Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
A bo ja wiem 
Z trzustką, tak jak mój ojciec.
Tyle, że on 7 raz. Ostatni rok temu, skończyło sie na operacji

Z trzustką, tak jak mój ojciec.
Tyle, że on 7 raz. Ostatni rok temu, skończyło sie na operacji

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
kurde,już po sprawie? a myślałam że będe mogła śledzić losy napaleńca na szczury.org... ;ccc
Izold pojutrze do szczepienia.Horror.
Oczywiście nie dla mnie,tylko dla biednych pielęgniarek- zawsze domagam się miliona naklejek 'dzielny pacjent',przed każdą próbą wkłucia się krzycze 'Nie!' i tak chyba z milion razy,aż w końcu zostaje ugłaskana, i zapewniona że to nie boli
No ale cóż,igly mnie przerażają,pomimo tego że każdy kolczyk miałam robioną tą metodą. 
Izold pojutrze do szczepienia.Horror.

-
Oj szkoda. I pomyśl że mógł Ci wiersze wysyłać... xD Namolni amanci mają tendencje do wysyłania tandetnych wierszy...
tak, i wtedy się nie wie czy się śmiać, czy płakać, czy uciekać, czy policję wzywać albo i do profesora miodka o wsparcie wołaćCyklotymia pisze:Oj szkoda. I pomyśl że mógł Ci wiersze wysyłać... xD Namolni amanci mają tendencje do wysyłania tandetnych wierszy...

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Izold, nie bój! Będzie dobrzeIzold pojutrze do szczepienia.Horror.Oczywiście nie dla mnie,tylko dla biednych pielęgniarek- zawsze domagam się miliona naklejek 'dzielny pacjent',przed każdą próbą wkłucia się krzycze 'Nie!' i tak chyba z milion razy,aż w końcu zostaje ugłaskana, i zapewniona że to nie boli
No ale cóż,igly mnie przerażają,pomimo tego że każdy kolczyk miałam robioną tą metodą.

Dasz radę! Będę trzymać kciuki

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
nina: powiedz, że chorowitych nie bierzesz pod uwagę z racji dobra przyszłych dzieci. 

ten się nie myli, kto nic nie robi
Wy sie nie śmiejcie, bo on mi cały czas rymował
Ale ogólnie fajnie sie z nim pisze, jak już przestanie słodzić
Igły nie są złe. Mnie kiedyś w szpitalu 7 razy kuli żeby założyć wenflon (który następnego dnia musieli wymieniać bo mi stan zapalny lazł po ręce) a jeszcze żyje
yss, haha, dobre
Ale ja nie chce dzieci 

Ale ogólnie fajnie sie z nim pisze, jak już przestanie słodzić

Igły nie są złe. Mnie kiedyś w szpitalu 7 razy kuli żeby założyć wenflon (który następnego dnia musieli wymieniać bo mi stan zapalny lazł po ręce) a jeszcze żyje

yss, haha, dobre

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, a może zapodasz jakiś wierszyk od niego
?

ogon, to nie wierszyki były
tylko rymowane komplementy
nie zacytuje bo mi samej głupio było czytać o sobie takie superlatywy
zwłaszcza od kolesia, którego prawie nie znam.

nie zacytuje bo mi samej głupio było czytać o sobie takie superlatywy

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
mogą być i rymowane komplementy
.
napisz coś, cokolwiek
takie rzeczy są ciekaweee 

napisz coś, cokolwiek

Nie ma tak dobrze 
Buahaha, mój luby potrafi idealnie poprawić mi humor

Buahaha, mój luby potrafi idealnie poprawić mi humor

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
ło, to Ty dalej z nim piszesz? a wiesz, że to niebezpieczne
?

ze mną: leszek, kendrick
ProszęęęęęNina pisze:Nie ma tak dobrze![]()

łii, niedługo nowe łóżko

-
Mi mój amant wysyłał całe wiersze, poza tym wystawał pod oknem internatu, co było przerażające - potrafił tak stać dwie godziny i czekać aż pomacham. Raz pomachał mu mój chłopak, a on potem napisał mi dziękczynnego SMSa i że miło było mnie zobaczyć. Cóż, był krótkowidzem...
Strach się bać takich
Strach się bać takich