Ja sobie jakiś pakiet wykupiłam na miesiąc i wrzucam ile chcęsr-ola pisze:Mam pytanko- jak Wam się kończy limit wrzucania zdjęć na fotosiku to przerzucacie się na jakąś inną stronkę czy jak? Co wtedy robita?

Moderator: Junior Moderator
Ja sobie jakiś pakiet wykupiłam na miesiąc i wrzucam ile chcęsr-ola pisze:Mam pytanko- jak Wam się kończy limit wrzucania zdjęć na fotosiku to przerzucacie się na jakąś inną stronkę czy jak? Co wtedy robita?
hmmm.. ja po prostu dziwna jestem xDalken pisze:o borze zielony, a po co płacić za takie rzeczy jak mozna za darmo? :p
alken pisze:o borze zielony
No ja też zostałam przed chwilą fanką tego tekstusr-ola pisze:alken pisze:o borze zielony![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
photobucket, imageshack...tzn nie wiem czy są one tak full nieograniczone ale duużo się ich mieścina photobucket podobno tysiące zdjęć igodziny nagrań). poza tym można zawsze zrobić albumik w google picasa (choć nie wiem czy stamtąd można wrzucac linki i miniaturki, chyba nie.iwonakoziarska pisze:Ok,to gdzie dokładnie za darmo są nieograniczone limity fotek?Bo ja też jako jedna z tych dziwnych,wykupiłam kiedyś abonament za jakieś 4 zł na miesiącDawać mi tu info!
Normalnie mnie zdruzgotało,powaliło na kolana z pianą na ustach z dzikiego śmiechu i zniesmaczenia ortograficznego brzmiącego w uszach jak cymbałki...alken pisze:
a tekst to podłapałam od którejś forumowiczki tylko nie pamiętam od które, chyba od arrisumniszczy
Moje szaleństwo ostatnio pada na ryj o godzinie 21,po całodziennej walce o chwilę dla siebie mając dwójkę małych bambrów...Normalnie lepsi od wampirów!!!sr-ola pisze:Jej, Ifona, stęskniłam się za Twoim szaleństwemNie było Cię i nie było.. no..