NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D

Post autor: unipaks »

Nietoperrr... pisze:
alken pisze: Za to nowa ażurkowa firanka wciągnięta do klatki nie do końca... ::)
Obrazek
hmm...przedwczoraj w pokoju obok ustawiłam na noc klatkę Fini i Martinki może i dziwnie skośnie , ale za to celowo; przyszła szwagierka i poprawiła ::)
Nowy szlafrok teściowej wygląda całkiem interesująco , Cepelia mogłaby się takimi ażurowymi wzorami zainteresować O0
Wygłaszcz ogonki ode mnie i panienek :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Flaumel

Post autor: Flaumel »

No ja przecież mówię - Szczury wiedzą co w modzie - ażurki i chcą nas uszczęśliwiać, szkoda że na siłę i bez pytania :D
Obrazek
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

unipaks pisze:Nowy szlafrok teściowej wygląda całkiem interesująco , Cepelia mogłaby się takimi ażurowymi wzorami zainteresować O0
Ale i tak jest coś takiego w tych babiszonach,że wybacza im się takie występki...Nie wiem,może artyzm ich dzieł? ;)
Sr-olowe paskudnice to taka mała odmiana od moich leniwców jajecznych.Do tej pory tylko niebieściak wszystko wokół "ulepszał",a teraz mam takich dodatkowo 6... :D
Dom pełen "twórczości"... ;D ;D ;D
Flaumel pisze:No ja przecież mówię - Szczury wiedzą co w modzie - ażurki i chcą nas uszczęśliwiać, szkoda że na siłę i bez pytania :D
Hmm...moje szydełkowe ażurki też ulepszają...Bo widocznie za mało przewiewne... :-\
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Nietoperrr... pisze: Hmm...moje szydełkowe ażurki też ulepszają...Bo widocznie za mało przewiewne...
mają własną inwencję! sami artyści na tym forum :-* O0
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Nie pzostaje nam nic innego jak otworzyć galerię szczurzych prac! ;D
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Jeju, Nietoperrr, naprawdę mi jest przykro i wstyd za te niewychowane pannice, ja się już tak w miarę przyzwyczaiłam ale Ty biedna, z tak przytulnie urządzonym mieszkaniem pewnie codziennie na nowo przeżywasz zawał.. Wytrzymaj jeszcze kilka dni i niedługo Cię od nich uwolnię. A tak się stęskniłam! Pewnie Soomi i Serek pięknie urosły :) I posmyramy się troszkę z Gryzkiem, pomacamy z Łysoliną a nad Agrafką znów będziemy się dziwić, że taka spaślakowatość ;)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
unipaks

No co tam nowego? Choćby w temacie szczurzego rękodzieła? :D
Nie żałuj , daj się pocieszyć nowymi dokonaniami ogoniastych ... nasza Czarnula wypruła dziś sporo gąbki i obróciła w nicość jedną z poduch reprezentacyjnych :P :-X
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Nietoperrr...
Kontakt:

Ech,sr-olowe dziewczyny pojechały już do domu i tak jakoś nudno się zrobiło... :-\
Cisza,pustka,nic się nie dzieje,nikt nic nie szatkuje,kwiatki całe,firanka niedokończona...NUDY!!!
Tak że wybaczcie,ale nie otworzę galerii szczurkowych dzieł... :-[ No chyba że niebieściak się postara sam jeden i nadrobi za dziewczyny,co jest przecież bardzo prawdopodobne... ;D

A tak na marginesie,jak odjeżdżali z dziewczynami,to hultaje,łobuziaki,huncwoty i gałgany chcieli mi Rabarbara zabrać,bo tak się zżył z dziewczynami ;D ;D ;D

Ale tak sobie myślę,że na stałe z taką ilością szczurów,dwójką dzieci,leniwym mężem,40 kwiatkami,gotowaniem,sprzątaniem i wszystkim na głowie... bym nie wyrobiła :P
A dziś mi się śniło,że dostałam kaptura... ::) I byłam przeszczęśliwa...A-ty,a-ty Iwonka!Wybij sobie z głowy!!!Chwyć tego wstrętnego trola GMR za gardło i wykończ wariata,zanim on ciebie wykończy!!! ;)
Ale taki kapturem... :-*
Widziałam ostatnio w zoologu takiego małego kapturka,samiuteńkiego w mini akwarium,tak przerażonego,że rzucał się dziko do ucieczki,obijając się przy tym o ścianki,gdy tylko ktoś do niego zaglądał...Mówię Wam,masakryczny widok!!!A za ladą blondi tipsiara w różowym topie,błyskotliwie opowiadająca koleżance o ostatnim pobycie na solarium i chichocząca na cały sklep,bo tam majtki zostawiła... :-X ...Dyskusja w tym momencie jawiła mi się całkowitym idiotyzmem z mojej strony...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Nietoperrr...
Kontakt:

PS...
Postępy w walce z alergią!!! ;D Nie kicham,nie prycham,nie drapię się...Doktorowe lekarstwa pomagają,teraz tylko muszę czekać aż mi plamy z rąk poschodzą,żebym mogła testy alergiczne zrobić.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
unipaks

Nietoperrr... pisze:Ech,sr-olowe dziewczyny pojechały już do domu i tak jakoś nudno się zrobiło... :-\
Cisza,pustka,nic się nie dzieje,nikt nic nie szatkuje,kwiatki całe,firanka niedokończona...NUDY!!!
Tak że wybaczcie,ale nie otworzę galerii szczurkowych dzieł... :-[ No chyba że niebieściak się postara sam jeden i nadrobi za dziewczyny,co jest przecież bardzo prawdopodobne... ;D
No coś ty - zarobi się sam jeden biedaczek : kopa kwiatków , w każdym oknie firana , nieprzebrane góry pościeli i cała reszta! Zamęczyć chciałabyś nieboraka :P
Ale jakbym ci Martinkę podrzuciła , bo ona koleżeńska i uczynna bardzo jest , to z pewnością w twoim domu znów zatętniłoby życie i wszechobecna nuda przestałaby ci tak dotkliwie doskwierać ; Oleśnica niedaleko jest ;D
A w temacie kwiatków : nie chciałabyś jeszcze dziesiątki? Nie mają ze mną lekko , a przy tej liczbie twoich kolejne parę nie zrobiłoby już wielkiej różnicy... :D ;)
matrix360

Post autor: matrix360 »

Nietoperrr... pisze:PS...
Postępy w walce z alergią!!! ;D Nie kicham,nie prycham,nie drapię się...Doktorowe lekarstwa pomagają,teraz tylko muszę czekać aż mi plamy z rąk poschodzą,żebym mogła testy alergiczne zrobić.
No to świetna informacja jest :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

świetne wieści :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

bardzo się cieszę, że alergia ustępuje :)

a jak tak bardzo chcesz ażurowe firanki, bluzeczki, kołderki, to bierz w łapska, zęby w ruch i jedziemy ! ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
jordan

Post autor: jordan »

juz wiem kto sie moimi pannami zaopiekuje jak pojade na wakacje ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Mal
Kontakt:

Post autor: Mal »

Nietoperku to ja mam dla Ciebie info z ostatniej chwili :) w warszawie w tym samym domku z którego Klimka bierze Fluffiego urodziło się znowu takie cudo. kaptur z plamkami na grzbiecie schodzącymi do białego ogona z małym czarnym prążkiem w połowie.
A tobie się śni że kaptura bierzesz... znak jakiś czy co? Mówiłam że Ci znajdę Otisa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”