Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Viss

Post autor: Viss »

:przytul: zapomnisz i bedzisz planowac przyszlosc z kims innym :smile:
I am not from your tribe.
mazoq
Kontakt:

Post autor: mazoq »

nezu, wiem dokładnie co czujesz.... ja po ponad roku dopiero otrząsnęłam się z tego co mi zrobił mój były, a i teraz chyba nie potrafiłabym z nim rozmawiać...

trzeba sobie po wmawiać że będzie dobrze... przecież musi. inaczej być nie może. a to co nas spotkało trzeba potraktować jako nauczkę. bardzo gorzką i bolesną... ale wartą zapamiętania na przyszłość.
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Zrobilam swoj pierwszy szczurzy zastrzyk... (psow, kotow i koni sie nakulam w swoim zyciu)... nie wiem czy dobrze go zrobilam... nie wiem czy niuni nie zaszkodzilam... trace sily chociaz wiem ze nie moge...
zatrzyki musza byc..Żelcia wypluwa antybiotyk... :sciana2:
nie wiem, juz nic nie wiem :sad3: :cry:

ona taka kochana ...pisnela..ale znosi wszystko z gosnoscia..tak ja kocham...krew byla...zmienilam igle..troche sie powiercila... nie mozemy sie poddac.. nie mozemy.. serce mi peka..
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Viss

Gucianka ma zapalenie mózgu! :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:
w dodatku, nie moge podać jej dopyszcznie biseptolu, bo sie tak wyrywa, że nie jestem wstanie wstrzyknąć :sad3: :sad2: Jak ja mam jej to podać, z jedzieniem też nie chce :sad2: :sad2:
ESTI

Post autor: ESTI »

Viss, przejdz na iniekcje - ona musi sostawac pelna dawke leku, zeby ja wyleczyc.
Obrazek
Viss

ESTI, jeśli nie dam rady podać dziś drugiej dawki, to pojade na zastrzyk. Na razie zjadła większość z jogurtem. Przez to, ze musialam bardzo rozcienczyc biseptol jogurtem strasznie duzo tego wyszlo :((
ESTI

Viss, ona powinna dostawac pelne dawki dwa razy dziennie - wiem, ze podawanie jest trudne. Moze sprobuj zawijac ja w recznik, tak zeby nie mogla sie wyrywac i wtedy stopniowo podawaj strzykawka lek? U mnie to skutkowalo, fakt pierwsze dawkowania byly koszmarem, ale po jakims czasie szczur sie poddawal... w koncu.
Obrazek
Viss

ESTI, u mnie był koc, ale ta mała żmijka tak się wiła, że nawet z pomocą lubego nie dałam rady (pomijam juź dziekie wrzaski jakie urządzała --> serce mi sie kroiło ale byłam dzielna, tylko co z tego). Pełną dawkę zjadła tyle,że w przeciągu pół godziny. Tak może być, czy nie?
ESTI

Mysle, ze tak - oby zjadala wszystko...
Obrazek
Viss

Ok, dzieki wielkie. Z gerberem pojdzie na pewno za jednym razem.
Fea

Post autor: Fea »

kur***, jest źle, parszywie, nie mam już siły. Czuję się sprzedana, olana i oszukana zarazem. Poszłabym się urżnąć, mimo że nie cierpię być pijana, ale nie mam nawet dokąd w tej pieprzonej mieścinie. Siedzę przed komputerem jak ten cholerny kołek i próbuję sobie wyobrazić, że matce na mnie zależy.
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
Viss

Fea, :przytul: :wino:
mazoq
Kontakt:

Post autor: mazoq »

smęci mnie, jutro będzie lepiej, co jakiś czas muszę się nad sobą powyżalać...
zona

Post autor: zona »

Pierwszy raz dezerteruję z egzaminu... i tak kur*** nie mam szans go zdać, bo kuźwa:
a) nie jestem facetem (a pani dr hab. przepuszcza facetów za nic - bo tak ich na naszym kierunku mało)
b) nie chodziłam na wykłady (bo miałam w tym czasie zajęcia na posranej filologii)
c) moja wiedza jest zbyt mała, żebym zmieściła się w tej szczęśliwej trzynastce, która ma zdać (pani dr hab. ma zasadę - przepuszczamy 20% roku, reszta na wrzesień. A faceci to już 10%;))
d) jestem najnormalniej w świecie zmęczona - to byłby mój ósmy egzamin, a mnie się już po prostu nie chce... wolę ten dzień przeznaczyć na robienie transkrypcji fonetycznej i tłumaczenia ze staro-cerkiewno-słowiańskiego, a nuż tego zaliczenia nie będę miała na wrzesień...
e) z podejściem typu "i tak nie zdam" - nie mam szans zdać;)
f) termin poprawki to 22.09.2006, czyli w razie czego nie pokryje mi się z terminem poprawki z gramatyki opisowej (19.09.2006). A całe wakacje na ćwiczenie opracowania - miodzio, akuratnie sobie przez pierwszy miesiąc powakacjuje, w pierwszym tygodniu sierpnia pojadę na Słowację - a później podziobam se przez półora miesiąca;)

I mi źleeee z tym wszystkim, poprawka z opracowania i praca na poetykę na wrzesień, a buuuu, dzisiaj jeszcze wyniki z gramatyki opisowej i popierdzielony SCS przede mną... Smutno, i nawet wizja wakacji nie cieszy. Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce...
agacia

Post autor: agacia »

Znam ten bol. Ja jutro ide na teorie z anatomii powiedziec dzien dobry i zapisac sie na wrzesien.
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”