wydaje mi się, że wielkość dobra, kwitną cały rok, są mało wymagające i silne.
no i w sumie nawet ja która za kwiatami nie przepadam się do nich przyzwyczaiłam.
a przyznać muszę, że w sumie ładnie ożywiają każde parapety

Moderator: Junior Moderator

Przed moim sklepem scena i głośniki z których od rana  słychać piosenki z bajek Disneya, Pana Kleksa, Fasolki itp
 Przed moim sklepem scena i głośniki z których od rana  słychać piosenki z bajek Disneya, Pana Kleksa, Fasolki itp   Pełno Myszek Mini, Clownów, Łosiów i innych dziwolągów.
 Pełno Myszek Mini, Clownów, Łosiów i innych dziwolągów.   Do tego wielka fontanna z czekoladą
 Do tego wielka fontanna z czekoladą   Ogólny szał!!
 Ogólny szał!!   Dzieci widać zadowolone.
 Dzieci widać zadowolone.   

Do tej pory mam winyle...tylko kabla do gramofonu brak
 Do tej pory mam winyle...tylko kabla do gramofonu brak  

mój miły zażyczył sobie na urodziny highendowy gramofon [oczywiście używany bo nowe to hoho] i teraz jak popaprany kupuje stare winyle
 mój miły zażyczył sobie na urodziny highendowy gramofon [oczywiście używany bo nowe to hoho] i teraz jak popaprany kupuje stare winyle  bo ma ledwie kilkadziesiąt
 bo ma ledwie kilkadziesiąt  a odkąd ma nowego gramofona nie lubi już cd. [cd, zaznaczam, tez ma z wysokiej półki].
 a odkąd ma nowego gramofona nie lubi już cd. [cd, zaznaczam, tez ma z wysokiej półki]. Czemu ja mam najbliższy autobus o 15?
 Czemu ja mam najbliższy autobus o 15? 
 (i kawałek świetny)
 (i kawałek świetny)

bierzesz na to jakieś leki?Vicka211 pisze:Ja miałam 4 lata babmusa, który niedawno zmarł. Miał na imię Czesław, niedawno miał pogrzeb.

Vicka211 pisze:Ja miałam 4 lata babmusa, który niedawno zmarł. Miał na imię Czesław

..ale ma dopiero roczek
 ..ale ma dopiero roczek