mam jakieś zdjęcia jeszcze dzisiejsze (wczorajsze?), ale teraz już nie chce mi się tego wrzucać, czekać aż się załadują i w ogóle. więc wrzucę jutro

Moderator: Junior Moderator

) http://img97.imageshack.us/i/ercedcsdc800x600.jpg/
 ) http://img97.imageshack.us/i/ercedcsdc800x600.jpg/a co to za ograniczenia ?Wentzowa pisze:Ale dumbuś ostatni, ma się rozumieć? ...

później obiecywałam sobie, że koniec na 10ciu. brat jak to brat. przyjdzie, powkurza, ponarzeka, pójdzie. podobno 'śmierdzi' ? ja nic nie czuję. mama zawsze mówi, że więcej szczurów nie strawi. no, ale jak już przybywam do domu z nowymi maleństwami (zazwyczaj minimum 2, jedynie Zorka przybyła sama) to odrazu jest 'oho, przyjechała ze swoimi dziećmi' , zaczyna się miziańsko i gadanie do nich jak do dziecka "atiti a cio to maś ?" itd
  później obiecywałam sobie, że koniec na 10ciu. brat jak to brat. przyjdzie, powkurza, ponarzeka, pójdzie. podobno 'śmierdzi' ? ja nic nie czuję. mama zawsze mówi, że więcej szczurów nie strawi. no, ale jak już przybywam do domu z nowymi maleństwami (zazwyczaj minimum 2, jedynie Zorka przybyła sama) to odrazu jest 'oho, przyjechała ze swoimi dziećmi' , zaczyna się miziańsko i gadanie do nich jak do dziecka "atiti a cio to maś ?" itd   

no ewentualnie czteryklimejszyn pisze:ale jeszcze ta jedna, no może dwie.. albo tak trzy panny ostatecznie mogą do nas dołączyć

no dobra, to lepiej będzie bez liczb. jeszcze KILKAWentzowa pisze:no ewentualnie czteryklimejszyn pisze:ale jeszcze ta jedna, no może dwie.. albo tak trzy panny ostatecznie mogą do nas dołączyć

dziękujemyWentzowa pisze: Śliczne zdjęcia!

fantastyczne foty! kilka to dobra liczba - za specjalnie Cię nie ogranicza
  fantastyczne foty! kilka to dobra liczba - za specjalnie Cię nie ogranicza  
i to dosłownie !Arve pisze:ale słodko śpią na .. kupie

posprzatam w rurze a zaraz siuśki, kupki, a na tym panny się wylegują
  posprzatam w rurze a zaraz siuśki, kupki, a na tym panny się wylegują