Klimatyczna Szajka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Klimatyczna Szajka

Post autor: klimejszyn »

muszę się przyjrzec jak będa ziewać. bo zazwyczaj siedzę z aparatem to mogło mi umknąć, a może jest mlask ? ::)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

No to musisz zapolować , bo naprawdę warte obejrzenia :) Mój aparat nie jest w stanie wychwycić ziewów, a komórka tym bardziej :)
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Babli

Post autor: Babli »

Mlaskają! Jak ziewną to potem tak 'memłają coś' :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

O to to ! Własnie to "memłanie" :D Tylko moich nie słychać , Babli, Twoje mlaskają głosno po ziewaniu ?
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
matrix360

Post autor: matrix360 »

Moje jak "memłają" to słychać tylko jak ząbki pocierają :P
klimejszyn
Kontakt:

ale się wkurzyłam !! budzę się w nocy ok 1:40, bo coś czuję na twarzy. ręką złapała coś puszystego. świecę lampkę, patrzę - Jazz... chwaliłam, że mi nie wychodzą przez pręty, które mają ok 2cm odstęp. jak to się mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca". wrzuciłam chłopców do klatki, przejście z jednej klatki do tej z dużymi odstępami zawaliłam deska do krojenia. Jazz odrazu jakimś cudem znalazł się poza klatką -,- do rana siedzieli w transporterze. jak wstałam do szkoły wrzuciłam ich znowu do klatki. idąc do szkoły łudziłam się, że będą spali i nie wyjdą. wracam - kobiety napuszone wiszą na drzwiczkach, a na łóżku paradują chłopcy. :o teraz mają karę, siedzą w transporterze dopóki nie wymyślę co zrobić z klatką. i na dzisiaj nie mają zaplanowanego wybiegu. dzisiaj dzień nalezy do kobiet.
nie wiem co chłopcy mi zasikali ale śmierdzi niemiłosiernie.
ale szczęscie w nieszczęściu, że Demerka nie otworzyła klatki dziewczyn. w szkole przyjaciółce cały czas trułam, że boję się spotkania dziewczyny-chłopaki. 18xkilkanaście szczurów.... niedobrych mam facetów, oj niedobrych :-\

idę przed dom szorować klatki, później zabieram się za pokój, bo się wytrzymać nie da. :-\
bez szczurków...
Babli

Post autor: Babli »

Klimejszyn, mi Duszka też ostatnio zwiewa :-\ No nie wiem jak! Wcześniej się nie mieściła. Przytyła 60g od tego czasu - i nagle człap! ::)

Paul, różnie memłają :P Niektóre cicho - inne głośno.
Awatar użytkownika
Arve
Kontakt:

Post autor: Arve »

oj chyba osiatkowanie klateczki Cię czeka... mi niestety nie starczyło siatki na całą klatkę i też będę czekać kiedy dziewczynki wymyślą jak się z niej wychodzi... mam cichą nadzieję, że nie prędko na to wpadną, ale jak wpadną to mnie czeka zakup drugiej rolki niestety.
Ale wtedy im dojdzie jeszcze jedno piętro o wymiarach: 100 x 50 x 49 cm a mnie czeka kupa roboty aby im to piętro zrobić i wyposażyć.

Mam cichą nadzieję, że jednak malutkie móżdżki na to nie wpadną, że na gorze w Casicie po bokach są takie fajne dziurska co się da przez nie wyleźć - póki co zalepione taśmą.
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
klimejszyn
Kontakt:

nie będziemy siatkować, tylko przerzucimy ich do innej klatki, która zwolni się dzisiaj jak się uporamy z klatkami dziewczyn.
pociesza mnie tylko to, że klatka, którą ostatnio przytachaliśmy jest już osiatkowana, bo ma jeszcze większe odstępy między prętami niż ta klatka chłopców ::)
bez szczurków...
klimejszyn
Kontakt:

skończyliśmy przed chwilą klatkę dziewczyn !!
tzn skończyliśmy.. z czasem dojdą kolejne koszyczki, które leżą i nie wiedzieliśmy gdzie je dać i pewnie jakieś półeczki. i jeszcze nasz konarek. też nie wiedzieliśmy już gdzie wstawić ;D
ale jesteśmy baaardzoo zadowoleni :D
oto efekt (tylko jedno zdjęcie, ale jest) :
Obrazek
musimy jeszcze kiedyś przy okazji mycia wyciąć drugie przejście w kuwecie z jednej kaltki do drugiej, bo jak się wszystkie naraz rzucają żeby do góry wyleźć to tylko słychać jak po kolei spadają w dół :D
i coś z czasem się przystawi obok klatki, bo jak latają po niej to się troszkę chwieje ::)

a za syf wokół klatki przepraszam, nie miałam już siły żeby odkurzać, sprzątać. ale zrobię to jutro, obiecuję ! ;D
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Arve
Kontakt:

Post autor: Arve »

śliczna klateczka i fajnie zagospodarowana :D ta na dole to lotnia? bo rozumiem że robiłaś z dwu.
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
klimejszyn
Kontakt:

tak, na dole lotnia :)
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

swietnie wyszla ta klateczka
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
anathema22

Post autor: anathema22 »

Klatka super:) Niecierpliwie czekam na dalsze fotki, bo mam klatkę identyczną, jak ta od Cyklo i nie mam pomysłu na półeczki ::)
Ze mną Itachi Merchowe Pole :) z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
klimejszyn
Kontakt:

w wystroju klatki zmieniło się to, że taras zamontowaliśmy niżej i wywaliliśmy koszyczek, który wisiał pod nim wcześniej.
kurczę, tyle tych koszyczków kupiłam, że teraz połowa lezy, bo nie ma pomysłu gdzie je dać ::)

jednak jedne drzwiczki w klatce, tak jak w tej u góry, to ciężka sprawa. zwłaszcza, jak samej chce się zrobić coś w rogu klatki.
a jeszcze osiatkowana, całe ręce mam podrapane ;D no, ale udało się to, co zrobić chciałam, więc jest dobrze :)
bez szczurków...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”