Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
nam też się ten pomysł podoba bardzo. sama chciałabym tak zrobić, ale wraz z dyskiem poszły wszystkie daty urodzenia szczurasów.. a ja nie pamiętam kiedy się które urodziło..
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
no pomysł fajny, ale linki tutaj nie aktywne
Na drugim forum działają...nie wiem coś tu trzeba inaczej wrzucać
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Niestety nie mamy dobrych wieści
Rano zauważyłam u Meggy objawy neurologiczne..szczura ma problem z utrzymaniem równowagi, przechyla się na prawą stronę, ma problemy z utrzymaniem główki i ogólna dezorientacja...wizyta w Zwierzyńcu...diagnoza tak oczywista jak objawy: zapalenie mózgu/opon Płaczę i przeklinam na przemian Patrze na nią i serce mi pęka..moja biedna chmureczka, Diablica Niebieska, Pitbullek kochany....
Dostała zastrzyk przeciwzapalny, witaminowy..antybiotyk, który dostawała ostatnio działa do soboty, więc dopiero w sb dostanie coś dodatkowego...dokarmiam gerberkiem, nutrii...dogrzewam....i tak cholernie boli, że nic więcej nie mogę....
na pewno ciężko Ogoniasta, ale zareagowałaś szybko, leczenie już wdrożone, na pewno jest szansa, że choroba nie rozprzestrzeniała się bardzo bardzo
żeby dało się ją zdusić w zarodku - trzymam kciuki
Straszna taka diagnoza...I co tu zrobić,poza tym,co człowiek tylko może?Tulić,dogrzewać,witaminizować,całe,caluśkie swoje serce oddać...
Miejmy nadzieję,że farmakologiczna i ludzka opieka zdziała cuda...
A Ty bądź silna kobieto!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
W tej chwili nie jestem w stanie napisać nic więcej...........