Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
muszę się przyjrzec jak będa ziewać. bo zazwyczaj siedzę z aparatem to mogło mi umknąć, a może jest mlask ? 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
- Kontakt:
No to musisz zapolować , bo naprawdę warte obejrzenia
Mój aparat nie jest w stanie wychwycić ziewów, a komórka tym bardziej 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Mlaskają! Jak ziewną to potem tak 'memłają coś' 

- Paul_Julian
- Kontakt:
O to to ! Własnie to "memłanie"
Tylko moich nie słychać , Babli, Twoje mlaskają głosno po ziewaniu ?

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Moje jak "memłają" to słychać tylko jak ząbki pocierają 

-
- Kontakt:
ale się wkurzyłam !! budzę się w nocy ok 1:40, bo coś czuję na twarzy. ręką złapała coś puszystego. świecę lampkę, patrzę - Jazz... chwaliłam, że mi nie wychodzą przez pręty, które mają ok 2cm odstęp. jak to się mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca". wrzuciłam chłopców do klatki, przejście z jednej klatki do tej z dużymi odstępami zawaliłam deska do krojenia. Jazz odrazu jakimś cudem znalazł się poza klatką -,- do rana siedzieli w transporterze. jak wstałam do szkoły wrzuciłam ich znowu do klatki. idąc do szkoły łudziłam się, że będą spali i nie wyjdą. wracam - kobiety napuszone wiszą na drzwiczkach, a na łóżku paradują chłopcy.
teraz mają karę, siedzą w transporterze dopóki nie wymyślę co zrobić z klatką. i na dzisiaj nie mają zaplanowanego wybiegu. dzisiaj dzień nalezy do kobiet.
nie wiem co chłopcy mi zasikali ale śmierdzi niemiłosiernie.
ale szczęscie w nieszczęściu, że Demerka nie otworzyła klatki dziewczyn. w szkole przyjaciółce cały czas trułam, że boję się spotkania dziewczyny-chłopaki. 18xkilkanaście szczurów.... niedobrych mam facetów, oj niedobrych
idę przed dom szorować klatki, później zabieram się za pokój, bo się wytrzymać nie da.

nie wiem co chłopcy mi zasikali ale śmierdzi niemiłosiernie.
ale szczęscie w nieszczęściu, że Demerka nie otworzyła klatki dziewczyn. w szkole przyjaciółce cały czas trułam, że boję się spotkania dziewczyny-chłopaki. 18xkilkanaście szczurów.... niedobrych mam facetów, oj niedobrych

idę przed dom szorować klatki, później zabieram się za pokój, bo się wytrzymać nie da.

bez szczurków...
Klimejszyn, mi Duszka też ostatnio zwiewa
No nie wiem jak! Wcześniej się nie mieściła. Przytyła 60g od tego czasu - i nagle człap!
Paul, różnie memłają
Niektóre cicho - inne głośno.

Paul, różnie memłają

oj chyba osiatkowanie klateczki Cię czeka... mi niestety nie starczyło siatki na całą klatkę i też będę czekać kiedy dziewczynki wymyślą jak się z niej wychodzi... mam cichą nadzieję, że nie prędko na to wpadną, ale jak wpadną to mnie czeka zakup drugiej rolki niestety.
Ale wtedy im dojdzie jeszcze jedno piętro o wymiarach: 100 x 50 x 49 cm a mnie czeka kupa roboty aby im to piętro zrobić i wyposażyć.
Mam cichą nadzieję, że jednak malutkie móżdżki na to nie wpadną, że na gorze w Casicie po bokach są takie fajne dziurska co się da przez nie wyleźć - póki co zalepione taśmą.
Ale wtedy im dojdzie jeszcze jedno piętro o wymiarach: 100 x 50 x 49 cm a mnie czeka kupa roboty aby im to piętro zrobić i wyposażyć.
Mam cichą nadzieję, że jednak malutkie móżdżki na to nie wpadną, że na gorze w Casicie po bokach są takie fajne dziurska co się da przez nie wyleźć - póki co zalepione taśmą.
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
-
- Kontakt:
nie będziemy siatkować, tylko przerzucimy ich do innej klatki, która zwolni się dzisiaj jak się uporamy z klatkami dziewczyn.
pociesza mnie tylko to, że klatka, którą ostatnio przytachaliśmy jest już osiatkowana, bo ma jeszcze większe odstępy między prętami niż ta klatka chłopców
pociesza mnie tylko to, że klatka, którą ostatnio przytachaliśmy jest już osiatkowana, bo ma jeszcze większe odstępy między prętami niż ta klatka chłopców

bez szczurków...
-
- Kontakt:
skończyliśmy przed chwilą klatkę dziewczyn !!
tzn skończyliśmy.. z czasem dojdą kolejne koszyczki, które leżą i nie wiedzieliśmy gdzie je dać i pewnie jakieś półeczki. i jeszcze nasz konarek. też nie wiedzieliśmy już gdzie wstawić
ale jesteśmy baaardzoo zadowoleni
oto efekt (tylko jedno zdjęcie, ale jest) :

musimy jeszcze kiedyś przy okazji mycia wyciąć drugie przejście w kuwecie z jednej kaltki do drugiej, bo jak się wszystkie naraz rzucają żeby do góry wyleźć to tylko słychać jak po kolei spadają w dół
i coś z czasem się przystawi obok klatki, bo jak latają po niej to się troszkę chwieje
a za syf wokół klatki przepraszam, nie miałam już siły żeby odkurzać, sprzątać. ale zrobię to jutro, obiecuję !
tzn skończyliśmy.. z czasem dojdą kolejne koszyczki, które leżą i nie wiedzieliśmy gdzie je dać i pewnie jakieś półeczki. i jeszcze nasz konarek. też nie wiedzieliśmy już gdzie wstawić

ale jesteśmy baaardzoo zadowoleni

oto efekt (tylko jedno zdjęcie, ale jest) :

musimy jeszcze kiedyś przy okazji mycia wyciąć drugie przejście w kuwecie z jednej kaltki do drugiej, bo jak się wszystkie naraz rzucają żeby do góry wyleźć to tylko słychać jak po kolei spadają w dół

i coś z czasem się przystawi obok klatki, bo jak latają po niej to się troszkę chwieje

a za syf wokół klatki przepraszam, nie miałam już siły żeby odkurzać, sprzątać. ale zrobię to jutro, obiecuję !

bez szczurków...
śliczna klateczka i fajnie zagospodarowana
ta na dole to lotnia? bo rozumiem że robiłaś z dwu.

Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
-
- Kontakt:
tak, na dole lotnia 

bez szczurków...
swietnie wyszla ta klateczka
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- anathema22
Klatka super:) Niecierpliwie czekam na dalsze fotki, bo mam klatkę identyczną, jak ta od Cyklo i nie mam pomysłu na półeczki 

Ze mną Itachi Merchowe Pole
z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)

-
- Kontakt:
w wystroju klatki zmieniło się to, że taras zamontowaliśmy niżej i wywaliliśmy koszyczek, który wisiał pod nim wcześniej.
kurczę, tyle tych koszyczków kupiłam, że teraz połowa lezy, bo nie ma pomysłu gdzie je dać
jednak jedne drzwiczki w klatce, tak jak w tej u góry, to ciężka sprawa. zwłaszcza, jak samej chce się zrobić coś w rogu klatki.
a jeszcze osiatkowana, całe ręce mam podrapane
no, ale udało się to, co zrobić chciałam, więc jest dobrze 
kurczę, tyle tych koszyczków kupiłam, że teraz połowa lezy, bo nie ma pomysłu gdzie je dać

jednak jedne drzwiczki w klatce, tak jak w tej u góry, to ciężka sprawa. zwłaszcza, jak samej chce się zrobić coś w rogu klatki.
a jeszcze osiatkowana, całe ręce mam podrapane

bez szczurków...