Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

leworeczni
btw... a dziś jest [13 sierpnia] światowy dzień leworęcznych : ))))) i ja sie do nich zaliczam hihihi : )))))))))
-
Ja tez leworeczny jestem
:DD::D:D:D:D:D:D. We wtorek ide po szczurki
juz sie nie moge doczekac
:D:D:D:D:D:DD:D::D:D

Kira (16.08.05)
Roxi (16.08.05)
Roxi (16.08.05)
nareszcie nie mieszkam z babcia!!!!!!!!
huraaaaaa!!!!!!!!! już mam dosyc chodzenia wokół starszej osoby z obiadkiem, basenikiem, i robić wszystko wokół niej. Poprodstu nareszcie jestem wolna

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
... a co stalo sie z babcia :?: ... :roll:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
już jest u siebie w domu
a miała ona operację na kolano.............oiperacja się powiodła.......ale moja babcia prawie przez całe życie mieszkała sama...........i w jej psychikę wdarł się cholerny egoizm......o jej najwiekszym cierpieniu na swiecie itd. poprostu całą rodzinę wykańczała psychicznie.........a najgorsze jest to ze zero wdzęszności w stosunku do nas........i to my jesteśmy najgosi czyli ci którtzy ciagle skaczą wogół niej i robia wszytsko aby czuła się jaknajlepiej............cóż.......starość nie radość

kurcze a Twoja babcia wydała mi się taka sympatyczna :?
W szczurkowym raju--> Figunia..........(07 lutego 2006r)
niestety Agniesiu, pozory mylą. Dała nam tak w kość, szczególnie mnie i tacie, że chyba nie chcemy dożyc starości aby samym nie być uciążliwym dla swych dzieci i wnuków
Dziś jestem zadowolona
i jakos tak głupawo szczęśliwa :drunken: (oczywiście do czasu aż mój luby tego mojego dobrego humoru nie zepsuje - to jego specjalność) 

Nosek ['] forever in my heart
Kinia i Frida ['] ['] :(za teczowym mostem, tak szybko odchodzicie

Waaaaaaau! Wlasnie wpadlam na genialny pomysl zrobic sobie eine echte berliner Currywurst! Mniam! :je: Jak mi niekiedy tego mojego Berlina brakuje... 

Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
Witam wszystkich z Anglii a dokádnie z Luton
:):)
Wlasnie szukam jakiego miego lokum i siedze w bibliotece na darmowym necie
Jestem zadowolona z tego wyjazdu, praca moze nie jest moim szczytem marzen ale tez nie jest zla...z reszta zawsze moge zerwac kontrakt i szukac czegos lepszego:)#
Trzymajcie sie tam cieplo i wszystkim dziekuje za slowa pociechy

Wlasnie szukam jakiego miego lokum i siedze w bibliotece na darmowym necie

Jestem zadowolona z tego wyjazdu, praca moze nie jest moim szczytem marzen ale tez nie jest zla...z reszta zawsze moge zerwac kontrakt i szukac czegos lepszego:)#
Trzymajcie sie tam cieplo i wszystkim dziekuje za slowa pociechy

Nosek ['] forever in my heart

Dziś po południu wypróbuję nowy sprzęt na ściance 

Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
dziś mam imieninki
:D:D!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!1
dziękuję 

Powodzenia sarenka24!
Ciesze sie, ze jestes zadowolona.
Pisz jak tylko bedziesz miala okazje
P.S. Napisz mi cosik na pw
Ja tez sie wreszcie dostalam na kurs jez. finskiego dla poczatkujacych. Rozmawialam z nauczycielka po finsku i sie mnie zapytala: miksi peruskurssi?! - Dlaczego kurs dla poczatkujacych? Widac, ze sie sama sporo finskiego nauczylam. Az jestem w szoku :shock: Khihihihi :khihi: Ale ja sie chce nauczyc do porzadku od A do Z!
Hyvää nimipäivää Kakalle!
= wszystkiego najlepszego z okazji imienin 

Pisz jak tylko bedziesz miala okazje

P.S. Napisz mi cosik na pw

Ja tez sie wreszcie dostalam na kurs jez. finskiego dla poczatkujacych. Rozmawialam z nauczycielka po finsku i sie mnie zapytala: miksi peruskurssi?! - Dlaczego kurs dla poczatkujacych? Widac, ze sie sama sporo finskiego nauczylam. Az jestem w szoku :shock: Khihihihi :khihi: Ale ja sie chce nauczyc do porzadku od A do Z!

Hyvää nimipäivää Kakalle!

Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?