zawsze na topie
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
aborcja i eutanazja
zawsze na topie
zawsze na topie
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
łuhu! W ogóle, ktoś powinien stworzyć dział "hard" na tym forum, bez ograniczeń 
- sr-ola
Czasem i bez działu dzieje się "hard" 
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
zapomnialas dodac polityka i religia
Nie no trudno zapodac jakis kontrowersyjny temat, bo niektorzy sa wrazliwi i jeszcze beda miec koszamry 
Jak nie spróbujesz to się nie przekonaszTili pisze:zapomnialas dodac polityka i religiaNie no trudno zapodac jakis kontrowersyjny temat, bo niektorzy sa wrazliwi i jeszcze beda miec koszamry
Ha!!! Chcialyscie to macie yyyy zaomnialam o opcji kopiuj hyhy zw
Jezu.. Jacy ludzie są żałośni 
Najlepsze, ze napisalam i ja i ktos tam, ze spoko to Asik wiadomo kto, ale, zeby jej wytlumaczyc skad te pytania to polecialy przyklady, a ten ni z gruchy ni z pietruchy z morda no loool i on sie uwaza za doroslego? Smiechu warte
Nie dorósł. Aż się dziwię, że narzeczony. Ja bym od takiego pajaca się z daleka trzymała..
Fajna tez w sumie wizytowke Asik zrobil, bo teraz to nie wiem czy ktos bedzie chcial im oddac szczura. Chyba, ze koles ma cos z sufitem, a ona jest normalna 
ludzie są siebie warci. albo w tajemnicy stwierdził, że nikt jego dziewczyny "przesłuchiwał nie będzie".
a w ogóle to jestem lekko wstawiona i idę prędko spać. tylko odpowiedzcie mi na jedno pytanie:
po jaką cholerę ludzie zamykają bramę na 2 przekręcenia klucza, jak mogliby na jeden raz?
w sumie to się przed upartym włamywaczem nie uchronią, a tylko mi utrudniają życie
a w ogóle to jestem lekko wstawiona i idę prędko spać. tylko odpowiedzcie mi na jedno pytanie:
po jaką cholerę ludzie zamykają bramę na 2 przekręcenia klucza, jak mogliby na jeden raz?
w sumie to się przed upartym włamywaczem nie uchronią, a tylko mi utrudniają życie
...czyż nie dobija się koni...?
Ja jakbym mogła to bym na 50 zamków zamknęłasssouzie pisze:po jaką cholerę ludzie zamykają bramę na 2 przekręcenia klucza, jak mogliby na jeden raz?
a sobie to utrudniaj. ale mi nie
50 może i by zniechęciło. ale wierz mi- dwa nie zniechęcą nawet MNIE
zwłaszcza, gdy próbuję się dostać na własną posesję, tylko lokatorzy zamknęli bramę
50 może i by zniechęciło. ale wierz mi- dwa nie zniechęcą nawet MNIE
zwłaszcza, gdy próbuję się dostać na własną posesję, tylko lokatorzy zamknęli bramę
...czyż nie dobija się koni...?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ja bym już jej nie oddał. Poziom podpodłogowy.Tili pisze:Fajna tez w sumie wizytowke Asik zrobil, bo teraz to nie wiem czy ktos bedzie chcial im oddac szczura. Chyba, ze koles ma cos z sufitem, a ona jest normalna
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha