Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje Chrupki :D :D :D
jakie słodkie czarnutkie pyszczki mają!miziaj ode mnie i zdrowia dla nich!
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Miziam miziam
. A zdrowie to sie przyda, oj tak!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Trzymmam kciuki za wnusie niech szybciutko zdrowieja, jeli w ciagu dwoch dni nie bedzie wyraznej poprawy - trzeba dodac do enrofloksacyny doksycykline
Szczerze powiedziawszy Ember juz jest lepszy
. Wiec chyba poprawa jest, co mnie bardzo cieszy

to mie tez , prosze wyglaskac i wyczochrac a jak sie da to i wycalowac od babci
Wszystko sie da:). Co prawda dzisiejsza porcja caluskow i pieszczot juz byla ale od przybytku glowa nie boli
Chlopaki sie uciesza

Chlopaki sie uciesza

- IssenNilla
oj, trzymam kciuki za zdrówko Chrupeczków...
kurczę, mój Gacuś jest na samej doksacyklinie - miałam w domu to dałam, żeby zyskać na czasie no i wet kazał kontynuować- tak bym chciała uniknąć enro... a w jego przypadku trudno zdiagnozować czy poprawa jest wyraźna- bo to mały oszust.

merch pisze:jeli w ciagu dwoch dni nie bedzie wyraznej poprawy - trzeba dodac do enrofloksacyny doksycykline
kurczę, mój Gacuś jest na samej doksacyklinie - miałam w domu to dałam, żeby zyskać na czasie no i wet kazał kontynuować- tak bym chciała uniknąć enro... a w jego przypadku trudno zdiagnozować czy poprawa jest wyraźna- bo to mały oszust.
odmienna toz gacus juz duzy chlopczyk jest, co masz do enrobiofloksu?
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Hmmm u mnie jak u dorosłych szczurów są problemy z układem oddechowym, to weci zazwyczaj dają enrobiofloks... czasem w połączeniu z jakimś sterydem i innymi lekami...
Cieszę się, że z chrupeczkami już lepiej
Cieszę się, że z chrupeczkami już lepiej

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Flos wyladowal w wolierze. Widac ze taki ogrom przestrzeni go przeraza.. Ukryl sie pod miska i jak tylko chlopaki podchodza to drze ryja za przeproszeniem. W wyniku czego Fizyk jest caly przestraszony i nie moze sie najesc. Chlopcy chcieli go tylko obwachac ale Flos sobie nie zyczy!Male darełkomordelo! Trzymajcie kciuki zebym cos pospala tej nocy

- susurrement
hehehe, strasznie to urocze w gruncie rzeczy 

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
U mnie wrzasków już właściwie nie ma, a mała śmiga po klatce dużych z motorkiem w dupce
Najbardziej lubi rury i tam zwykle śpi, ale je wczoraj przyłapałam, jak kisiły się w czwórkę w hamaczku - mała gdzieś z całkiem z tyłu, przykryta ogonami ciotek
Nie jest strachliwa, na wybiegu już sama do mnie przychodzi i stopniowo poznaje coraz to nowe zakątki mieszkania, bo przedtem to chowała się gdzieś w ciemnym kącie. I urosła bardzo
Flos pewnie potrzebuje trochę czasu, oderwany od spódnicy mamusi
Ani się obejrzysz, jak będzie latał po wolierze.
Pozdrawiamy braciszka i wujków!

Flos pewnie potrzebuje trochę czasu, oderwany od spódnicy mamusi

Pozdrawiamy braciszka i wujków!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
no popatrz; nie przeczytałam tego wczoraj i nie trzymałam kciuków i teraz pytanie: spałaś? bo jak nie, to mnie wyrzuty sumienia będą ścigać - ale liczę, że inni trzymali
takim gardłodarełkiem, był Gacuś; na widok innego szczura zwiewał z wrzaskiem "do mamausi". Nie chcę Cię martwić, ale bardzo długo był odmiennimsynkiem (ulegałam mu za każdym razem) , aż mu się odmieniło i rozpoczął roz..uchę

takim gardłodarełkiem, był Gacuś; na widok innego szczura zwiewał z wrzaskiem "do mamausi". Nie chcę Cię martwić, ale bardzo długo był odmiennimsynkiem (ulegałam mu za każdym razem) , aż mu się odmieniło i rozpoczął roz..uchę

Przeciez nie dalo sie zyc... Musialam go przeniesc do transporterka na noc ok 3:00. I rano znow do woliery. Straszny z niego panikarz a jak tylko podejde to chcialby uciec stamtąd. Nie moglam go laczyc wczesniej bo wychodzil z woliery. Po wolierze to on biega, gdy staruchy na dol schodza to on z predkoscia swiatla zmyka na sama gore i tak w kolko.
No a urosl to rzecz jasna. Na pokoj go nie puszczam bo on na biurku zaszywa sie za glosnikiem i spi. Wiec boje sie pomyslec co by bylo na pokoju..
No a urosl to rzecz jasna. Na pokoj go nie puszczam bo on na biurku zaszywa sie za glosnikiem i spi. Wiec boje sie pomyslec co by bylo na pokoju..