy zeżarły....

Moje smrodziuszki: Ezri, Odo, Vic
Merry['], Łaciatka['], Pysia['], Mała['], Megi['], Oksanka [']

heheh a ja sie ciesze ze juz nie mam tego problemu  jii, polecam peszelki
 jii, polecam peszelki 

jii, polecam peszelki
 jii, polecam peszelki 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- 
				Natalia_1222
A mi nic nie gryzą  . No, nie licząc ściany
. No, nie licząc ściany  .
.

. No, nie licząc ściany
. No, nie licząc ściany  .
.Moje szczurki: 
Luna [*]...
Bebe u Nisi.

Luna [*]...
Bebe u Nisi.
szok. smarkule biegały wczoraj, a na podłodze leżały zwoje kabla od lampy. i wiecie co?
NIC.
może wcale nie są takie kablożerne jak mi się zdawało...? ale i tak peszel się przyda...

NIC.
może wcale nie są takie kablożerne jak mi się zdawało...? ale i tak peszel się przyda...
ten się nie myli, kto nic nie robi

yss, jak patrzyłas, to nie ruszały. Te małe diabły wbrew pozorom, wiedza czego im nie wolno ;-)

no właśnie rzecz w tym że nie patrzyłam, bo niestety kabel był przede mną schowany pod stołem i za pudłem.  i bez prądu w środku. później obadałam kabel i nie było na nim ślicznych śladów ząbków. oraz nie był w kilku częściach
 i bez prądu w środku. później obadałam kabel i nie było na nim ślicznych śladów ząbków. oraz nie był w kilku częściach 
a "nie wolno" mogę sobie powtarzać aż do ukręcenia języka... tudzież im coś zabierać.
 tudzież im coś zabierać.

i bez prądu w środku. później obadałam kabel i nie było na nim ślicznych śladów ząbków. oraz nie był w kilku częściach
a "nie wolno" mogę sobie powtarzać aż do ukręcenia języka...
 tudzież im coś zabierać.
 tudzież im coś zabierać.ten się nie myli, kto nic nie robi

No to szacuneczek dla wychowanych podopiecznych!!!!!