Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje babole przebrzydłe
dzisiaj na uczelni przez hol przebiegło stworzonko i przycupnęło przy schodach, podeszłam bliżej, małe szczurze dziecko patrzyło na mnie bezradnie nie wiedząc co dalej zrobić...wstałam rozglądając się za czymś do czego mogłabym złapać malucha.
podbiegł woźny, zgniótł go butem na miazgę.
tak się kończą ładne historie.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Niniejszym poczułam się zgnieciona na miazgę. Jakbym patrzyła na morderstwo.alken pisze:dzisiaj na uczelni przez hol przebiegło stworzonko i przycupnęło przy schodach, podeszłam bliżej, małe szczurze dziecko patrzyło na mnie bezradnie nie wiedząc co dalej zrobić...wstałam rozglądając się za czymś do czego mogłabym złapać malucha.

alken Ty to zawsze jak coś opowiesz ... od razu smutno się robi... ech ten świat
chyba muszę przestać czytać te Twoje opowieści
... nie masz może jakiś milszych historii ?
trzymam kciuki za Lileczkę

chyba muszę przestać czytać te Twoje opowieści

trzymam kciuki za Lileczkę

- Mucha321
- Kontakt:
Toś mi humor poprawiła. :|
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Kontakt:
Mi jakby też ktoś mózg butem nagle zgniótł... 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
dokładnie, obuchem w jaźń ...
bliźni, tak ?
bliźni, tak ?
Lileczka właśnie wróciła pokrojona, leży biedna i majaczy, chce gdzieś iść, ale nie może...
Właściwie to miała być ciachana z dwóch stron bo z drugiej strony w tym samym miejscu ma zgrubienie, które nie wiadomo czym jest i nie wiadomo czym będzie ale pani doktor nie zdążyła tego pokroić bo pod guzem było jeszcze sporo brzydkiej tkanki i musiała dużo powycinać a Lileczka wpadała w bezdech i trzeba było ją obudzić.
Właściwie to miała być ciachana z dwóch stron bo z drugiej strony w tym samym miejscu ma zgrubienie, które nie wiadomo czym jest i nie wiadomo czym będzie ale pani doktor nie zdążyła tego pokroić bo pod guzem było jeszcze sporo brzydkiej tkanki i musiała dużo powycinać a Lileczka wpadała w bezdech i trzeba było ją obudzić.
Chuchaj tam na nią i dmuchaj, żeby pięknie doszła do siebie
Trzymam kciuki za dobre dojście do siebie i za udaną rekonwalescencję; pogłaszcz ją delikatnie po łebku ode mnie

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- Paul_Julian
- Kontakt:
Lileczko, zdrowiej nam tu!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Wczorajszy dzień na straty i do szybkiego zapomnienia, dzisiejszy jeszcze pewnie częściowo też, za to, każdy następny ma już być coraz lepszy i bardziej lilkowy. Wypoczywaj i wracaj do sił Lileczko 

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, Lileczko odpoczywaj i nabieraj sił

Lileczko spisuj się grzecznie - daj Pańci żyć

-
- Kontakt:
Biedna Lilusia...Niech szybko sił nabierze i da pańci porządnie popalić w zemście za pokrojenie... 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
tak, właśnie mi dała popalić, chwila nieuwagi i rozpruła się, wyjęła wszystkie szwy i rana się rozlazła. mięcho na wierzchu. super. jeszcze brakuje tylko żeby się zakaziła.