Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Tupot Małych Stóp
Soliś, niezaprzeczalna Gwiazdo Dnia (nawet w imieniu masz te promyczki
)! życzę Ci tyle radości każdego dnia... ile ostatnio sprawiłaś nam wszystkim ty sama 
Wszystkiego najlepszego dla Solisi !!
:]
Foteczki jak zawsze przecudne :]
:]
Foteczki jak zawsze przecudne :]
Ostatnio zmieniony ndz lis 30, 2008 2:33 pm przez ogonowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Sto lat dla Solisi ! Prosze wyglaskac po główce 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
n+1 lat dla soliśiaka.
bardzo ładnie już futerkiem zarasta
.
nina, ty jej dałaś serek NA ŁÓŻKU
?
bardzo ładnie już futerkiem zarasta
nina, ty jej dałaś serek NA ŁÓŻKU

I TAK UMRZESZ.
Dla Niej wszystkoLandrynka pisze:nina, ty jej dałaś serek NA ŁÓŻKU?
Poza tym, Solisia to dama, ona je grzecznie, ładnie i czysto.
Aferka kuleje. Nie wiem czemu.
A Mitia i Hikari gruchają i poświstują. Tym bardziej nie wiem dlaczemu, bo ciepło mamy.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
sto lat! Sto lat!! Solisiu dwa razy tyle jeszcze!
spóźnione.. to wszystko przez neostradę.
Labinki chore, coś z płuckami, są na lekach.
Kulejąca Afera, łapka opuchnięta. Złamanie wykluczone. "Słychać, że jest stara" - to usłyszałam...
Paskuda grucha, ale płuca czyste. Martwice zaczynają odpadać.
Z jedną labinoską, Kappą musze jechać na inną lecznice, nasza wetka nie miała leku, który mała dostała w sobote.
Labinko rozróżniam, a jak przychodzi do wyciągnięcia ich u weta, to sie martwie, czy ich nie pomyle i robią sie identyczne...
DObrze mieć brata z samochodem, jak ojciec w pracy.
Kulejąca Afera, łapka opuchnięta. Złamanie wykluczone. "Słychać, że jest stara" - to usłyszałam...
Paskuda grucha, ale płuca czyste. Martwice zaczynają odpadać.
Z jedną labinoską, Kappą musze jechać na inną lecznice, nasza wetka nie miała leku, który mała dostała w sobote.
Labinko rozróżniam, a jak przychodzi do wyciągnięcia ich u weta, to sie martwie, czy ich nie pomyle i robią sie identyczne...
DObrze mieć brata z samochodem, jak ojciec w pracy.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Guzy Solisi były łagodne. Uff.
Reszty dziewczyn też... szkoda tylko, że to niczego nie zmienia.
W czwartek ide pokazać Milke i Nessy doktorowi (temu od operacji), niestety wątpie aby od razu podjął sie operacji, a szkoda, bo Milowy guz rośnie bardzo szybko
Reszty dziewczyn też... szkoda tylko, że to niczego nie zmienia.
W czwartek ide pokazać Milke i Nessy doktorowi (temu od operacji), niestety wątpie aby od razu podjął sie operacji, a szkoda, bo Milowy guz rośnie bardzo szybko
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Już są, już są! Coco i Choco
Cudne dumbolinki z pofalowanym futerkiem
Coco:

Choco:

Są troche zaniepokojone, ale ogólnie dość wyluzowane. Bardzo oswojone i kochane
Choco zasnęła mi na rękach jeszcze u Emaleth.
Coco:

Choco:

Są troche zaniepokojone, ale ogólnie dość wyluzowane. Bardzo oswojone i kochane
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jakie piękne!
Pozazdrościć takich pannic ..
Oby braciszek był równie cudowny
Pozazdrościć takich pannic ..
Oby braciszek był równie cudowny
No jakie cuda
śliczności..
śliczności..
Dziękujemy za pochwały 
Choco jest słodka, mała przylepka.
A Coco. Coco sie mnie boi
Ma zupełnie inny charakter niż siostra. Dzisiaj wylądowała na podłodze... Dobrze, że mam refleks, bo zjechała mi po nodze i nic sobie nie zrobiła. Za to 10 minut na nią polowałam bo poszła na przechadzke po pokoju.
Czeka mnie przekonywanie Coco, że nie jestem taka straszna.
Właśnie jedzą Humane dla dzieci, smakuje im
Później będą fotki.
Choco jest słodka, mała przylepka.
A Coco. Coco sie mnie boi
Czeka mnie przekonywanie Coco, że nie jestem taka straszna.
Właśnie jedzą Humane dla dzieci, smakuje im
Później będą fotki.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Napewno Coco sie przekona, może jest z tych szczurków nieśmiałków ale wkońcu się przełamie