Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
matrix360

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: matrix360 »

O Jezu, jak pięknie na dworze ^^ ..już nie mogę się doczekać piątku - chłopakowi ściągają gips i przyjeżdża do mnie z monocyklem.. Więc będzie duet monocykl + rolki ^^
matrix360

Post autor: matrix360 »

Znalazłam świetną klamrę do pasa xD
http://www.rockmetalshop.pl/product-pol ... othic.html
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Hoho ja tam znalazłam więcej fajnych rzeczy :)
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

zaraz się wpienię.

czemu to tylko ja zawsze mam problemy z wgrywaniem zdjęć?
jak nie paski i zjechane foty to "nie ma takiego zdjęcia" choć zdjęcie jak byk na pulpicie stoi.
:-X
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
lavena

Może masz podobne zdolności do moich?

Ja w ten weekend byłam w Lublinie i nocowałam u mojego byłego. Niedawno przeinstalował system, wszystko było cacy nic się nie psuło... do momentu aż siadłam do kompa. Chciałam wejść na forum a tu komputer bach.. zawiesił się. Kamil miał śmiechu co nie miara wspominając wszystkie inne sytuacje kiedy to zawieszałam mu gry, czy restartowałam kompa.
O dziwno z moim się jeszcze nic nie dzieje...
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Moja Mamuśkia przez takie zdolności doczekała się tego, że mówię na nią "magneto" :P
Siedzę 5h przy kompie i wszystko ok, ona usiądzie: komp się zawiesi/wyłączy/net padnie/poczta się wyloguje/jej firmowa strona nie che się wczytać/mail nie da się wysłać/kasuje jej się cała treść maila/etc :P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
sssouzie
Kontakt:

nie, nie mam takich magicznych zdolności. podejrzewam, że to toshiba nawala.
nie lubię toshib i one jakieś dziwne są.
ale niestety trafem głupim muszę od jakiegoś czasu funkcjonować na takim laptopie. :-\
sssouzie
Kontakt:

http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhSh ... re=related
kiedyś to już widziałam i teraz wpadłam na to przez przypadek- przyjemny pomysł taki ;)

eh..a już miałam zgłaszać swoją "kandydaturę" do susu po labinkę...
i wynikła całkiem bez związku dyskusja "czy ona ma tak dużo szczurów? ile ona ma ich w końcu"
w domu, po zobaczeniu zdjęć, które ściągnęłam z neta...zdjęcia rurowe od Klimki ;D
zabawny fakt gdyby nie to, że wynikło z tego jeszcze raz kategoryczne nie, gdybym się miała ochotę doszczurzać :-\

(całe szczęście ochoty mi zabronić nie mogą :P :P )
Awatar użytkownika
Kameliowa

Post autor: Kameliowa »

sssouzie pisze:nie, nie mam takich magicznych zdolności. podejrzewam, że to toshiba nawala.
nie lubię toshib i one jakieś dziwne są.
ale niestety trafem głupim muszę od jakiegoś czasu funkcjonować na takim laptopie. :-\
Ja mam toszibkę i jestem zadowolona bardzo :P
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Awatar użytkownika
LaCoka

I weź zaufaj lekarzowi! W niedziele w nocy wylądowałam na ostrym dyżurze z tachykardią i bardzo silnymi dusznościami i szanowny pan doktor przepisał mi leki i poinstruował odnośnie ich dawkowania. Bardzo źle się czułam i głupia zaufałam lekarzowi...
Zaciekawiona faktem, iż mimo brania leków cały czas ledwo żyję zaczęłam czytać ulotki owych leków. Okazało się, że coś się panu pomyliło i lek, który powinnam brać raz dziennie kazał mi brać 3 razy na dobę a ten, który powinnam brać minimum 3razy zapisał mi raz! Występuje u mnie 80-90% skutków ubocznych leku, który od jakiegoś czasu przedawkowuję. Gorzej, że większość z tych przypadłości miałam już jadąc do szpitala więc zamiast poprawiać to ów lek jeszcze bardziej pogarsza mój stan ;/ bosko.
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Rety, dobrze że czytasz ulotki!
Często leki leczące daną rzecz wywołują podobne skutki uboczne , jak syrop p/kaszlowy i skutek uboczny : kaszel. ( no i ten nieszczesny Thiocodin , aż dziw że jest bez recepty:/ )
Opiernicz tego lekarza jak do niego zadzwonisz czy coś .
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
lavena

LaCoka pisze:I weź zaufaj lekarzowi!
Heh... dziś się widziałam z koleżanką, która mi opowiedziała o swoim wujku. Leczyli go już od dłuższego czasu na nadciśnienie, nic mu nie pomagało. W końcu pojechał do Lublina. Okazała się że ma guza mózgu i dali mu miesiąc, może dwa życia. Guz już jest nieoperacyjny, przerzuty ma wszędzie...
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Oj LaCoka , to współczuję! lekarz jakiś rozkojarzony przez tę wiosnę czy co? ::)
A twojej mamie współczuję , bo wiem coś o takich "zdolnościach". Mnie taka aparatura często "nie widzi" i "nie czyta" i np drzwi się przede mną nie rozsuną , albo dla odmiany psuje się kasa fiskalna albo alarm reaguje histerycznie na moją bliskość...Jako jedyna w pracy nie zbliżam się do kserokopiarki :P
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
LaCoka

Zjadłam całą paczkę tabletek w 2dni a powinny mi starczyć na 8...
Pojechałam do szpitala z tachykardią i dusznościami a jakie są skutki uboczne tego leku? Tachykardia i duszności ::)
I ja się dziwię, że ledwo żyję.
Ja to nie mam siły ale mój ojciec go chyba rozerwie jak mu o tym powiem.
Ja rozumiem, że to tylko człowiek i mógł się pomylić ale biorąc pod uwagę mój stan i to, że mam kilka wad serca a ten lek może spowodować nawet zapaść (którą, co prawda lekką ale też już kiedyś przeszłam) i wiele innych problemów z sercem to mógłby się cholera skupić przez chwilę ;/
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

[quote="sssouzie"]http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhSh ... re=related
kiedyś to już widziałam i teraz wpadłam na to przez przypadek- przyjemny pomysł taki ;)

Dzięki suzola... ;D
Tak jakoś miło się na duszy robi oglądając teledyski "z duszą",a nie tylko wieczne cycki i dupy na wierzchu,umta-umta i mada-faka...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”