w banku cię jeszcze aresztują
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
pfff, ona cię robi w balona.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Chyba moją mamę, bo to ją poślę. xD
Ojej! jest już u mnie szczurek od Śnieżynki!
cieszę się tak że chyba do radia zadzwonie xD
Izold pisze:Ojej! jest już u mnie szczurek od Śnieżynki!cieszę się tak że chyba do radia zadzwonie xD
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- Paul_Julian
- Kontakt:
Czy tylko ja mam wrazenie ze "onatajemnicza" już ty była ( był) zadając pytania nt rozmnazania?
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Też mi się tak wydaje :/ ..Paul_Julian pisze:Czy tylko ja mam wrazenie ze "onatajemnicza" już ty była ( był) zadając pytania nt rozmnazania?
Ej, wiecie może jak przywrócić plik z worda, tej starej wersji? miałam tam mnóstwo napisane, a kiedy rano otworzyłam, t były takie kwadraciki. jestem wściekła!
- Paul_Julian
- Kontakt:
Obawiam sie, ze jest zniszczony. Niedokładnie sie zapisał. Poszukaj kopii zapasowej ( powinna mieć tę samą nazwę ) , lub w szukaj wpisz " wszystkie pliki *.doc utworzone w dniu.....(wpisz datę stworzenia tamtego doc'a )
A jesli jest to stary .doc i masz nowego worda , to:
- spróbuj go zaimportować do nowego pliku
- ściągnij z sieci starego worda(nawet demo) lub darmowy Open Office i spróbuj otworzyć
- zrób kopie tego . doca i zmień rozszerzenie ( prawy klik -> zmień nazwę -> i po prostu zamień .doc na .html -> komp wyswietli , żemoże nie otworzyć tego pliku, ale sie nie przejmuj) . Spróbuj otworzyć tego html , otworzy sie w przeglądarce i skopiuj.
Jesli nic z powyzszych nie zadziała to lipa
A jesli jest to stary .doc i masz nowego worda , to:
- spróbuj go zaimportować do nowego pliku
- ściągnij z sieci starego worda(nawet demo) lub darmowy Open Office i spróbuj otworzyć
- zrób kopie tego . doca i zmień rozszerzenie ( prawy klik -> zmień nazwę -> i po prostu zamień .doc na .html -> komp wyswietli , żemoże nie otworzyć tego pliku, ale sie nie przejmuj) . Spróbuj otworzyć tego html , otworzy sie w przeglądarce i skopiuj.
Jesli nic z powyzszych nie zadziała to lipa
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Wszystkim forumowiczom życzę zdrowych , spokojnych oraz pogodnych świąt! 
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
O, wesołych świąt i smacznego jajka 
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Nie zapominajcie, że jutro Światowy Dzień Szczura...! 
Zorlis pisze:jutro Światowy Dzień Szczura...!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
O niee.. Jeden z labików chyba ma guza
wymacałam przypadkiem coś nad łapką 
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
To nie ma wielkiego sensu przeciez, bo nowy word jest kompatybilny wsteczPaul_Julian pisze: A jesli jest to stary .doc i masz nowego worda , to:
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jest kompatydebilny , zgadzam się , a na pewno powinien być
Spotkałem sie za to z róznymi Wordowymi (i nie tylko ) fochami , więc to róznie bywa. Ja uzywam starej wersji worda (bodajze 6.0 czy 7.0 ) , bo nowy mi marudził ze starymi plikami
DK! Trzymaj sie !
DK! Trzymaj sie !
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: