Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Numer GG: 10899066
Re: Spinkowe ogonki
Kaszkę sama już stara się jeść troszkę języczkiem pomajta, kolbę kukurydzy tzn jej kawałek w nocy opędzlowała całą
kawałek kurczaka też zjadła, ogórka zielonego też sama je, nie są to jakieś mega ilości ale widać że się stara ,apatyt ma coraz lepszy. Nutri daję jej parę razy dziennie bardziej go lubi od kaszki może dlatego że nie ma grudek jest jak woda.

Jak dobrze czytać takie wieści!
I jak ładnie przybrała na wadze! Czy Dzielna Panna ma jakieś imię już? 
Spinka jesteście wspaniałe z córą, że tak o małą dbacie i walczycie!

Spinka jesteście wspaniałe z córą, że tak o małą dbacie i walczycie!

spinka to może rozrabiaj kaszkę z większa ilością wody co by była bardziej płynna niżeli grudkowata.
a mała ma takie pysio że tylko cmokac by się chciało dziwie się że nie jesteś do niej przyklejona 24h
a mała ma takie pysio że tylko cmokac by się chciało dziwie się że nie jesteś do niej przyklejona 24h

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

-
Dzięki Handzia. Od nas też buziaki miziaki dla siostry
widać zdecydowaną poprawę, mała skacze lata jak by miała motorek w tyłku
i wydaje mi się że to odpowiedni moment by ją połączyć już z Szyszką bo szkoda mi malucha, a czasem leży taka smutna w tym kontenerku wtulona do pluszowego misia 

ta mała twoja ma też wszoły ?

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

To teraz stopniowo zmniejszaj ilość nutri, bo jest bardzo kaloryczny i się nim zapycha... niech mała próbuje jeść coraz więcej innych rzeczy 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
-
Akzi gdybym nie musiała chodzić do pracy to i pewnie byłaby przy mnie 24h ale zmieniamy się z córką
tak moja też miała wszoły jesteśmy w trakcie leczenia ale już jesteśmy na prostej
Wiewiimię jest w naszym podpisie Dakota
choć nie wiem czy to jeszcze na 100% bo ciągle do niej wołam Mała 

Wiewiimię jest w naszym podpisie Dakota

-
Noovaa staram się jak mogę podkładam jej cały czas coś pod mordkę i wszystkiego troszkę poskubie. Wieczorem postaram się z gerberkiem. A kaszkę robię bardzo płynną i nie ma grudek ale jakoś jej nie odpowiada.
Wiesz, teraz jak zaczęła jeść i ma siły, to nie można dopuścić do sytuacji kiedy to uzna że nie musi jeść nic innego bo i tak dostanie to fajne, smaczne "mleczko". Może się rozleniwić. Dlatego powolutku zaczęłabym jej te nutri ograniczać 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Spinka, a jesteś pewna, że to dobry pomysł łączyć ją z Szyszką po pierwszej dawce? Moje ogonki po pierwszej inv miały jeszcze sporo gnid, ale byli też więksi, więc nie wiem 
Ale ona jest maleńka, ale przepiękna!
Cudaczek 

Ale ona jest maleńka, ale przepiękna!

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
-
Gosia mała dostała już 2 dawkę dzisiaj i tak pomyślałam że może nie jest już za wcześnie? hmm.... sama nie wiem... może jeszcze poczekam, choć u niej gnid już nie ma została dokładnie obadana zostały jeszcze gdzie nie gdzie jajeczka ale staram się je na bieżąco usuwać. ehhh.....no to jeszcze przeczekam do piątku 

Aaa, już druga dawka. Czas szybko leci
!
Może jednak lepiej troszkę poczekać. Też by mi było szkoda maluszka i bym pewnie się wahała, czy łączenie można, czy nie... Może ktoś bardziej doświadczony wie, co z tymi wszołami po drugiej dawce się stanie?

Może jednak lepiej troszkę poczekać. Też by mi było szkoda maluszka i bym pewnie się wahała, czy łączenie można, czy nie... Może ktoś bardziej doświadczony wie, co z tymi wszołami po drugiej dawce się stanie?

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
- handzia600
- Numer GG: 12805114
ja bym poczekała jeszcze z tym łączeniem bo jak połączysz to trzeba by było profilaktycznie podać dla drugiej też dawkę.
Spinko, jakoś wytrzymasz te kilka dni
A potem jaki będzie szał kiedy maluchy i "staruchy"
połączą się w stadko 

Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
Spinka, dzięki za zdjęcia
Dakocia jest przeprześliczna, taka maciupeńka niuniulka. Och, schrupałabym ją. No przecudna !!
Dobrze, że już ładnie je i wszoły znikają. Będzie fajną kluseczką
No ale ta mordka rozwala mnie na łopatki !! I ta micha na zdjęciu... Wygląda przy małej, jak micha dla psa
Jeszcze raz duuuuże mizie od całej naszej zgrai !!!!!!!!!

Dobrze, że już ładnie je i wszoły znikają. Będzie fajną kluseczką

No ale ta mordka rozwala mnie na łopatki !! I ta micha na zdjęciu... Wygląda przy małej, jak micha dla psa

Jeszcze raz duuuuże mizie od całej naszej zgrai !!!!!!!!!
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]