Dwie parszywki.pin3ska pisze:Będą?Nina pisze: Jak już będą to sie dowiecie![]()
To ile? Hahaha
Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Haha, wiedziałam 
Ale to dobrze, póki możesz, opiekuj się nimi, tyle ogonków szuka i potrzebuje domu.. z tego co pamiętam planujesz za rok wyjechać na studia, tak? Więc w pewnym sensie to prawdopodobnie Twoja ostatnia szansa (na czas wynajmowania mieszkania) aby mieć tak liczne stado

Ale to dobrze, póki możesz, opiekuj się nimi, tyle ogonków szuka i potrzebuje domu.. z tego co pamiętam planujesz za rok wyjechać na studia, tak? Więc w pewnym sensie to prawdopodobnie Twoja ostatnia szansa (na czas wynajmowania mieszkania) aby mieć tak liczne stado

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

W 2011 kończe szkołe. Więc troche czasu jeszcze jestNakasha pisze:tego co pamiętam planujesz za rok wyjechać na studia, tak?

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Tego bym nie przesądzałaNakasha pisze:Haha, wiedziałam
Więc w pewnym sensie to prawdopodobnie Twoja ostatnia szansa (na czas wynajmowania mieszkania) aby mieć tak liczne stado

To ja sie bardzo niedługo wprosze na mizianko

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Kyoko chyba nie wygląda na przejętą operacją?

Solinka:

Wlazła na mnie samiuteńka w dzień po operacji

Solinka:

Wlazła na mnie samiuteńka w dzień po operacji

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Brawo dla Kyoko i wciaz trzymam kciuki za Soliske !
Kyoko, Soli... trzymajcie się dzielnie i bądźcie silne, dziewuszki;
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
No dobra, uchyle rąbka tajemnicy bo mnie już tu nerwica bierze, bo tak strasznie sie ciesze a tylko jedna osoba z forum wie dokładnie o kogo chodzi 
W poniedziałek przywożę z Wrocławia dwie łyse, młode babeczki
Cudne fuzzice, których właściciel ma uczulenie na szczury, są u niego od 3 tygodni, podobno są miłe i dość oswojone.
Kto przegląda allegro, ten pewnie wie o jakie łyski chodzi
Jak myślicie, moge sie już przestać bać o Solisieńke? Minęły 4 doby od operacji.
Wylizała sobie jedno cięcie, to na dole brzuszka, aż sobie strupka zrobiła. Szwy są wszystkie (ma zszyte tak, że nad szwami jest mała fałdka i to ją sobie wymyła). Jest strasznie kochana
Jak się ją odciąga ręką od mycia szwów, to nie skutkuje, wraca do swojego zajęcia, a jak z nią porozmawiam i wytłumacze, że nie może sie tak pucować i gryźć szwów, to patrzy na mnie tymi swoimi mądrymi oczkami przez cały wykład a jak już skończe kładzie się i grzecznie leży
Kochane, mądre słoneczko
Kyoko przy szwach ma już strupki, pięknie sie goi, w ogóle nie grzebie przy brzuszku. Nadal ma różowe plecki od krwi
Dziabie jak zwykle.
Fuksiasty też ładnie zagojony.
Dzisiaj dostały ostatnie dawki antybiotyków, do kontroli i na ściągnięcie ewentualnych pozostałych szwów idziemy za tydzień.

W poniedziałek przywożę z Wrocławia dwie łyse, młode babeczki

Kto przegląda allegro, ten pewnie wie o jakie łyski chodzi

Jak myślicie, moge sie już przestać bać o Solisieńke? Minęły 4 doby od operacji.
Wylizała sobie jedno cięcie, to na dole brzuszka, aż sobie strupka zrobiła. Szwy są wszystkie (ma zszyte tak, że nad szwami jest mała fałdka i to ją sobie wymyła). Jest strasznie kochana

Kyoko przy szwach ma już strupki, pięknie sie goi, w ogóle nie grzebie przy brzuszku. Nadal ma różowe plecki od krwi

Fuksiasty też ładnie zagojony.
Dzisiaj dostały ostatnie dawki antybiotyków, do kontroli i na ściągnięcie ewentualnych pozostałych szwów idziemy za tydzień.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
chyba wiem, o jakie dwie panienki chodzi =) pisałam do tego kogoś żeby dał ogłoszenie na forum.
dziewczyno, doszczurzasz się, doszczurzasz.. heh.
dobrze, że wszystko u Twoich operowanych futerek ok..
niech się goją i dobrzeją..
dziewczyno, doszczurzasz się, doszczurzasz.. heh.
dobrze, że wszystko u Twoich operowanych futerek ok..
niech się goją i dobrzeją..
Dzielna baba Soliska , ja jeszcze na wszelki wypadek kciuki potrzymam , chociaz faktycznie teraz to juz z gorki. Glaski dla stada zwlaszcza dla chorutkow.
Solisia jest bezbłędna! Wypuściłam dzisiaj ją, Kyoko i Deborke (trzy rencistki
) na łóżku. Kyoko jak to ona, biegała w tą i z powrotem, skubała mnie po palcach, zakopywała się w kocu i ogólnie była zachwycona. Deborka łaziła kuśtykając i co chwile wspinała się na towera, stojącego obok łóżka
Solisia była zaniepokojona zapachem dzieciaków (uwielbiają ganiać po łóżku) i chodziła 'rozplaszczona' niuchając nerwowo. W pewnym momencie wlazła mi na kolana i zaczęła sie nastawiać do głaskania (Soliśka?! Do głaskania?!), po chwili wspięła się na ramie i tak sobie siedziała przyklejona do mojej szyi
Nie licząc czasu po operacji, ostatni raz siedziała mi na ramieniu jakieś pół roku temu, ona nie przepada (nie przepadała?) za ludźmi.
Chyba z pięć młodych babeczek dzisiaj zarujkowało. Wyobraźcie sobie co sie dzieje w towerze

Chyba z pięć młodych babeczek dzisiaj zarujkowało. Wyobraźcie sobie co sie dzieje w towerze

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
guzik sobie wyobrażam pięć rujkujących szczurzynek, bo w życiu nawet jednej nie widziałam
za to, Soli tulącą się do Ciebie na starość- świetnie
w życiu bym bowiem nie uwierzyła, że z Mojego Sokolego Oka może się zrobić na starość właśnie, taka spragniona pieszczot przytulanka
Ech, niechby taki "wiek dojrzały" trwał i trwał i jeszcze trwał

za to, Soli tulącą się do Ciebie na starość- świetnie

Ech, niechby taki "wiek dojrzały" trwał i trwał i jeszcze trwał

Przywlekłam łyski
Fajne są, bardzo jasne z ciemnymi oczami (czyżby husky?). Na razie mocno przestraszone i gruchają, ale wydaje mi się że to przez stres (jak sie uspokoją to im przechodzi)
Zdjęcia może jutro, o ile będą chętne do współpracy

Zdjęcia może jutro, o ile będą chętne do współpracy

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Kluski razem:

Zoya:

Gruba jeszcze bezimienna :

To chrumkanie to chyba jednak nie stres... Zoyi gra tylko w nosku, wyraźnie to słychać. Gruba furczy, gada, chrumka. Mam je drugą dobe i już się o nie martwie
Jedziemy dzisiaj na dyżur wet. Jutro już do naszej wetki.

Zoya:

Gruba jeszcze bezimienna :

To chrumkanie to chyba jednak nie stres... Zoyi gra tylko w nosku, wyraźnie to słychać. Gruba furczy, gada, chrumka. Mam je drugą dobe i już się o nie martwie

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jakie lysolce
.
Nina pamieaj o kwarantannie ,zwlaszcza jak dziewuszki nie calkiem zdrowe.

Nina pamieaj o kwarantannie ,zwlaszcza jak dziewuszki nie calkiem zdrowe.