Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
zalbi co prawda to offtop , ale szczur z guzem wielkosci samego siebie i owrzodzialy do teo nie wyglada lepiej :/
Ja pod tym względem jestem dość twarda. Nie przeraża mnie widok krwi, wnętrzności. Chociaż zależy też od sytuacji. Jak sobie ucho przekłuwałam było ok, dopóki nie zaczęła krew ciec, bo wtedy mi sie słabo zrobiłozalbi pisze:nie odważyłabym się na coś takiego chyba.. nie po tym, jak widzę te zdjęcia..
aż mi sie słabo zrobiło.. jednak mam tę "część psychiki" za słabą na coś takiego.

Mam to chyba po tacie. Pracował kiedyś w masarni, obrabiał to ociekające krwią mięcho

Zwierzęca krew, itp na mnie nie działają, wiem, że musze im pomóc i być przy nich i daje rade. Obrzydza mnie za to ludzka krew...
merch, to fakt. Wygląda strasznie. Ale ciesze sie, że zaczekałam z operacją Soliśki po tym jak znalazłam drugiego guza. Gdybym miała ciąć ją jeszcze raz, bo wyszedł jej trzeci, to bym sie na to nie zdecydowała.
Ostatnio zmieniony śr lis 05, 2008 10:44 pm przez Nina, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch, nie chodzi mi o sam fakt operacji jako pomocy jak o to, żeby patrzeć na operację i potem jakby np miały by się szwy paskudzić czy coś, np rozdarły by się. Po prostu nie potrafię. Od razu odpływam i jest to niezależne ode mnie. Bo wiadomo, że jeżeli można to trzeba zwierzakowi pomóc.
Co do zastrzyków.. gdy mam być szczepiona lub mają pobierać mi krew, nie mogę patrzyć na to, bo musieli by mnie wynosić. Gdy ogony dostają zastrzyki, ja tylko trzymam delikwenta a patrzę już w drugą stronę.
Jeżeli chodzi o mnie, że np ja bym sobie coś zrobiła, to to mnie nie rusza totalnie.
Nina, jesteś twarda i taka zostań.. opiekuj się tymi Twoimi futerkami.
Co do zastrzyków.. gdy mam być szczepiona lub mają pobierać mi krew, nie mogę patrzyć na to, bo musieli by mnie wynosić. Gdy ogony dostają zastrzyki, ja tylko trzymam delikwenta a patrzę już w drugą stronę.
Jeżeli chodzi o mnie, że np ja bym sobie coś zrobiła, to to mnie nie rusza totalnie.
Nina, jesteś twarda i taka zostań.. opiekuj się tymi Twoimi futerkami.
No to ciesze sie z niezrozumienia:)merch, nie chodzi mi o sam fakt operacji jako pomocy jak o to, żeby patrzeć na operację i potem jakby np miały by się szwy paskudzić czy coś, np rozdarły by się.
hmm ja chce zostać weterynazem a przeraza mnie widok wnętrzności, krwi (chociaż nie do konca jestem o tym przekonana bo o\praktycznie nigdy tego nie widuje )
P.S też robiłam mamie zastrzyki w brzuch i za każdym razem sie bałam ,a za pierwszym razem to była masakra
nie moge patrzeć jak robiami zastrzyki a co do pobierania krwi to mimo ze jeszcze mi nic nie robia okropnie panikuje i płacze tak bez powodu na tym fotelu,mam to od zawsze
sorry za offtopa:P
P.S też robiłam mamie zastrzyki w brzuch i za każdym razem sie bałam ,a za pierwszym razem to była masakra
nie moge patrzeć jak robiami zastrzyki a co do pobierania krwi to mimo ze jeszcze mi nic nie robia okropnie panikuje i płacze tak bez powodu na tym fotelu,mam to od zawsze
sorry za offtopa:P
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
To dobrze, że reszta szczurków ma się coraz lepiej, to ważne, że operacje się udały, że jest już ok...
Dla Mysi jeszcze raz... [*]...
Solisia wygląda bardzo biednie, ogromna rana... Oby jak najszybciej i bez problemów się zagoiła! To dobrze, że nie boisz się takich widoków, to bardzo ułatwia zajmowanie się chorymi zwierzakami
. Ciągle kciukam 
Dla Mysi jeszcze raz... [*]...
Solisia wygląda bardzo biednie, ogromna rana... Oby jak najszybciej i bez problemów się zagoiła! To dobrze, że nie boisz się takich widoków, to bardzo ułatwia zajmowanie się chorymi zwierzakami

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Nakasha, 3 ogromne rany... Ale ładnie wyglądają, nawet nie są mocno zaczerwienione
Solinka zbiera siły na wieczór i noc. Śpi cały dzień a później mi nie da spać bo będzie grzebała przy szwach. A przecież kołnierza jej nie założe, nie mojej babuleńce 

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Oho... to może chociaż czymś smaruj? Może jest takiego "coś" co źle smakuje, ale nie szkodzi na zrastające się tkanki do kupienia w aptece albo u weta?... szkoda, żeby potem te rany jej się babrały....
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

HGGGF\ - Ancorka domaga sie pierwszeństwa w pisaniu.
Ja posmaruje to dopiero będą chciały sie tego pozbyć
Jak nie wykorkuje na zwał z tymi cholerami to będzie cud.
Wchodze do pokoju, klatka stoi koło okna, chciałam je domknąć i zobaczyłam na ściółce jeden z krążków które zabezpieczają przejście między połowami towera. Myśle: pewnie jeden wyciągnęły. Patrze pod półke a tam z dziury wychodzi Delilka
Musiały to wykombinować chwile przed moim wejściem, bo wszystkie były bardzo zafascynowane.
Dobrze, że weszłam do pokoju, bo jeszcze chwila i polałaby sie krew....
Musze przenieść baby z dołu do Fuksa, a dzieciaki dostaną całego towera szybciej niż było to planowane
rMV;;;;;;;;;;;;;;;;;;O Elinka chce z Wami popisać
Ja posmaruje to dopiero będą chciały sie tego pozbyć

Jak nie wykorkuje na zwał z tymi cholerami to będzie cud.
Wchodze do pokoju, klatka stoi koło okna, chciałam je domknąć i zobaczyłam na ściółce jeden z krążków które zabezpieczają przejście między połowami towera. Myśle: pewnie jeden wyciągnęły. Patrze pod półke a tam z dziury wychodzi Delilka

Musiały to wykombinować chwile przed moim wejściem, bo wszystkie były bardzo zafascynowane.
Dobrze, że weszłam do pokoju, bo jeszcze chwila i polałaby sie krew....
Musze przenieść baby z dołu do Fuksa, a dzieciaki dostaną całego towera szybciej niż było to planowane

rMV;;;;;;;;;;;;;;;;;;O Elinka chce z Wami popisać

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Wiecie co, ja mam do Was prośbę...
Nie pozwalajcie mi mówić, że sie więcej nie doszczurze bo to daje tylko odwrotny skutek...
Ja chce wymienić rodzicielke!! Z moją nie mogę być stanowcza, asertywna i trwać w swoich szczurzych postanowieniach!!
Nie pozwalajcie mi mówić, że sie więcej nie doszczurze bo to daje tylko odwrotny skutek...
Ja chce wymienić rodzicielke!! Z moją nie mogę być stanowcza, asertywna i trwać w swoich szczurzych postanowieniach!!
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina znowu......
Przyhamuj kobieto !
Przyhamuj kobieto !
Nina, ciesz się że masz taką fajną i wyrozumiałą mamę
Uważam, że jesteś osobą która naprawdę o ogony dba i myślę, że to bardzo dobrze, że ogoniaste trafiają do Ciebie 

A co tu sie znowu szykujeNina pisze:Wiecie co, ja mam do Was prośbę...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Skargi i zażalenia prosze kierować do mej szanownej rodzicielki.merch pisze:Nina znowu......
Przyhamuj kobieto !
Ja jej tylko pokazałam tydzień temu (jak wiele różnych ogłoszeń), a wczoraj niemal kazała mi napisać...
Stwierdziła, że stado nam sie pomniejszyło, że niedługo Kropek jedzie i wyjdzie na jedno

Ale nie powiem, żeby mnie to jakoś bardzo martwiło

Pineska, jeszcze nikt nie wiem o co dokładnie chodzi

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Będą?Nina pisze: Jak już będą to sie dowiecie

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam