no, ja myślę... nawt nie dopuszczam innej interpretacjiEnigma nie dość, że szmatkę by do domku wciągnęła to i całą mnie w dodatku.
odbieram to jako objaw sympatii
Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: wolna szczurza szuflandia
- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

No to proponuję Paul zamianę na moich menówPaul_Julian pisze:Chodz zamienimy się szczurami,co ? Twoje takie grzeczneFlorka wczoraj w nocy dała nogę , dzis w nocy dwa razy , dodatkowo jeszcze pogryzła kabel od TV , aż widać kable. I za kazdym razem przyklejają się jej jakieś kurze do oczek i nie chcą odczepić.
Nie wyobrazam sobie jakby moje miały grzecznie przesiedziec cały dzień cy noc i niczego nie zniszczyć
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38

Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
u nas zamiana byłaby bez takich haczykówiwonakoziarska pisze:No to proponuję Paul zamianę na moich menówPaul_Julian pisze:Chodz zamienimy się szczurami,co ? Twoje takie grzeczneFlorka wczoraj w nocy dała nogę , dzis w nocy dwa razy , dodatkowo jeszcze pogryzła kabel od TV , aż widać kable. I za kazdym razem przyklejają się jej jakieś kurze do oczek i nie chcą odczepić.
Nie wyobrazam sobie jakby moje miały grzecznie przesiedziec cały dzień cy noc i niczego nie zniszczyćDzień w dzień na wolności i zawsze jakiś nie wróci,tylko nocuje za pralką...Żadnych zniszczeń,ale za to smrodu co niemiara!!!
nie zmienia to faktu, że moich dziewcząt nie zamieniałabym na żadne inne
ja po prostu myślę, że szczurom wolnożyjącym po prostu w którymś momencie nudzi się twórczość niszcząca
odmienna pisze:no, ja myślę... nawt nie dopuszczam innej interpretacjiEnigma nie dość, że szmatkę by do domku wciągnęła to i całą mnie w dodatku.
odbieram to jako objaw sympatiinie mogę przecież żyć z myślą, że jak moje chłopczydła wciągają mnie do klatki (bywa, że za włosy
) to tylko materiał budowlany im w głowach. Będę się do ostatniego tchu upierać, że to gościnność
dokładnie tymi samymi ścieżkami nasze myśli podążają
...czyż nie dobija się koni...?

- Paul_Julian
 - Kontakt:

Ja tam nie wierzę w tę nudę 
 Twoje to chyba od poczatku nic nie niszczą 
 No i lubią szmatki, a moje nie 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
wiesz, moje się pojawiały pojedynczo. dobre maniery Mu przejęła Enigma...a Kamizelka.. no cóż, cholerycy czasem się na czymś wyżyć musząPaul_Julian pisze:Ja tam nie wierzę w tę nudęTwoje to chyba od poczatku nic nie niszczą
No i lubią szmatki, a moje nie
ah, tam szmatki. ja zadowolona jestem, ale wiesz, że same szmatki szczęścia nie dają
w moim przypadku jest to super rozwiązanie, nie wyobrażam sobie sypania trocin do szuflad
powzięłam kolejną karkołomną decyzję w swoim życiu. a wszystko przez LaCokę!
no ale jeszcze to nie 100%, choć coś mi się zdaje, że raczej tak.
ło rety jeszcze więcej szczurzych kup!
kocham uczucie "matki zgarniającej nad ranem bosego dzieciaka do łóżka, żeby nie zmarzł"
pamiętam jak w dzieciństwie tak wymuszałam na mamie wciągnięcie mnie na jej materac
(nota bebe, jest to teraz mój materac), stałam po prostu na boso na gołej podłodze, każda matka przygarnia wtedy takiego smarkacza pod kołdrę i półprzytomna grzeje przez sen stopy dziecka.
czy ja aby nie ... nie no, co za gupie myśli mi się po głowie pałętają
jestem taką mamą. półprzytomna nad ranem rejestruję świt, potem rozruchy przy mojej głowie,
uchylam kołdry mojej zmarzłej kruszynie, i razem z Mu dosypiamy przytulone do godziny budzika.
dziś poranne wspólne spanie było odrobinę inne. cała leżałam pod kołdrą ( ja się tak chowam pod kołdrę w nocy) na boku z ramieniem pod głową. siłą rzeczy łokieć mi wystawał przy twarzy. na tym łokciu przylepiła się MU przytulona do mojej twarzy, pulsowała i zasnęła. długo tak przytulone spałyśmy, Mu pierwszy raz tak blisko głowy. po jakimś czasie głaskania przez sen zastanawia mnie jej bezruch i przerażona wołam ją. nic. dotykam lekko. nic. szturchnęłam nią niezbyt może przyjemnie, ale...przynajmniej dała znak życia. ja grzecznie proszę mnie tak więcej nie straszyć!
nasze poranne wspólne dzielenie łoża przyuważyła Enigma ( coraz częściej widzę jej zainteresowanie pieszczotami ODEMNIE!)
i zawsze wtedy przybiega i podszczypuje Mu. Mu zniecierpliwiona krzyczy na Enigmę, czym daje mi znak, że Enigma spać nie daje.
Zaczepiacz wylatuje z betów, a my śpimy dalej
taka wstawka mała, musiałam coś napisać, a zdjęć ostatnio nie mam siły robić.
zdjęć robić nie mam siły. phi. Ja nie mam siły żyć ostatnio!

- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

Gdyby nie moje dzieciory,to pewnie zamieszkałabym też razem ze szczurami w jednym pokoju,spała z nimi pod kołdrą zamiast podusi...(ktoś jeszcze używa słowa "jasiek"??)
No ale nie wyobrażam sobie nocnych całusków Kleofasa dla moich dzieci,kiedy to i tak wystarczająco często muszę do dwunożnych paskud w nocy wstawać...

Zazdroszczę nocnego kontaktu Suzola...

No ale nie wyobrażam sobie nocnych całusków Kleofasa dla moich dzieci,kiedy to i tak wystarczająco często muszę do dwunożnych paskud w nocy wstawać...
Zazdroszczę nocnego kontaktu Suzola...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek

dobrze, że mam czujny "matczyny" seniwonakoziarska pisze:Zazdroszczę nocnego kontaktu Suzola...
oj bidoku, dzieci rosną, niedługo będziesz się mogła cieszyć szczurzymi towarzyszami w nocy
*sołza zgłasza się. krzyczy "ja ja!"iwonakoziarska pisze:(ktoś jeszcze używa słowa "jasiek"??)

- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

Niedługo...Za jakieś kilkanaście lat... 
 Dzieciaki,rosnąć mi tu szybciej i sio z domu!!! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek

czyli tzw. wychowanie ekspresowe i dalej radźcie sobie samiiwonakoziarska pisze:Niedługo...Za jakieś kilkanaście lat...Dzieciaki,rosnąć mi tu szybciej i sio z domu!!!
brokułek wszamany a teraz zgarniam panny pod pachy i idziemy do łóżka.
i powiem: jaka to będzie przyjemność chodzić z 5 dziewczyn do spania
kupujemy kolby giganty i czekamy na dziewczynki

wróciłam...i nie wiem. bez sił jestem taka.
tradycją jest już dzielenie pościeli z Mu. wcześniej też tak było, ale teraz to już wiem na bank,
że muszę ostrożnie odgarniać kołdrę, bo malutkie ciałko śpi tuż obok

Mu pościelowa:

mogą się powtarzać, plasiam z góry

znalazłam parę fotek sprzed czasów Kamizelkowych, gdy miałam jeszcze materac; czyli materacowy tunel strachów:

Nigma:

(jaka malusia...
 )

tradycją jest już dzielenie pościeli z Mu. wcześniej też tak było, ale teraz to już wiem na bank,
że muszę ostrożnie odgarniać kołdrę, bo malutkie ciałko śpi tuż obok
Mu pościelowa:

mogą się powtarzać, plasiam z góry
znalazłam parę fotek sprzed czasów Kamizelkowych, gdy miałam jeszcze materac; czyli materacowy tunel strachów:

Nigma:

(jaka malusia...

- Paul_Julian
 - Kontakt:

Mu jaka słodzia !
A w tych sprezynach to sie nie bałas , ze się zgniota ?

Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
Aaa, szczurzy tunel strachu! 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. 
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.

za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
bałam się, dlatego po 3 nieudanych próbach zaszycia wejścia wyniosłam materac i do tej pory śpię na podłodzePaul_Julian pisze:Mu jaka słodzia !
ten strach to chyba tylko dla mnie był zarezerwowanyDorotka96 pisze:Aaa, szczurzy tunel strachu!

mi ostatnio lilka grubas się wcisnął w kanapę gdzieś i spanikowałam totalnie, chłop mój próbował podnieść wieko, ja wrzeszczałam że ją zmiażdży a lilka gryzła wszystko w środku bo jej się nerwowa atmosfera udzieliła. jak widzę sprężyny to mam dreszczePaul_Julian pisze:Mu jaka słodzia !
ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
sprężyny nie robiły na mnie większego wrażenia dopóki któregoś razu leżąc nie usłyszałam  w sprężynach tupotu małych stópek.
wtedy zerwałam się w środku nocy i wytargałam materac do przedpokoju
( nie pomyślałam o tym by zamknąć dziewuchy w klatce
 ).
od tamtej nocy sprężyny kojarzą mi się ze strachem położenia się na własnym łóżku, kilkudniowym spaniem na podłodze ("jak się im tak podoba, to niech sobie się trochę pobawią, ja mogę spać obok łóżka", "zaraz, ale nie było mowy o 5 dniach!"), trudnościami z wywabieniem dziewczyn z materaca i nieprzespanymi nocami, bo sprężyny jęczały, mozolnym parokrotnym zaszywaniem tych samych dziur, i zmęczeniem po samotnym targaniu dwuosobowego materaca...

no tak. nie lubię sprężyn. a może nie lubię hasła sprężyny + szczury
 .
wynik jest aż nadto wiadomy

wtedy zerwałam się w środku nocy i wytargałam materac do przedpokoju
( nie pomyślałam o tym by zamknąć dziewuchy w klatce
od tamtej nocy sprężyny kojarzą mi się ze strachem położenia się na własnym łóżku, kilkudniowym spaniem na podłodze ("jak się im tak podoba, to niech sobie się trochę pobawią, ja mogę spać obok łóżka", "zaraz, ale nie było mowy o 5 dniach!"), trudnościami z wywabieniem dziewczyn z materaca i nieprzespanymi nocami, bo sprężyny jęczały, mozolnym parokrotnym zaszywaniem tych samych dziur, i zmęczeniem po samotnym targaniu dwuosobowego materaca...
no tak. nie lubię sprężyn. a może nie lubię hasła sprężyny + szczury
wynik jest aż nadto wiadomy