Ja to pamiętam- ustrój był faktycznie sa...ny, ale aż TAK nie lało, więc wszystkim wokół zadaję od dwóch dni pytanie: jaki może być aktualny wpis w Księdze owej, skoro ustrój przecież dawno się zmienił

Moderator: Junior Moderator
Ehehehe... Może "Ustrój się zmienił, ale im już nic nie pomoże. Zesłać potop."Ja to pamiętam- ustrój był faktycznie sa...ny, ale aż TAK nie lało, więc wszystkim wokół zadaję od dwóch dni pytanie: jaki może być aktualny wpis w Księdze owej, skoro ustrój przecież dawno się zmienił
Nue pisze:Ehehehe... Może "Ustrój się zmienił, ale im już nic nie pomoże. Zesłać potop."Ja to pamiętam- ustrój był faktycznie sa...ny, ale aż TAK nie lało, więc wszystkim wokół zadaję od dwóch dni pytanie: jaki może być aktualny wpis w Księdze owej, skoro ustrój przecież dawno się zmienił
w Krakowie też !! aż nie wierzę, wstaję sobie, patrzę przez okno a tu ulice przesuszone, słoneczko. nie wiem czy ciepło, ale wydaje się, że na zewnątrz przyjemniealken pisze: a we wrocławiu słońce świeci
W Żorach to samo, jescze przed chwilą byłąm na dworze to myślałam że się ugotuję a teraz patrzę przez okno i ciemniawa i leje ;/igig pisze:U nas świeciło cał dzień, a jak wyszłam ze szkoły to deszcz zaczął padać. I teraz sie tekie ciemne chmury zbierają.
daj trochęZorlis pisze:Słońce...!